Treceți la conținutul principal

Cizme, dulciuri si altele :))

   Hello! Ieri am fost dupa ceva cumparaturi de alimente prin Lidl si nu aveam alte planuri. E adevarat, am primit newsletter-ul lor si am observat tot felul de promotii, dar nu le-am prea luat in calcul.


   De vreo doua saptamani eram cam suparata pentru ca mi-am tot cautat o pereche de cizme mai serioase, cu talpa ceva mai groasa, care sa fie ideale pe zapada si polei, dar n-am gasit niciun model simplu. De fapt am dat de o pereche absolut superba, de piele, la 270 de lei dar aveau doar numarul 39 :(. Inca mai suspin dupa ele, dar asta e partea a doua.


  Si cum va spuneam, ajung in Lidl si, de curiozitate ma duc sa vad cizmele lor, erau la oferta inca de joi, la 90 de lei. La stand mai era o singura pereche si chiar numarul meu, 38. Nu mi-a venit sa cred! Le-am cumparat, gaura in buget nu e mare, asa ca mi-am permis un mic experiment. Imi place ca sunt simple, au blanita calduroasa in interior. Ieri seara le-am tinut vreo ora in picioare ca sa ma acomodez cu ele si mi-au mentinut picioarele calde. Am mai avut acelasi tip de cizme de la Quelle si acum 4 ani am dat 150 de lei pe ele si m-au tinut foarte mult timp. Le-am purtat pana la refuz si nu m-au dezamagit. Daca va intereseaza, numai astazi mai e oferta cu 90 de lei. Mi se pare un pret ok pentru o pereche decenta de incaltari. Si arata mai bine dacat in brosura si pe site.


   Cred ca m-am plans de 1000 de ori ce friguroasa sunt, asa ca mi-am cumparat niste sosete plusate antiderapante, n-am mai avut din generala asa ceva :)), dar imi pun speranta in ele. Deocamdata am perechea neagra in picioare si ma simt chiar ok. Setul de 2 perechi a fost 10 lei. Parca sunt niste animalutze smotocite :)).



   Daca tot e Haloween-ul prin preajma, m-am dus si pe la standul special si am plecat cu o punga de marshmallows. 5 lei.




  Si acum, va mai arat, rapid, ce am mai cumparat in ultimele luni de pe acolo.

Ciocolata alba, putin peste 2 lei. Mie mi-a placut, dar e adevarat ca imi place la nebunie ciocolata alba.
Un fel de Pim's, cu jeleu de portocale, pret in jur de 3 lei. Aici sunt subiectiva rau, pentru ca-mi plac mult "prajiturelele" astea, as putea sa mananc si zilnic (pe o perioada limitata de timp, bineinteles).
Fursecuri cu jeleu de cirese. Toata lumea care le-a gustat la mine a fost incantata. Par facute in casa, aluatul e sfaramicios, exact cum trebuie sa fie la fursecurile pe baza de unt. Pretul e in jur de 3 lei.

Obsesia mea de prin luna iulie, salam de biscuiti. Imi place ca nu e uscat deloc, am mancat o gramada la viata mea :). Pretul putin peste 2 lei.

Bombonele gen Tic-Tac, putin peste 1 leu.
Batoane Pimbo, undeva la 60 de bani. Seamana bine cu Papi :)). Zici ca-s copil mic :)).

  Eugenia, vreo 60 de bani, dupa cate-mi amintesc.
Caramele cu 4 arome (ciocolata, caramel simplu, menta si vanilie) 6 lei. Cele de ciocolata sunt dementiale :).



Mai departe, mai am cateva produse, dar a caror preturi le-am uitat cu desavarsire :(
Susan, fiecare pachet, contine 3 mai mici, care, la randul lor au cate trei bucatele, deci pachetul are 9 "foitze" de susan.

Orez expandat, foarte util daca aveti probleme cu stomacul.

Chipsuri cu ketchup.







  Mie mi-a placut sa fac postarile de acest gen, de fapt cu ele mi-am facut cunoscut blogul :)). Tin minte ca nu-mi venea sa cred cand, din cauza dulciurilor din Lidl, am trecut prima data de 500 de vizualizari! Eram woooow! Ma bucur si acum sa vad, zilnic, cautari despre ele si am ajuns la concluzia ca napolitanele Roger si biscuitii cu unt sunt printre cele mai iubite produse :).

  De acum inainte, daca voi descoperi ceva bun, voi scrie la rubrica "Am gustat si...". Observ ca cei de la Lidl au scos cateva sortimente si au introdus altele, asa ca avem de incercat intotodeauna ceva nou.



Kissez!




Comentarii

  1. Super ideea cu "am gustat si...".Si eu sunt fana a dulciurilor Lidl desi la inceput eram sceptica acum nu ies fara ceva dulce din magazin. Si eu vreau sa imi iau sosetele antiderapante, chiar astazi voi merge. ;))
    Sa porti cu placere cizmulitele, sunt frumoase. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am cam neglijat rubricuta, ce-i drept :)
      sa stii ca am venit de vreo ora acasa, mi-era foarte frig la picioare, si dupa ce le-am luat, am inceput sa ma simt confortabil. eu zic ca merita :)
      ms

      Ștergere
  2. Sa le porti cu placere :)
    Esti pupacita

    RăspundețiȘtergere
  3. iti dai seama cat astept sa deschida si in galati, muncitorii din pacate se grabesc la chioscuri sa se alimenteze cu bere decat sa presteze.. unii spun ca au timp, dar eu nu inteleg de ce trebuie sa traga de timp.. of romanico...

    mda, m0am abatut de la subiect,sa le folosesti cu placere! cate bunatati, miaaam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( probabil trebuie sa termine pana la o anumita data (mai indepartata) si de aceea trag chiulul. important e ca lucreaza! :))

      ms!

      Ștergere
  4. Foarte rar ajung in Lidl,desi miniparket.ul e chia rin cartier dar de fiecare data stau vreo 5 minute in fata rafturilor ca sa ma gandesc ce dulciuri sa.mi iau. Sunt prea multe care.mi fac cu ochiul:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum le stiu destul de bine si cam stiu dinainte de ce mi-e pofta si ce vreau sa cumpar. si eu il am foarte aproape.

      Ștergere
  5. Multumesc ca mi-ai facut pofta de una , de alta:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmm, cate dulciuri. Acuma trebuie sa ma mananc si eu ceva dulce :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai e duminica :))

      eu tocmai am papat o prajitura albinita.

      Ștergere
  7. Ce dragute sunt cizmulitele. Sa le porti sanatoasa. Si eu mi-am cumparat acum cateva saptamani o pereche de cizmulite care au costat doar 50 de lei din Lidl. Sunt din imitatie de piele, pana la genunchi si cun un toc micut, dar foarte stabil. Sunt foarte comode si chiar mi-am zis ca la banutii astia si daca ma tin numai pana in primavara tot sunt multumita. Eu m-am indragostit de Lidl si de cand citeam al tine ce iti mai cumparam de-abia asteptam sa se deschida un magazin si la noi in oras. de atunci, ma aprovizionez numai din Lidl cu dulciuri, detergenti si produsen de ingrijire Cien. Cel mai mult imi place un deodorant Cien cu roll-on pentru ca este foarte bun pentru pielea sensibila si il pot folosi dupa epilare fara sa usture si imi mai plac si gelurile de dus-crema la 5 lei. Nu sunt chiar ca preferatele mele Dove, dar sunt pe aproape la cate de catifelata lasa pielea si la cata spuma fac. Si uite asa imi place sa merg in Lidl pentru ca de acolo cu 100 de lei macar ma intorc cu plasele pline acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este, sunt convenabile lucrurile la ei,
      eu am fost entuziasmata de la inceput, pentru ca eram satula de alimente fara gust si dulciuri scumpe si cu gust mediocru. ma duceam si prin REal, Kaufland, Billa si stateam cu orele in fata standurilor cu mancare si nu gaseam absolut nimic care sa-mi placa, eram disperata la un moment dat :(.

      am niste rude si dupa ce am laudat Lidl-ul s-au dus si ei si mi-au spus cu o fatza dezgustata ca nu au gasit nimic care sa le placa si ca magazinul arata super-naspa, dupa care, au mancat de cateva ori la noi si discutia era ceva de genul:
      -Vai, de unde e lucrul x? e atat de bun?
      - De la Lidl!
      -Vai, si lucrul y de unde e?
      - De la Lidl!
      - Da' inghetata de unde e?
      - De la Lidl!:)))))))))))))))))

      Penibil...


      plus ca mai au si alte lucrusoare chiar ok.
      in fiecare lant de magazine am cate ceva care-mi place, dar tot la Lidl gasesc aproape tot ce ma intereseaza.

      Ștergere
  8. si eu tot nr 38 port si sunt la fel de friguroasa ca si tine...
    sunt foarte frumoase,sa le porti sanatoasa!cat despre dulciuri,si mie imi place rubrica aceasta.
    PS:mi-ai facut pofta cu bombonelele gen Tic-Tac.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi!
      eu imi cumpar destul de rar bombonele, dar de obicei le prefer pe cele cu fructe.

      Ștergere
  9. ce frumoase sunt cizmuletele iar ciorapei sunt simpatici :))) sa le porti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  10. esti o ...spaima a dulciurilor...bag seama :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-ai facut pofta acum cu biscuitii aceia ciresika:D inainte aveam de fiecare data in casa acesti biscuiti, dar nu stiu de ce, de la un timp nu am mai luat.O sa incerc si bombonelele gen tic tac, si cam atat, stomacul meu nu accepta altceva din ce ai luat tu :))... din pacate

    RăspundețiȘtergere
  12. desi am intrat aici pentru ca mi-a atras atentia cuvantul "dulciuri", nimic nu mi-a lasat dorinta de a merge in Lidl si a cumpara. Asta cred ca e semn bun, nu mai reactionez la dulciuri :))
    Imi plac cizmele si sosetele. Eu dorm cu sosete de alea, sunt puffffffffooooassssssse tare si tin cald!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si totusi, inca reactionezi la cuvantul "dulciuri" :))
      cred ca ar trebui sa dorm si eu cu ele :))

      Ștergere
  13. Imi plac mult cizmulitele tale! Si eu mi-am luat ceva asemanator , dar fara catarame si cu fermoar pe spate, de la Deichmann, dar daca le vedeam intai pe astea, pe astea le luam si eu, ca au un pret super si chiar arata mult mai bine in poza, fata de catalog!:) Si sosete fix asa mi-am cumparat si eu :D
    Am vazut ca urmeaza de joi sa bage ceva geci lungi si groase de iarna, pe alb si pe negru, la 90 lei, in catalog arata bine, sunt curioasa cum arata in realitate!
    Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiam de geci, trebuie sa ma uit in oferta lor. am o geaca groasa, dar nu ar strica sa iau in considerare si alta :)).

      ms! :*

      Ștergere
    2. am fost si am vazut gecile intre timp, dar nu-s asa groase cum ma asteptam :( Sunt mai mult de vremea asta, nu de iarna/ger. Nu-i nimic ca de bani mi-am luat niste sutiene ;)) Au niste sutiene misto si cu push-up si fara, la 22 lei :D

      Ștergere
    3. si eu le-am vazut ieri. tot asa, mi s-au parut foarte subtiri, asa ca am lasat-o balta. plus ca-s prea lungi pentru gusturile mele :(. m-am holbat si la celelalte lucruri, insa n-am cumparat nimic.

      Ștergere
  14. Oh, ce dragute sunt cizmele. Mi-e ciuda acum ca am trecut asa in graba pe langa ele ..daca aveau si marimea mea? :( Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca nici eu nu am vrut sa le iau chiar de la inceput, dar m-am ambitionat cand s-a pus o fata langa mine si astepta sa le las din mana sa se napusteasca asupra lor :)))))))))))))))))))

      Ștergere
  15. Saptamana asta chiar trebuie sa fac si eu o vizita la lidl ca ma tenteaza cam multe lucruri din brosuri ;))
    Sa porti sanatoasa cizmulitele si sosetele (imi plac atat de mult genul ala de sosete :D)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi!
      azi am vazut ca era ogerta la sosete plusate si in takko, dar eu mi-am luat doar normale :).

      Ștergere
  16. Sa porti cizmulitele cu placere! Eu nu le-am vazut, dar sunt curioasa ce geci vor baga, trebuie sa iau o revista de-a lor, magazinul e chiar vis-a-vis de locul meu de munca si la 10minute de casa. :))
    Si mie-mi plac mult ciocolatele gen Papi, dar mai mult imi place cele Majestic. Sunt micute si costa 0.5lei, iar cele cu capsuni sunt de vis! [ca tot erau mai demult ciocolatele VIS tot cu capsuni]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi!

      Daca vrei neaparat Vis, sa stii ca sunt in Kaufland :).

      Ștergere
  17. Ce e interesant e ca Lidl au diferite produse in functie de tara unde se afla. Din lista de aici, la noi se gaseste doar ciocolata alba, orezul expanda, chipurile, insa ciocolatelele noastre sunt altfel. Pofta buna si ai grija de silueta :P Eu cu atatea bunatati m-as face cat o casa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, pentru ca fac contracte locale. am un magazin care aduce produse din Lidl Germania si am vazut acolo tot felul de lucruri care la noi nu sunt, dar inca n-am cumparat nimic.
      am o greutate normala si un stomac care stramba din nas de cate ori incerc sa-i dau mai mult de mancare... daca n-as manca dulciuri, n-as putea sa ies pe strada.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla