Treceți la conținutul principal

Sa mai si stam de vorba...

    Salut! Ce mai faceti, fetelor? Vremea aceasta, desi nu pot sa zic ca imi displace total, parca imi metamorfozeaza "creativitatea". Inca de dimineata ma gandeam despre ce sa scriu astazi, dar parca nimic nu ma tenteaza, inafara primelor impresii de la concursul inceput ieri.


   Ma bucura sa vad ca premiul e pe gustul vostru, o sa fac review la lotiunea cu kiwi ca sa va tentez si mai tare, dar va pot spune si de pe acum ca e un produs care mi-a hidratat cu succes pielea si care a ajuns sa-mi placa mult. Sunt multumita sa vad ca deja avem destul de multe concurente, ca deja exista raspunsuri corecte ;) si ca mi s-au lasat comentarii chiar dragute. Bineinteles ca avem si comentarii de tip "tocana de legume", care ma fac sa stau asa:


  Culmea e ca deja am alta idee, pentru concursul viitor :))



   In alta ordine de idei, imi dau seama ca am o serie de postari restante inca de acum cateva luni. Inca din primavara promiteam impresii dupa cura cu spirulina, despre lipsa calciului, despre o paleta de farduri Nyx, plus inca o postare Lidl. Apropo de aceasta din urma, de 3 luni pozez unele produse, dar am cumparat putine noutati, asa ca a mers mai anevoios. Si acum, cele mai dese cautari de pe blog sunt legate de dulciurile din Lidl, nu cred sa treaca o ora-doua fara o cautare de gen pe google si de aceea simt ca am neglijat subiectul, mai ales ca datorita acelor postari am adunat multe vizualizari.

     Am mai descoperit si dulciuri bune, printre ele fiind ciocolata din editia limitata Milka cu prune :)), dar si o turta dulce fabuloasa in opinia mea, bineinteles, pe care cred ca o sa v-o arat zilele viitoare.

    Miercuri mi-a venit si coletul Miniprix cu cele 4 perechi de papucei, maine voi face postarea si ma bucura ca pe site-ul lor au reaparut produsele de ingrijire!! Sper ca nu-mi mai scapa la urmatoarea comanda.

   Am terminat un gel de dus, dar am luat altul deja :)), trebuie sa vi-l arat si pe acela, sigur o sa radeti iar de mine.
   Cred ca am cam spus tot ce vroiam, nu uitati de concurs, sunt curioasa la ce varsta ma vedeti ;).




Kissez!




Comentarii

  1. Referitor la gelurile de dus, n-as putea sa rad niciodata de tine pentru ca si eu am comis-o din nou. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. tare simpatica pisicuta...
    sunt tare curioasa de comanda miniprix.. abia astept sa o vad.. si bineinteles sa ne arati ce gel de dus ti-ai mai luat..:D:D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. De abia astept maine sa vad postarea Miniprix, dulciuri nu vreau sa arati ca eu sunt deja pufoasa :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu sunt batz de slaba dar consider ca sunt ok :) asa ca mananc :)).
      maine dimineata si fac postarea.

      Ștergere
  4. Gelurile tale de dus sunt fardurile mele. Sa ma lege cineva de maini inainte sa cumpar mai multe decat pot consuma intr-o viata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu la farduri sunt chiar modesta, stiu ca ma amchiez destul de rar.

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. cred ca e motan, ca are capul cam mare :).

      Ștergere
    2. Sigur ca e motan! Eu ziceam "pisica" ca animal in general. Seamana cu al meu!.

      Ștergere
    3. eu m-am obisnuit sa le zic diferit :)) si eu vreau motan, mi se par mai frumosi si-s mai mari :)

      Ștergere
  6. n-am mai fost la Lidl de 4 luni de zile,poate trec pe acolo zilele urmatoare.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt curioasa in legatura cu , comanda ta pe miniprix! te pup:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla