Treceți la conținutul principal

Pataniile mele cu Revicel de azi-noapte

   Hey! Acum cateva luni am primit spre testare doua cutii de Revicel, una pentru mine, una pentru mama. Aveti articolele aici si aici. Cum ei nu i s-a potrivit, crema a ramas nefolosita si, acum cateva zile, mi-am adus aminte de ea si am decis ca e timpul s-o consum. Ba chiar ma gandeam sa-mi fac comanda de 6 cutii la doar 125 de lei.
  Duminica am folosit-o de dimineata, si ieri din nou. Am aplicat-o in mod normal, am masat, m-am imbracat, a trecut ziua. Pentru ca mi-a ramas in palma o mica cantitate dupa ce am masat picioarele, am intins crema pe burta (lucru de altfel recomandat pe ambalaj). Nu am celulita/vergeturi pe acolo, dar nu puteam pune crema la loc in borcanas. Seara, mi-am exfoliat pielea, iar apoi am folosit o crema de corp obisnuita. Am simitit cateva furnicaturi pe picioare, dar stiam ca asa se manifesta.

   Ma culc si adorm! La ora 00:00 fix ma trezesc dupa un cosmar oribil, cu o raza de luna langa mine (urasc luna, apropo) si intr-o pozitie foarte incomoda, ca si cum ma feream de ceva. Primul lucru care mi-a trecut prin minte: am mancat cam tarziu seara. Fug sa beau apa, ma simteam teribil de deshidratata, cum doar la caderile puternice de calciu ma simt. Degeaba. Deschid geamul, tremur de frig, eu tot ca intr-un corset eram, parca nu puteam sa respir si simteam cum imi arde corpul pe interior. Si dintr-o data ma paleste revelatia: ma dadusem cu crema anticelulita pe burta! Senzatiile neplacuta insa ajunsesera mai sus, prin zona stomacului si tindeau sa urce.

    Ce sa fac, ce sa fac?? M-am speriat rau. Initial am vrut sa fac un dus dar mi-am dat seama ca nu rezolvam nimic, crema era in piele. Si am ramas sa ma uit in tavan, cu geamul deschis. Asa am stat toata noaptea si intr-un final am adormit, cu patura pe umeri si cu burta la aer (acum imi si vine sa rad cand ma gandesc), caci nu suportam sa ma atinga nici pijamaua.

  Na, mie mi-a ajuns! Nu mai sunt prietena cu Revicel. Nu vreau sa ma gandesc ce ar putea sa simta o fata/femeie care decide sa-si dea cu aceasta crema pe sani. Cred ca s-ar sufoca de-a dreptul. Intr-un fel m-a infiorat ideea ca a inceput sa ma arda corpul atat de tare dupa multe ore de la aplicarea cremei. Dupa ce mi-am mai revenit, deja ma gandeam sa scriu pe blog, mai ales ca initial ii facusem un review pozitiv. Acum am avut reactia super neplacuta din a doua postare. Patisem faze urate si cu Cellulight de la Elmiplant, dar Revicel imi castigase oarecum increderea. O sa trec la produse fara efect termic. Ce sa mai zic? Ca i-am schimbat si eu nota in 2, ca am tras o sperietura pe cinste si ca acum sunt nedormita si nici nu vad bine sa tastez. :(



Kissez!

Comentarii

  1. nici eu nu am putut sa dorm azi-noapte.... :D dar nu a fost de la Revicel.. :))

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna fetelort eu folosesc crema Revicel de 2 zile dimineata si seara dar nu simt nici o usturime sau furnicaturi cum ziceti voi miam comandato dp net de la plafar.ro ma gandeam sa nu fie contrafacuta.

      Ștergere
  2. poate e de la altceva si nu de la crema asa mai patesc si eu cu durere groaznica si fara pic de aer in miez de noapte ,parca ma sufoc doamne ce oribilo este ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e de la crema garantat, am avut cam aceleasi manifestari ca maica-mea.

      Ștergere
  3. Offf, ce experienta... Imi pare rau.:(
    Eu cu Cellulight m-am inteles chiar bine dar aceasta crema 100% nu se va afla printre achizitiile mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine cellulight m-a ars in ultimul hal, transpiram de ziceai ca-s la maraton si imi batea inima foarte repede.

      Ștergere
  4. Alinuta,
    euam folosit tot felul de produse anticelulitice. Euma inteleg cu cele cu efect termic dar sa stii ca acum muuulti ani eram f. multumita de supliform de la Hofigal. Nu stiu de ce am renntat la ea, ca parca imi lipseste. Este hidratanta, usor mentolata, nu are efect termic :)

    Inlocuieste crema cu alta, daca nu ti se potriveste.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am tota auzit de supliformul asta de ani de zile, poate o sa-l incerc.

      Ștergere
  5. Aoleu, oribil! Eu am patit-o cu o crema cu efect de racire de la Collistar, de ma luase cu frisoane. Vorbeam la telefon cu o prietena care trecea prin acelasi lucru (i-am dat si eu niste crema) si ne inveleam amandoua in paturi. Acum rad, dar atunci eram terminata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat-o si pe aceea, a avut ceva efect de racire, insa nu foarte pronuntat.
      ce ti-e si organismul asta uman...

      Ștergere
  6. Pff, ce experienta...eu una nu prea sunt sensibila la cremele cu efect termic, nu prea le simt, decat pe foarte putine dintre ele... :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am patit-o din prima cu Revicel de mi-au dat lacrimile :)) Am pastrat-o ca imi aduc aminte sa nu mai folosesc niciodata creme cu efect termic.

    RăspundețiȘtergere
  8. uite asa invatam din greselile noastre si ale altora :D
    mno serios acum e naspa ce ai patit si eu am ajuns la concluzia ca nu imi trebuie chestii cu efecte termice de nici un fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu chiar am fost super incantata de efectele ei, pe picioare a fost suportabila senzatia, dar de la solduri in sus e pur si simplu criminal.
      pielea era super ferma, rezultatele erau de durata si mirosul ok, dar uite ca a trebuit sa ajung la a doua cutie ca s-o patesc pe piele proprie.

      Ștergere
  9. imi pare rau pentru tine...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Groaznic, nu vreau sa-mi imaginez. Si acum cateva zile eram la un pas sa o comand...
    Sunt si eu tentata sa folosesc Supliform. Am citit numai lucruri bune despre el, mi l-a si recomandat o prietena. Sa nu mai spunem ca pretul este infim pentru o crema de genul :)

    RăspundețiȘtergere
  11. eu folosesc acum supliform de la Hofigal si e super ok...senzatia e usor mentolata si nu produce disconfort!!! imi pare rau ca nu ai putut dormi!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu care tocmai vroiam sa mi-o cumpar.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu care vroiam sa-mi iau alte 6 borcanase, la oferta, sa-mi ajunga...

      Ștergere
  13. Ohhh ce patanie urata ai avut cu crema asta :-s



    Si eu care vroiam sa o comand, parea chiar promitatoare, dar daca se manifesta atat de rau ...mai bine nu ma risc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mie mi s-a intamplat, nu e sigur ca ti s-ar intampla si tie, insa daca te stii cu pielea sensibila sau daca nu suporti produsele cu efect de caldura, nu cred ca va fi potrivita.

      Ștergere
  14. nu am incercat niciodata aceasta crema, eu sunt fana supliform de la hofigal, te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu ma gandeam sa o cumpar la salariu :)) Dar totusi ma risc, pentru ca am mai incercat o crema anticelulitica, care toata lumea zicea ca simte cum se incalzeste pielea foarte tare, iar eu nimic :P Mi se parea ciudat. Poate asta o sa aiba efect, dar sigur o sa o folosesc numai pe coapse, nu mai risc de tot :P te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu esti sensibila, poti s-o incerci. efectele sunt notabile, de aceea ma si cucerise :(.

      Ștergere
    2. Eu am folosit toate cele 6 cutii sunt super ok,as vrea sa mai comand dar nu dispun acum de...timp,deci chiar nu am avut nici o problema

      Ștergere
    3. te cred... reactionam diferit.

      Ștergere
  16. De unde pot cumpara crema revicel?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla