Treceți la conținutul principal

Cele mai des folosite produse din baie

   Hey! Am primit acest tag de la Cleo si deja a trecut destul timp de atunci, asa ca ma grabesc sa-l fac. Ca sa fiu sincera, daca ar trebui sa va arat cele mai des folosite produse din baie, v-as arata sapunul si dizolvantul :)). Nu de alta, dar eu imi tin TOATE produsele in camera, inclusiv deodorantele si gelurile de dus. Imi place mie sa le stiu aproape si intotdeauna sunt perfect aliniate si, dupa fiecare dus, spal sticla gelului si apoi o aduc in camera. Deja am minunat cateva persoane cu apucaturile mele, dar n-am ce face, a devenit obsesie. Daca inainte le tineam pe o noptiera destul de mare, stivuite, acum locsorul acela nu-mi mai este suficient si a trebuit sa le insir si pe alte piese de mobilier, dar incerc sa le tin in mare ordine si acum.


   Bineinteles ca am sa ma limitez la cateva produse pe care le folosesc cel mai des in ultima vreme, altfel ar trebui sa pozez tot arsenalul :)).

  Saptamana aceasta spre exemplu am folosit cel mai des:
- gelul de dus Senses
- gelul de dus Balea Young, mai am cantitate suficienta doar pentru un singur dus, dupa care o sa trec la noul recipient :D
- samponul Syoss, de care nu ma despart
- balsamul Cien caruia ii voi face review in curand, sper ca saptamana viitoare
- spray-ul Balea, protejeaza foarte bine
- scrubul Feet Up de la Oriflame
- si lotiunea cel mai des folosita a fost cea de la Garnier, mi se pare potrivita pentru vremea aceasta.


    As putea face tag-ul acesta saptamanal pentru ca tot timpul s-ar schimba ceva in rutina, exceptand samponul.






Kissez!




Comentarii

  1. Eu suntla polul opus. Imi place sa am cat mai multe produse in baie pentru diversitate. ;))
    Pacat ca am o baie mica, mica si nu prea am spatiu pentru toata expozitia. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am baia mica, plus ca au alti locatari produsele pe acolo, dar oricum, eu nu pot sa dorm fara colectia mea la cap :)) Somnul e mai dulce si visele mai frumoase :)))

      Ștergere
  2. Daca nu am toate produsele in baie e pentru ca nu am am loc de ele si nu imi place sa arate baia incarcata. Asa ca tin o gramada de produse in cutiute si dulapioare, insa gelurile de dus stau in baie pe raftul lor aproape de mine la dus. Ce faci daca uiti gelul de dus si intri la dus... trebuie sa iesi si sa mergi dupa el :P Bine, la cat de des faci asta cred ca ti-a intrat in obisnuinta sa il cari dupa tine tot timpul. Hainute de schimb, prospupel si gel de dus, cred ca ai un ritual :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici o sansa sa uit, pentru ca inainte de dus miros aproape toate gelurile sa vad care mi se potriveste in ziua respectiva. Haine de schimb nu-mi trebuie, ies in prosop :)) am baia exact langa camera mea.

      Ștergere
  3. Am incercat si eu samponul de la Syoss .Nu s-a potrivit cu parul meu.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. o parte cele de zi cu zi le tin in baie, restul in camera. dar ce spui tu nu pare o obsesie ci mai degraba un obicei. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-ti pare obsesie spalatul sticlei de gel de dus, stergerea cu prosopul si purtarea ei ca un bibelou pana in camera? mie da :))
      pe bune ca n-as putea sa adorm daca as uita, prin absurd, sticla in baie.

      Ștergere
  5. Si eu imi pastrez produsele in camera:). As vrea sa stiu daca scrubul de la Oriflame este bun. Sunt in cautarea unui produs abraziv care sa si hidrateze. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. De cand tot zic sa ajung in DM sa-mi mai cumpar cate ceva, mereu uit :)) Imi plac mult produsele de la Balea :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul de dus de la Balea arata bun bun :D iar ma trimiti la cumparaturi..maine dau o fuga in DM sa vad

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) si eu am majoritatea produselor in camera, nu in baie. Balsamul Cien l-am folosit si eu intens, chiar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) si eu tin majoritatea produselor in camera. Balsamul de la Cien l-am folosit intens, mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi se pare ok, Doamne de cand tot zic ca-i fac review, am si poza pregatita...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla