Treceți la conținutul principal

Shoppingul continua

   Hey!  :D Am comis-o din nou. Sa va spun si povestea? Hai s-o spun: vineri am intrat in Profi sa-mi iau o sticla de apa plata si am descoperit niste seturi foarte dragute cu scrub de corp si buretel. Am plecat fara si, pe parcursul a trei zile, m-am gandit aproape fara incetare la ele, mai ales ca textura scruburilor seamana izbitor cu al acestuia. Ieri am avut din nou drum pe acolo si m-am hotarat ca trebuie sa-mi cumpar macar 2! Unul nu-mi ajungea :)). Exista trei variante:

-cocos si citrice cu buretel verde
-rodie si piersica cu buretel roz
-mandarine si mango cu buretel portocaliu


   Eu le-am cumparat pe primele doua, desi am alt scrub tot cu cocos&lime. Acum stau si meditez la setul portocaliu, mai ales ca ador aceasta culoare si mi-e ciuda ca nu le-am luat pe toate trei. Cred ca in curand ma reintorc la magazin sa-mi satisfac placerea.


     Pretul? Doar 15 lei. Mi se pare foarte convenabil, mai ales ca fiecare are gramajul de 500 de ml. De data aceasta avem si un nume scris pe ele, si anume "Grac&Charmes".  Mai erau si alte seturi formate din: exfoliant intr-o cutiuta mica, crema de corp si sare de baie. Acestea costau doar 12 lei.

    Eu am tangenta cu doua magazine Profi, cel din care am cumparat aceste produse si altul, foarte apropiat de casa mea, in care nu am gasit nici seturile, nici scrubul cu pere. Daca aveti mai multe magazine in oras, incercati la cel mai central. In plus, ele nu sunt asezate pe rafturile propriu-zise, ci pe mici standuri amplasate perpendicular pe rafturile principale, aproape de detergenti. Ba mai mult, erau in partea de jos, asa ca a trebuit sa ma aplec ca sa le studiez. Fara multa atentie probabil ca nu le-as fi descoperit. Stiu ca difera amplasarea de la magazin la magazin, insa fiti foarte atente. In total, cred ca erau maxim 12 seturi.




Kissez!


Comentarii

  1. cred ca miros tare bine , eu imi pregatesc acasa cu uleiuri eterice !

    RăspundețiȘtergere
  2. Of Alinaaaaaaaaa, ce-mi faci?
    Am un Profi atat de aproape de mine dar n-am intrat in el pentru ca eram sigura ca daca gasesc scrubul cu pere il luam, iar acum iar ma tentezi. Ce ma fac? :))))
    Deci chiar merita luate la pretula asta pe bune. Cand termin produsele care le am, imi iau si eu. Pic cic am zis! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic sa mergi sa te uiti daca au si eventual il ascunzi pe undeva pana mai termini din produse.

      Ștergere
  3. arata foarte bine ... astept un review mai amanuntit.... sa vedem si cat sunt de bune.. :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa ce testez, scriu! :) macar despre unul, problema e ca nu stiu cu care sa incep.

      Ștergere
  4. Sa ne spui cum sunt,dupa ce le incerci:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    Stiu cum e:) sa stai si sa te gandesti zile la un produs ,bine ca le-ai gasit.
    Eu odata tot asa am facut si apoi cand am revenit sa cumpar produsul ,hop si nu mai era.
    De atunci daca imi place ceva ,iau pe loc .
    Asteptam review :) dupa cum ne-ai invatat :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina, Alina, ce-mi faci... Ieri am fost in Profi si nu avea :)) Eu am unul singur in oras, ala fiind mic, deci nu am nicio sansa. Oricum, sa le folosesti cu placere si astept review :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Au aparut si in magazinul Profi de langa mine produse de genul ( nu prea m-am uitat atent deoarece sunt inghesuite intr-un colt, si un raft la 50 cm in fata :)) ).. dar o sa incerc sa ma uit si eu pentru ca ma tenteaza foarte tare.. Sa le folosesti cu placere ! :*

    http://mymakeup-addiction.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti sanatoasa :)
    Asteptam review, asa arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata foarte bine.Si eu ar trebui sa-mi schimb buretele.Sa le folosesti cu placere :P te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. thanks, eu acum am bureti pentru 2 ani, ca-i folosesc rar :))

      Ștergere
  10. arata tentant,,nu am mai fost pe la profi de o ceva vreme, poate la urmatoarea vizita le inhat ;)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiam ca au asa ceva in Profi!O sa fiu mai atenta ca par interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astea erau acum 2 ani, dar vad ca mai aduc periodic produse asemanatoare.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla