Treceți la conținutul principal

Avon 12/2012

   Hello! Da, in sfarsit vin cu o noua comanda, insa numai eu stiu ce nervi am incasat pana mi-am vazut produsele, ba chiar si dupa.

    Va ziceam ca am gasit un nou reprezentant. Toate bune si frumoase, dau comanda acum mai bine de trei saptamani. Acum doua duminici suna tipa sa spuna ca a pus comanda, oare de ce nu stiu, ca nu eram de la Politie s-o verific si de atunci pace, liniste, si niciun semn de viata. Ma enervez destul de greu, dar de data asta mi s-a intamplat. Am fost la un pas s-o sun si sa-i susur "de dulce", dar m-a oprit maica-mea, ca ea urma sa ridice pachetul :)). Intr-un final, marti apare solul de pace cu un telefon, ca a venit comanda (cred si eu ca a venit in 10 zile) dar ca nu stie cum sa faca sa il predea, ca are 2 copii si vezi-Doamne nu are timp. Zice ca vine miercuri cu produsele, miercuri suna si zice ca nu reuseste si vine joi. Ieri apare de parca nimic nu s-a intamplat, nu tu scuze pentru asemenea intarziere si, in plus, mai avea pretentia sa impuna cumpararea unui Today. Eu pe toate le inteleg, imi dau seama ca-i greu cu doi copii si altele DAR nu te baga in asa ceva daca tu n-ai timp/chef si mai esti si indolenta pe deasupra. Cat am fost reprezentant la Oriflame alergam dupa toti in sus si-n jos, daca imi cereau un produs faceam pe dracu-n patru sa-l aduc si, cand am vazut ca cei de la Oriflame sunt neseriosi si nu-mi trimit produsele, am renuntat tocmai sa nu par la randul meu o neserioasa.

    Primesc produsele, cand ma uit: comanda gresita! Logic, nici nu ma asteptam la asa ceva. Eu comandasem Lagoon cooling si am primit Lagoon simplu. N-am mai sunat, n-am mai facut tevatura dar e clar ca eu si Doamna Indolenta Crasa nu ne mai intalnim. Norocul meu ca o prietena de-a mea are o reprezentanta la locul de munca si o sa incerc asa.


   Si acum, "marea" comanda:

   Masca e cea cu floare de lotus, careia i-am facut review si pe care o declar cea mai buna masca pentru mine. Am primit de la dragalasa reprezentanta o mostra de Slip Into...Daring. Sa vedem daca este indeajuns sa-i fac review, banuiesc ca o sa-mi ajunga s-o folosesc de vreo 2 ori, ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru un parfum. Daca nu, o sa va povestesc o scurta impresie.


     Am ajuns la numarul de 15 geluri din nou, dar, sincera sa fiu, nu mi se par deloc multe. Poate le fac o poza sa vi le arat, oricum trebuia sa fac un tag legat de produsele folosite cel mai des in baie.






Kissez!






P.S. Am scris postarea dupa ce mi-au trecut nervii :)).

Comentarii

  1. OMG. Cu gelurile de dus m-ai luat :))
    Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut si mai multe :)) si am impresia ca se vor inmulti si astea ;)

      Ștergere
  2. Superbe gelurile de dus :x
    Dupa Spirit, Serenity e preferatul meu :)
    Daca treci prin DM, sa incerci balea cu kiwi...daca nu ai facut-o inca.
    L-am primit ieri si e demential :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mirosit lotiunea cu kiwi, dar nu m-a convins. nu cred ca o sa-l cumpar.

      Ștergere
    2. Nu e lotiune de corp...e gel de dus :D

      Ștergere
    3. m-ai dat gata!
      am zis ca am mirosit lotiunea si ca mirosul nu m-a convins, asa ca nu ma tenteaza nici gelul. am crezut ca s-a inteles. pana la urma au aceeasi aroma.

      Ștergere
    4. Ah, scuze :))) Am pasarici astazi pe creier si nu imi functioneaza bine procesorul :))

      Ștergere
  3. 15 geluri de dus? Ooooooooo! Eu cu greu reusesc sa folosesc 2-3 deodata, dar am o prietena care este fana a gelurilor de dus.Ea are 14, ceea ce inseamna ca ai depasit-o :))
    Eu nu am avut pana acum probleme cu reprezentantii,dar stiu ca exista oameni si oameni. Imi amintesc si eu de vreamea cand eram reprezentant Oriflame si nu imi veneau multe produse. Ce rusine imi era de cliente, chiar daca erau de varsta cu mine (16-17 ani, la vremea aceea).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu le-am deschis pe toate, dar imi place sa le am la indemana :)

      asa si eu cu Oriflame...

      Ștergere
  4. abia astept postarea cu toate gelurile de dus.. :D:D:D eu am doar 3 :)))
    de ce nu devii u reprez avon... sa nu iti mai faci atatia nervi? :D

    xoxo
    D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca zici ca vrei, o s-o fac :)
      nu vreau sa devin reprezentant din doua motive: nu am timp sa gasesc clienti si nu fac comenzi prea mari. nu ar renta.

      Ștergere
  5. Chiar esti campioana la geluri de dus, dar adevarul e ca si pe mine ma fascineaza. La un moment dat cand aveam vreo 4 geluri de dus propriu-zise, unul anti-celulitic, unul pentru igiena intima, unul impotriva cosurilor m-am speriat si am dat inapoi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa pun zilele viitoare o poza si o sa vezi ca nici nu ocupa prea mult loc. Da, 15 pare mult, dar nu e chiar asa.

      Ștergere
  6. eu nu indraznesc sa numar cate geluri de dus am, ca sa nu-mi stric starea de zen :P suficiente cat sa fiu fericita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) m-ai facut sa rad cu lacrimi!

      Ștergere
  7. oh, cat imi place si mie! cu cat mai multi, cu atat mai bine ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu vreau sa-ti vad gelurile de dus :D Ma sperii cu Oriflame, abia am devenit reprezentant si am plasat prima comanda :)) Bine, eu vreau sa fiu pentru mine, nu sa caut clienti, nu sunt genul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti doar pentru tine macar nu treci prin toate etapele de jena in fata clientilor.

      Le fac o poza de grup.

      Ștergere
  9. Si eu tot incerc sa gasesc un reprezentant Avon. D fapt, pe mama am pus-o sa-mi caute, eu stiam o tipa serioasa la Buc, la Pl e mai greu, nu mai am cunostinte, pile si relatii. :))) Am vrut sa-mi iau si eu o crema pentru picioare luna trecuta si, dupa ce m-a aburit tipa gasita de mama ca mi-o aduce nu stiu cand, s-a trezit ca de fapt nu i-au trimis-o. Asa o fi, nu mai are rost sa-mi bat capul! Sa-mi spui cum ti se pare Daring, pentru el caut o reprezentanta acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca a devenit un fenomen national delasarea asta si indolenta.

      O sa spun, sper sa nu ma arda pielea ca de la Slip Into...

      Ștergere
  10. vad ca toata lumea zice de asta dar: 15 e mult! :)))

    eu am 2 in prezent :D si vreo 2 scruburi...si tot simt ca am aruncat cu banii...

    PS: eu am peste 15 tusuri de ochi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu as considera ca am aruncat banii aiurea daca as avea 1000 de farduri, ca nu le folosesc decat rar, gelurile stiu clar ca se termina.

      Ștergere
  11. ah...si tu esti cea care are multe geluri :d am si eu vreo 10, din care vreo 4 incepute :D
    Ce nasol sa nu ai un reprezentant cu capul pe umeri :( Poate noul reprezentant va fi asa cum iti doresti :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am primit asigurari ca fata e serioasa, dar tot ma enerveaza ca pune comenzile la sfarsitul campaniei.

      Ștergere
  12. E trist, stiam ca fetele de la Avon care vor sa isi faca clienti noi alearga si muncesc! Persoana nepotrivita. Am ajuns si eu sa am ceva mai multe geluri de dus insa m-am potolit si acum am 2 :))

    RăspundețiȘtergere
  13. mama, ce aventuri. neserioasa :|
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow, cate geluri ai! Noi folosim gelurile Senses pe post de săpun lichid pentru ca sunt mai hidratante.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am primit si eu azi coletul de la Avon, printre care am masca cu floare de lotus de la Planet Spa! Deabea astept sa o incerc! Eu tot Lagon cooling mi-am comandat si am primit simplu. Probabil e o problema de la firma.

    Deabea astept postarea cu gelurile de dus !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi si de la firma, dar asta nu scuza restul :(
      Acum ma apuc sa fac postarea.

      Ștergere
  16. Daca cumva raman fara gel de dus pot apela cu usurinta la tine ca am de unde alege...numai geluri de dus bestiale:)) Esti mai aprovizionata decat unele magazine :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am renuntat la a mai cauta reprezentanti pentru ca mereu au fost probleme, asa ca mi-am facut cont pe avon-shop si sunt foarte multumita. Comand doar pentru mine si daca produsele au o valoare peste 30 de lei platesc 7 lei pt transport, iar daca valoarea e < 30 de lei platesc 8 lei. Preturile de pe site sunt aceleasi ca cele din catalogul curent. Am facut deja cateva comenzi si totul a decurs minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti dai seama ca asta voi face si eu, daca nu voi fi multumita.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla