Treceți la conținutul principal

Miniprix again :)

    Hey! La mine vremea pare ca se indreapta, a iesit soarele :). Asa cum v-am promis, astazi va arat cele patru perechi de papucei de pe Miniprix. Sunt multumita si de data aceasta. Am riscat cu 4 perechi pentru ca am prins oferta 50% off, de weekendul trecut. Coletul a venit destul de repede, in conditie perfecta, nu am nimic de reprosat.

    Deoarece stau foarte prost la capitolul "pantofi cu toc", am decis ca am nevoie urgenta de o pereche. Au fost doar 34,5 lei, sunt chiar comozi, am tot umblat prin casa cu ei si tocul are o marime acceptabila. Poza este facuta cu blitz, asa ca nuanta este putin mai intensa in realitate.

   Apoi, am trecut la iubitii mei balerini. Pe acestia ii urmaresc de foarte mult timp, dar i-am gasit doar cu numarul 39. Desi mi-era teama ca-mi vor fi prea mari, mi se potrivesc foarte bine si sunt extraordinar de comozi. In poza arata mai rosii decat sunt, in realitate bat mai mult in corai. Au costat 19,5 lei si au primit denumirea de "opincutzele mele".

   Alta pereche ochita de mine a fost tot una la 19,5 lei. Si acestia sunt destul de comozi. Au fost singurii cu eticheta initiala pe ei, costa 20 de euro. Culoarea e mai intensa in realitate.

  Ultima pereche a fost supusa la doua valuri de reduceri si, de la pretul initial de vreo 80 de lei, au ajuns la doar 19,75. Mi-a placut faptul ca au venit impreuna cu un saculet de voiaj, sunt bine lucrati, dar imi sunt cam mari. Am luat 38,5 (38 nu era) in ideea ca mi se pareau cu fetele cam tari si m-am gandit ca jumatatea aceea de numar imi va oferi confort. Diferenta e destul de mare, insa ei sunt comozi, ma voi duce sa caut niste pernite speciale. Nu am suferit prea tare ca nu-mi vin, deoarece ma asteptam sa am probleme cu perechea corai, asa ca 3 perechi sunt super ok, iar a patra poate fi purtata. Mai bine mai mari, decat sa ma stranga, atunci chiar nu as fi avut ce face.

   Bineinteles ca nu lucesc asa tare fara blitz :).


  Deoarece nu atinsesem suma de 100 de lei necesara transportului gratuit, am mai adaugat o esarfa foarte draguta si fina la 9 lei si o pereche de colanti cu doar 3 lei. Sunt de la firma Esprit si arata foarte bine. Fiind de copii, mie-mi vin 3/4 :).




   E ok, nu-i asa? Am cumparat atatea lucrusoare de o suma care, in magazine, probabil nu-mi ajungea pentru o pereche de balerini.
   Zilele acestea Miniprix are transportul gratuit indiferent de comanda si au din nou gelurile de dus la produse partenere. Ce sa fac, ce sa fac? :))




Kissez!

  

Comentarii

  1. sa le porti cu placere!
    imi plac mult balerinii

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte draguti balerinii...eu nu ma incumet sa cumpar online pt ca nu stiu daca se potrivesc numerele... dar astept sa merg in magazinul fizic ...
    deja mi-am facut listuta :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca as avea ocazia sa iau din magazine, cu siguranta n-as mai alege calea online-ului, dar nu am ce sa fac.

      Ștergere
  3. inca ceva... unde scrie ca au transport gratuit indiferent de comanda? ca asa parca m-ar tenta si pe mine... dar cand intru pe site apare ca transportul gratuit este pt comenzi mai mari de 100 lei..:(
    daca scrie undeva te rog sa imi spui si mie ca poate poate dau o comanda mica
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am primit newsletter chiar in aceasta dimineata, ti-l trimit si tie daca vrei.

      Ștergere
    2. ms frumos.. :D am gasit intr-un final... si este foarte tentant... sa vedem ce fac.. :D:D

      te pup!

      Ștergere
    3. eu iti scriam tie, tu mie :))) bine ca ai gasit :)

      Ștergere
    4. hai ca m-ai tentat tare.. :D
      ce parere ai despre marimile la haine..? se potrivesc?

      te pup!

      Ștergere
    5. in mare, da. nu am luat foarte multe haine, mai bine uita-te pe blogul Aurorei :).

      Ștergere
  4. Sa ii porti cu placere.
    Opincutele tale sunt preferatele mele. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima si a treia pereche sunt grozave, chiar pe gustul meu. Regret ca am ratat reducerile de weekend-ul trecut :(( ~x(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acum au preturi bune, dar la oferta chiar au fost chilipir.

      Ștergere
  6. Foarte draguti balerinii :P Sa-i porti cu placere :* :*

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt draguti,sa ii porti cu drag!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere.Tocmai m-am intors dintr-un magazin Miniprix si am vazut transportul gratuit :)) nu e problema pentru ca imi trebuiau niste blugi si parca imi era teama sa risc pe site.
    Sunt foarte frumosi balerinii corai.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mai frumos in magazin, sa le invarti pe toate, sa le probezi... :)
      ms :*

      Ștergere
  9. eu caut de ceva timp prin magazine blugi pe gustul meu,dar degeaba...ai idee de cateva site-uri unde pot vedea ceva frumos?
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa-ti recomand. nici eu nu gaseam nimic sa ma multumeasca, asa ca am riscat tot cu miniprix si am nimerit-o.

      Ștergere
  10. Ce de opincute ti-ai luat! Eu nu sufar balerinii, nu-mi plac si nu pot sa port, chiar am incercat...doar asa ca sa le simt si eu comoditatea laudata :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comoditatea e, intr-adevar, laudata cam pe nedrept. Din cate perechi de balerini am avut/am foarte putine au fost comode de la prima utilizare. Oricum, pot alerga mai repede pe balerini decat pe tocuri si probabil de aceea ii tot aleg :).

      Ștergere
  11. Te-ai descurcat foarte bine in alegerea perechilor de pantofi! Primii imi plac foarte mult. xo

    RăspundețiȘtergere
  12. nu de mult timp am dat si eu prima comanda la ei, momentan nici nu stiu daca am facut alegeri bune, pentru ca nu le-a probat! :))
    am cumparat doar pentru el, multe camasi, cele cu maneca scurta erau la 9 lei, un super pret!
    Sa le folosesti cu placere, opincutele si prima pereche gri de balerini sunt foarte oachese :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum ai rezistat sa nu le probezi? :) de fapt am si eu vreo 3 tricouri pe care n-am apucat sa le probez.
      mersi :)

      Ștergere
  13. am inteles!iti multumesc pentru raspuns!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu am dat comanda cu oferta asta de 50% reducere, dar din pacate doua perechi a trebuit sa le returnez o pereche imi era prea mare si una prea mica. Sa le poti cu placere si esti norocoasa ca ai nimerit toate perechile sa iti vina.

    RăspundețiȘtergere
  15. Alina, spune-mi te rog ce marime ti-ai luat colantii si cat cate kg ai tu, sa stiu daca-mi vin si mie, ca-mi plac mult. Multumesc frumos :*
    Este vorba despre acestia, nu? https://www.miniprix.ro/produs/89689/Colanti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat numarul cel mai mare de pe site 141-146.
      Acum am 56 de kg, am pus doua kile pe mine, dar sunt mai mult muschi (dupa cura cu spirulina). Dar conformatia mea e cu "bulanase", ti-as sugera o marime mai mica decat a mea, oricum se mai intind.

      Ștergere
    2. multumesc pentru informatii; eu am 52 kg, dar tot cu bulanase :P

      Ștergere
    3. cu placere. eu tot zic ca ai nevoie de o marime mai mica :)) te percep slabuta.

      Ștergere
  16. vezi ca azi sunt reduceri de 40% la tricouri, pana la ora 13.00... momentan nu merge site-ul, dar sper sa-si revina

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla