Treceți la conținutul principal

Premiul si cadoul meu :)

  Hello! Inainte de toate tin sa va anunt ca m-am tuns! Daca acum ceva vreme ma laudam cu un par hippie, lung, drept si care ajungea pana la jumatatea spatelui, acum m-am tuns putin mai sus de umeri :)). Pur si simplu m-am saturat sa stau sa se usuce dupa ce-l spal si am decis ca-i timpul pentru o schimbare radicala. Am o codita mica de ma apuca rasul cand o vad :)).


  Acum obiectul postarii: acum cateva zile am castigat un premiu de la AlexantzA si astazi am fost sa-l ridic. Nu mica mi-a fost mirarea cand, pe langa premiul propriu-zis, am mai primit si alte lucrusoare adorabile.



  Colega mea blogeritza a adaugat inca doua oje absolut superbe si inelul cu bufnita care mi-a placut foarte mult, dar pentru care n-am concurat. Eu o sa le consider un cadou anticipat de ziua mea si ii multumesc mult prietenei mele virtuale pentru acest gest deosebit. Presimt ca bufnita aia o sa stea mult pe degetul meu :)). Si are si prieteni, deoarece am doua perechi de cercei-bufnite, asa ca nu o sa stea singurica.

   Acum am o singura problema: obisnuiesc sa am doar doua oje deschise in acelasi timp, caci nu-mi place sa le irosesc, mai ales daca sunt culori care sa-mi placa mult si acum nu stiu pe care s-o deschid :)), mai ales ca aveam pe lista si o frumusete Farmasi rosie care asteapta de prin primavara sa fie aplicata pe unghiile mele.


  Fetelor, acum am 20 de geluri si inca unul de la Avon pe drum :)). Gata, de acum spun stop si trebuie sa termin cateva pana voi pleca din nou la shopping.



     Mersi AlexantzA  inca o data, you made my day! :)







Kissez!



Comentarii

  1. Sa le folosesti/porti cu placere.
    O sa fie foarte greu sa te opresti, dar te vei obisnui. Eu cand am zis stop am inceput sa castig ga-uri. :))) Si colectia mea se mai mareste si cu aceasta ocazie..;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi.
      eu particip foarte rar la concursuri, asa ca n-am sanse foarte mari.

      Ștergere
  2. Sunt superbi cercei trandafirasi, si bufnita :)
    Ojele mate sunt super, o am si eu pe cea mov de la Golden Rose :)
    Sa te bucuri de ele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, mi-era teama ca floricele n-o sa=mi stea prea bine, dar m-am inselat si tare ma bucur :).

      Ștergere
  3. Ce frumos!
    Eu zic sa nu-ti faci griji cu ojele, daca vrei sa te faci deschide-le, eu am 60 de oje deschise (ca tot vb. de mania gelurilor de dus, toti avem maniile noastre), nu se usuca daca le inchizi bine la final. Astea Gabrini chiar sunt foarte ok, cel mai frumos rosu al meu e de la Gabrini si l-am deschis acum 3 ani (nu ma intreba cand expira, la oje chiar nu ma stresez de data expirarii), se aplica si acum la fel de frumos, rezistenta e aceeasi, nu s-a ingrosat deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca ma testat. spre exemplu, daca folosesti intens o oja, o poti duce pana aproape de final. daca o deschizi si o folosesti rar, la primele aplicari, chiar daca o deschizi rar, se comporta ok, dar spre exemplu, daca o folosesc acum de 3 ori si peste 6 luni imi vine cheful s-o folosesc intens, ea se va usca rapid si nu voi ajunge nici la jumatatea ei pana se ingroasa. crede-ma, am pierdut vreo 3 oje care-mi placeau mult din aceasta cauza, asa ca nu mai risc.

      Ștergere
  4. Ma bucur mult ca te-am surprins placut, draga mea!
    Sper sa iti placa si sa le folosesti la maxim!
    Stiam ca-ti place inelul si-mi esti draga, de aceea ti-am si pus unul, era ultimul ramas atunci :)) De fapt, mai aveam unul, dar cu defect la "ochi".
    Trebuie sa-mi iau si eu niste geluri de dus, desi ma pot limita la 1, ca mai am vreo 4-5 incepute. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bineinteles ca mesajul a intrat in spam si de abia acum am vazut :(
      a fost o surpriza pe cinste si m-am laudat la toata lumea cu bufnita mea :)).

      Ștergere
  5. foarte dragute lucrusoarele, iar ojele sunt foarte frumoase, sa le porti/sa le folosesti cu placere. Inca un gel de dus este oricand bine venit :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere, si gelurile de dus si premiul castigat. Si felicitari pentru curajul de a te tunde. Si eu am parul lung, dar nu m-am mai tuns de mult asa scurt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! asta-i meteahna mea, il cresc vreo 2-3 ani, apoi il tund radical :)), dar niciodata prea scurt.

      Ștergere
  7. Ha ha! 20 de geluri :)))))) A crescut colectia ta ca Fat-Frumos din poveste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow ! deasupra umerilor ? Eu sunt mai fricoasa cand vine vorba de schimbari :))
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asa am fost tunsa in urma cu aproximativ 3 ani, aveam chef sa am un motz zburlit :)).

      Ștergere
  9. felicitari si sa folosesti cu placere premiile. Inelul este tare simpatic :DWow ce colectie impresionanta de geluri. iti urez la cat mai multe :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi, mersi, aseara am vrut sa dorm cu bufnita pe deget :)).

      Ștergere
  10. am gelul de dus, abia l-am cumparat si l-am si folosit!Si miroase...a prajituri! Imi place ! Sper sa iti placa si tie...

    Sa le folosesti cu drag Brumarico:)

    RăspundețiȘtergere
  11. am gelul de dus, abia l-am cumparat si l-am si folosit!Si miroase...a prajituri! Imi place ! Sper sa iti placa si tie...

    Sa le folosesti cu drag Brumarico:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi se pare ca miroase a prajitura cu fanta :) nu l-am inceput inca, pentru ca aseara am preferat un exfoliant, dar cred ca deseara nu-mi mai scapa :).
      mersi!

      Ștergere
  12. Inelul cu bufnita este superb ! Sa le folosesti cu placere ! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla