Treceți la conținutul principal

Lotiune de corp de unt de shea si trufe de ciocolata Planet Spa - review

  Salut! Inca de la aparitia in cataloagele Avon, am fost super tentata de acest produs. In general, nu sunt o fana a produselor cu ciocolata, mi se par cam artificiale si gretoase. Totusi, avand o parere buna despre gama Planet Spa, plus ca iarna se apropie si atunci prefer unele arome mai consistente, m-am decis s-o achizitionez. Eu am luat-o la super oferta, a costat 15 lei, dar pretul ei standard este de 46 de lei. Are 200 de ml si promite delectarea simturilor, dar si o piele moale si catifelata.

  Desi doream s-o pastrez momentan nedeschisa, am citit vreo 3 review-uri si am decis ca o incep, chiar daca am multe creme prin jur.

   O deschid nerabdatoare, folia de pe ea nu vroia sa cedeze sub nicio forma, a trebuit s-o tai cu forfecuta. Vag, simt un oarecare miros de ciocolata. Imi duc nasul si mai aproape si... ma stramb cat pot de tare. Are o aroma metalica si in plus are un iz de paine stricata. Pe cuvant! Dupa primele momente, tot ce puteam sa-mi imaginez era o felie stricata de paine cu un motz de Finetti pe ea. Dupa parerea mea, nu are nimic in comun cu ciocolata, decat daca o mirosi de la 1 m distanta.

   Totusi, ma hotarasc sa incerc s-o folosesc, sperand ca mirosul sa nu persiste! In prima seara m-am dat doar pe picioare de la genunchi in jos si, desi am aplicat vreo 5 straturi!!! pielea mi-era super uscata.

  A doua seara hotarasc sa ma dau pe intreg corpul. Imediat dupa, m-am culcat, iar dimineata, n-am putut sa trag jeansii pe mine. De ce? Pentru ca eram lipicioasa! Dar lipicioasa intr-un anumit sens. Inainte sa vrea cineva sa-mi spuna ca am aplicat prea multa crema, va anunt ca am folosit o cantitate chiar modesta si am avut impresia ca a intrat rapid in piele. De fapt ea se usuca pe piele si creeaza o pelicula semi-pudrata, semi-lipicioasa, care m-a impiedicat sa ma imbrac. Din pacate ma grabeam, n-aveam timp sa fac dus si cu chiu cu vai am plecat de acasa. Am reusit sa ma imbrac cumva, dar stateam ca un par. Cand m-am intors, am sarit sub apa si stupoare: apa care curgea de pe mine era maro! Sa ma scuze doritoarele, dar o crema cu "autobronzant" chiar nu-mi doream. Nicaieri nu este mentionat acest aspect, nici pe cutie, nici pe recipentul propriu-zis.

   Pentru mine, acest produs este cea mai proasta gluma primita de la Avon. Nu-mi aduc aminte in ultimele luni sa fi fost atat de infiorata de un lucru. Nota mea e 2 si probabil va fi unul dintre putinele produse pe care nu le voi folosi.



Kissez!


Comentarii

  1. Haaaa!!!Am dat fuga sa citesc review-ul ca tare ma batea gandul sa o iau si eu!!Pass!!Multumesc ca mi-ai economisit niste banuti:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie chiar imi place foarte mult. Si nu am intalnit nici unul dintre aspectele spuse de tine.Poate pielea mea nu e chiar asa de uscata. Un produs mai hidratant si cu aroma de ciocolata e untul de corp de la Fennel. L-am folosit o iarna intreaga. E 10 lei cutia de 200 de ml la Kaufland. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu contest ca nu exista persoane carora sa le placa, exista 4 review-uri in blogosfera, dintre care doar al meu e negativ, dar totodata sunt sigura ca exista fete care-mi impartasesc opinia.
      nici fennel nu e cine stie ce...

      Ștergere
    2. Buna, voiam sa te intreb daca iti mai aduci aminte daca data inscrisa pe spatele ambalajului este data fabricatiei sau data expirarii. Te intreb deoarece am primit cadou crema de Craciun dar am aruncat cutia de carton si nu as vrea sa incerc un produs expirat deoarece imi apare o data de octombrie 2012?!

      Ștergere
    3. cu siguranta e data fabricatiei :). asa apare la toate produsele avon.

      Ștergere
  3. Uf, si cand ma gandesc ca tocmai am primit si eu una. A mea miroase frumos, n-am apucat inca sa o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buuun, inca un produs pe care nu il voi achizitiona..Chiar mi-l doream mai ales pentru ca pana acum am fost foarte multumita da Planet Spa. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca si la raspunsurile de mai sus, iti reamintesc ca sunt subiectiva si ca nu e imposibil ca tie sa-ti placa. eu am fost doar sincera si am spus ca ce o asociez eu.

      Ștergere
  5. Nu recunosc absolut deloc crema din cuvintele tale ceea ce ma face sa cred ca poate a ta e expirata sau dintr-un lot mai prost, cine stie.... Eu ador aceasta crema si esti prima persoana pe care o aud sa nu ii placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil avem gusturi total diferite. In general nu m-am inteles cu produsele mult-laudate si totodata nu pot sa cred ca sunt singura in lumea asta larga careia nu-i place.
      Daca tu o adori, asta nu inseamna sa-mi placa si mie. Dupa cum am spus, este cel mai prost produs folosit de mine in ultima vreme si regret enorm si investitia minima de 15 lei.

      Ștergere
  6. Pe mine nici o crema de la Avon nu ma iubeste,totusi intentionam sa o cumpar pe asta.Thanks for review:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a placut la nebunie cea cu ulei de masline si floare de portocal. as recumpara-o! :)

      Ștergere
  7. Eu am vazut aceasta crema in catalogul Avon si chiar ma tenta. Acum...nu stiu ce sa zic, cred ca imi voi indrepta atentia catre un massage bar de la Lush. Multumim pentru review si pentru sinceritate. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oricum, n-o cumpara la pret intreg, ca poate semeni cu mine si vei regreta ;).

      Ștergere
  8. Wooow! si eu care incepeam sa salivez doar la titlu!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mirost pagina parfumata din catalog si mi-am zis sa stau departe de ea. Mi se pare ca miroase foarte aiurea, nici decum a ciocolata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu, din pacate, n-am avut ocazia sa rasfoiesc catalogul si sa miros pagina :(.

      Ștergere
  10. Nu inteleg de ce te simti atacata. Imi pare rau ca nu iti place, aia e, altora le place...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce esti tu asa de suparata ca nu-mi place...
      Tocmai asta am zis, ca avem pareri foarte diferite, dar tu, dupa ce-mi citesti articolul imi spui ca n-ai auzit pe nimeni spunand ca nu-i place, de parca as fi eu ciudata secolului. Cum sa-mi placa daca a fost un dezastru pentru pielea mea si nici nu se absoarbe? Eu ti-am raspuns la comentariu si, de altfel, nu ma atac eu din nimicuri din astea.

      Ștergere
    2. eu te citesc de mult tare,cred ca ai fost prima caruia i-am citit blogul,dar am tot observat ca ai un ton foarte agresiv cand ceva nu-ti convine.nu sunt nimeni sa te judec,si stiu ca o sa-mi raspunzi si mie agresiv,dar macar...
      am si eu crema,nu imi place imi mod deosebit,dar chiar nu inteleg de ce folosesti tonu asta.o zi buna

      Ștergere
    3. nu am un ton, agresiv, raspund exact pe tonul pe care mi se vorbeste.
      o seara buna si tie!

      Ștergere
    4. uite, ca sa stii si tu, am vb cu Adina in particular si ne-am dat seama ca ne-am inteles gresit "tonul" ala despre care vorbeam. Nu ma scuz decat fata de ea, dar ma gandeam ca poate ar fi bine sa nu mai judeci un om dupa niste review-uri, atata timp cat eu nu prae spun nimic din viata mea personala :)

      plus ca ideea ca o sa-ti raspund foarte agresiv a fost hilara de-a dreptul. Agresiv e poate Mircea Badea. Cand o sa ma vezi protapita intr-o camera tv, cu ziare in fata, facand spume la gura si vorbind la limita obsecenului, atunci sa-mi spui ca raspund FOARTE agresiv :).

      Ștergere
    5. dar nici nu asteptam scuze,ca n-am pentru ce.eu doar am spus ce cred,si vad ca nu prea iti convine.nu te-am catalogat si judecat in niciun fel,mai ales ca nu te cunosc,am spus ca esti agresiva cand ceva nu-ti convine.imi pare rau ca ideea mea a fost hilara,ce-i drept tot ce nu-ti convine e hilar.n-are rost sa mai continui sa-ti explic,ca oricum e degeaba.

      Ștergere
    6. eu cred ca nici tu nu sti ce vrei ;).

      Ștergere
  11. Imi pare rau pt experienta neplacuta. Cam asa a fost pentru mine crema pt picioare cu saruri marine (avon). Are consistenta de gel, e usor lipicioasa, intra greu in piele si mi s.a intamplat sa alunec si a doua zi. Dar altora le place si stiu ca nu toate cremele lor sunt asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, eu fac parte dintre cei carora le place acel gel :), dar adevarul este ca pun fff putin si ca am pielea uscata de felul meu. si da, e singura cu o astfel de textura la foot works.

      Ștergere
  12. candva,m-am pacalit si eu cu o crema de fata tot de la Avon.in pagina mirosea foarte frumos,iar reprezentantul m-a sfatuit sa o cumpar pentru ca este cea mai buna din toata gama.am mers pa mana ei si dupaia mi-a parut rau.
    imi pare rau pentru tine...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil ca ei ii facea foarte bine...
      mie nu-mi pare rau, ca daca n-o luam, probabil salivam vreun an cu gandul la ea.

      Ștergere
  13. Aceeasi parere o am si eu despre aceasta crema de corp pe care am folosit-o de cateva ori.Mirosul mi se pare oribil,artificial,puternic si am avut aceeasi problema dimineata cand a trebuit sa ma imbrac,eram toata lipicioasa.O problema asemanatoare am avut cu un gel de dus cu aroma de vanilie de la yves rocher care mirosea oribil dupa gustul meu bineinteles:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uita, n-as putea spune ca mi s-a parut puternic mirosul, norocul meu...

      Ștergere
    2. si eu mi-am luat-o si intr-adevar pielea nu ramane lipicioasa, nu v-ati exprimat corect, ci am senzatia ca franeaza hainele pe ea...aceeasi senzatie am avut-o si la alta crema de corp din gama SPA de la Avon, cea cu lotus si iasomie, care miroase super fain...crema cu trufe de ciocolata e o Silky cream, o crema usoara, se intinde fain si repede initial, iar eu nu am pielea foarte uscata si tot imi lasa senzatie ca ramane la suprafata si franeaza...iar de nuanta, ce pot sa spun, eu am pielea bronzata, maslinie natural, asa ca nu ma deranjeaza. Poate ar fi mai potrivita pt vara!

      Ștergere
    3. mie cea cu floare de lotus mi-a placut tare mult.

      pe mine m-a deranjat ca mi-am patau lenjeria si pijamalele, ca pe piele oricum nu se observa mare lucru :(.

      Ștergere
  14. Imi pare rau ca nu ti se potriveste...mie mi se pare ca miroase frumos... :)
    Eu am simtit ca nu e pentru piele uscata,a mea e normala,de-aia poate mi se pare ca e buna pentru mine.
    Astae,poate ti se potriveste alta...sunt si alte game noi...chiar sunt curioasa cum sunt... :))
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi aduc aminte de review-ul tau, ai avut dreptate. cel putin pentru pielea mea.

      mi se potrivesc mai multe, nu-i problema ;).

      Ștergere
  15. nu am folosito niciodata,imi pare rau sa aud ce ai patit:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. problema e ca nu stiu ce sa fac cu ce mi-a mai ramas (adica 90% din ea). cu orice crema am incercat sa-i gasesc rostul, chiar daca nu mi se potrivea, dar cu asta..

      am uitat sa mentionez cat mi-a patat hainele, desi nu m-am imbracat imediat dupa utilizare.

      Ștergere
  16. Haaa. Ce experienta neplacuta...
    Dar multumim ca ai impartit-o cu noi, o sa ne fie de folos.

    RăspundețiȘtergere
  17. E adevarat ca gusturile nu se discuta...o am si eu si imi place foarte mult...tare ma supara si pe mine cand dau banii pe ceva despre care aud lucruri bune si mie nu mi se potriveste deloc...eh,din pacate se mai intampla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se mai intampla, e adevarat, dar nu ma asteptam de la asta.

      Ștergere
  18. Eu m-am strambat cum am vazut titlul. :)) Nu cred ca as suporta sa miros a ciocolata, mi se pare un miros greu.
    Eu am incetat de mult sa mai cumpar produse de la Avon, numai experiente neplacute am avut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) eu nu prea sunt fana de ciocolata, dar ma gandeam ca, in combinatie cu untul de shea, in primul rand ar fi foarte hranitoare, plus ca m-a deranjat mult ca pateaza.

      eu am si preferate ce-i drept, dar nu f multe.

      Ștergere
  19. si tu esti asa?
    eu cand vad ceva care sa imi placa mult de tot,indiferent despre ce este vorba,trebuie sa il/o cumpar imediat ca sa nu imi para rau cand ajung acasa...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu tot timpul, dar am momente, iar cu crema aceea chiar facusem o mica obsesie.

      Ștergere
  20. si eu ma gandeam sa mi-o cumpar..acum sigur o las sa o ia altii, multumesc ca m-ai ferit de o investitie proasta si imi pare rau pentru tine..te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu folosesc muulte produse Avon , dar aceasta gama noua , cu ciocolata , nu m-a tentat DELOC . La prima aparitie in catalog era pagina parfumata si am zis un hotarat NU . Nu as suporta mirosul pe piele . Pacat ca e aiurea crema , gama Planet Spa e destul de buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuia sa raman la iubirea mea cu ulei de masline si floare de portocal :).

      Ștergere
  22. Eu de cand am mirosit-o pe pagina mi-a provocat greata. Am mai avut asa o crema de la Balea din aia de vara cu particule stralucitoare cu miros de cacao si cocos....bleahhh. Dar o foloseam pe picioare ca era foarte fain efectul pe pielea bronzata si nu ajungea mirosul pana la nas :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am comandat-o fara sa miros pagina, din pacate n-am avut acces la catalog...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla