Treceți la conținutul principal

Ruj rosu? Cum sa nu! :)

  Hey! M-am hotarat sa particip si eu la unul dintre proiectele dintre blogerite, nu de alta, dar tema a fost "When in doubt, wear red". Desi initial vroiam sa apar cu o manichiura, planurile mi-au fost spulberate de un deget capricios si ranit, care ar fi aratat foarte rau in poze. Asa ca, am ajuns la alta iubire a mea: rujul rosu!


  Cine ma citeste de ceva vreme poate isi aduce aminte ca am mai vorbit cate putin de ROSU. In copilarie imi placea cat de cat, dar din generala am dezvoltat un fel de fobie si evitam tot ce inseamna aceasta culoare. Mai aveam cate-o bluza primita sau cate-o coperta de caiet :)), dar la care ma uitam cam urat. Nu stiu sigur de ce am inceput sa simt asa, insa m-a tinut ani de zile.

  Pe la liceu mi-am cumparat un gloss de la Avon, doar pentru ca mirosea a capsuni si chiar daca ma asteptam la un produs incolor pe buze, m-am trezit cu unul foarte ROSU. Ma credeti sau nu, chiar l-am folosit, a stat la loc de cinste pe toata durata clasei  a XI-a si mi-a parut rau cand s-a terminat. Totusi, nu mi-a trecut prin cap sa recumpar un astfel de gloss :).


   Anii au trecut, am reusit sa scap de orice urma rosie din jurul meu, dar acum doi ani, revista Unica a avut drept cadou rujuri Deborah (firma foarte buna in conceptia mea), din gama Atomic Red. Am umblat pe la toate chioscurile de ziare si in final am venit acasa cu nuanta nr 4. L-am deschis destul de repede si am purces la infrumusetarea buzelor :)). Rezultatul m-a cam dezamagit, nuanta fiind vibranta, iar eu nu eram obisnuita cu asa ceva, revolta mea in machiaj rezumandu-se la blushul roz sau gloss-ul mov/portocaliu.

  Nu exagerez, toata dupa-masa mi-am petrecut-o... la oglinda! Fie la cea din baie, fie la cea micuta, din geanta. Ma intriga si incercam sa reusesc sa ma obisnuiesc cu noul meu look. Inspre seara chiar incepuse sa-mi placa, iar a doua zi am intins rapid mana dupa noul meu Deborah.


  In cateva zile mi-a placut atat de mult, incat il purtam in continuu. Sa fiu sincera, daca n-ar fi fost oferta, nu cred sa ma fi dus eu din proprie initiativa sa-mi cumpar un ruj rosu si cu siguranta nu as fi ales aceasta nuanta, considerand-o prea ostentativa. Iata ca, pe ghicite, am gasit rujul perfect, cu subton albastru, potrivit pielii mele.


  Avand in vedere ca l-am cumparat acum doi ani si ca valabilitatea lui este de 24 de luni, am ajuns intr-un mic impas si chiar daca ma feresc de produsele care nu sunt in termen si le arunc super rapid, recunosc in fata voastra ca eu nu-mi arunc rujul pana nu-si va schimba mirosul si/sau consistenta. Nu ma despart de el, mai ales ca a venit toamna!

  Bineinteles ca reactiile celor de pe strada sunt impartite: de la oripilare (cum imi permit sa port asa ceva dimineata la 9?), la priviri admirative venite de la doamne neaflate la prima tinerete, de la priviri intrebatoare ( cum de ai curajul??), la baieti idioti care-mi cer sa-i pup :)). Am trecut prin toate, nu ma mai mira nimic. Totusi, placerea mea este sa-l port combinat cu ochelari de soare, o jacheta care aduce aminte de stilul de motociclist si cu... bocanci! Ma simt perfect si recunosc sus si tare ca M-AM INDRAGOSTIT DE RUJUL ROSU!


 Va invit sa-mi vizitati colegele pentru cat mai multe interpretari ale temei:
  1. Alex Andra http://new-garamond.blogspot.com.es/ 
  2. Ioana Dumitrache http://ioanadumitrache.wordpress.com 
  3. Sadie (Adina) http://septembriejoi.com/ 
  4. Adelina Radu http://adelinaradu.blogspot.com/ 
  5. Dee http://bydee-make-up.blogspot.ro/
  6. Dia http://www.diathings.blogspot.ro/
  7. Delia http://chic-special.blogspot.com
  8. Cristina Tacaciu www.cristinatacaciu.wordpress.com 
  9. Ana-Maria http://ana-s-beautyblog.blogspot.de/
  10. Alexandra/Bondarica http://bondaricasecrets.blogspot.ro
  11. Valentina Bucur http://valentinabucur.blogspot.com
  12. Luiza /Cupcake - http://cupcakesplendens.blogspot.ro/
  13. Elena Arriana http://despreingrijiremakeupsinunumai.blogspot.ro
  14. Laura M www.classyandpink.com
  15. Madalina http://fashionizmydrug.blogspot.ro/
  16. Adelina http://midsummer-blog.blogspot.ro/
  17. Daniela Maria http://dragonfly-accessories.blogspot.ro/
  18. Almi http://www.my-fashion-hobby.com/
  19. Mada Madalina http://mada-noname.blogspot.ro/
  20. Adina http://frommegwithlove.blogspot.ro/
  21. Mirela http://makeupmirela.blogspot.ro/
  22. Roxie http://MakeupByRoxie.blogspot.ro/
  23. Rally http://letmeborrowyourlipstick.blogspot.com/
  24. Laura Balaban http://www.laurabalaban.blogspot.nl/
  25. Alina Anghel http://alina-anghel.blogspot.ro/
  26. Lucia http://jurnal-de-machiaj.blogspot.ro/
  27. Mona  http://frommonawithgloss.blogspot.ro/
  28. Miha.elahttp://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro
  29. Irina http://irinaana.ro
  30. Mad@ - http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/
  31. Little Beauty Bag  http://littlebeautybagcta.blogspot.ro
  32. Clarra http://clarra.wordpress.com
  33. Anca  http://xmakeupyourmindx.blogspot.ro/
  34. Jully http://sihayaslovelyworld.blogspot.ro/





Kissez!

 



PS. Pozele n-au vrut sa ma ajute si rujul pare corai :(

Comentarii

  1. Nici eu nu am purtat foarte multa vreme rosu pe buze dar cand l-am aplicat mi-am dat seama ca imi sta chiar bine. :)
    Cand port ruj rosu nu numai ca am incredere in mine ci mi se intampla si destul de multe lucruri care imi dovedesc acest lucru (cel mai amuzant: daca sunt in masina am prioritate peste tot :)))))
    Deci da, si eu sunt indragostita de rujul rosu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pt schimbarea de atitudine. Odata acceptat, rujul rosu are puteri miraculoase. Sper sa reusesc si eu candva sa trec peste inhibitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms, da asa e! il incerci si-ti intra la suflet :).

      incearca sa-l folosseti intai cand esti insotita pe strada, primul pas e mai greu :).

      Ștergere
  3. Ah, ce-as vrea si eu un rosu care sa ma prinda bine! Recunosc, am incercat doar un no-name si alte 2-3 mostre, dar nu mi-au placut sau, poate, nu eram obisnuita.

    RăspundețiȘtergere
  4. rujul rosu e si preferatul meu si consider ca atat rijul rosu cat si oja rosie nu trebuie sa ii lipseasca nici unei femei

    RăspundețiȘtergere
  5. Articolul tau a atins exact ideea proiectului, faptul ca rosul iti da icnredere, putere! Imi place si sunt curioasa cum te prinde!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am inceput sa port ruj rosu doar de cateva luni si da, imi place, ma face sa ma simt mai increzatoare. Trebuie sa recunosc ca si lumea este mai amabila atunci cand port ruj rosu, iar barbatii (indiferent de varsta) sunt extrem de politicosi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu pot sa spun ca am observat vreo amabilitate, insa reactii exista intotdeauna :)).

      Ștergere
  7. rujul rosu este seducator!!!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu daca ai vazut un film care cred ca se numea chiar Rujul rosu,cu o tipa bolnava de cancer la san,care isi recapata increderea si pozeaza goala pt o revista(desi nu mai are un san),rujata cu rosu...mesajul e cat se poate de clar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate, mi-a scapat :(
      oricum, pare interesant, ar trebui sa-l caut.

      Ștergere
  9. interesanta culoare, eu de anul trecut de la revelion am o pasiune pentru rujul rosu si de atunci il folosesc cu placere la evenimente...te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh ruj rosu in cadru rock suna si mai atragator pentru mine. Bocanci, da, dar si o rochita fluida!
    He he, mi-ar fi placut sa-l vedem si pe buze, curaj! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de abia am reusit sa-l surprind cat de cat pe mana. in poze nu prea iese bine din cauza ca e lucios...

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. incearca eventual cu un gloss, n-are cum sa nu existe nuanta perfecta pentru tine :).

      Ștergere
  12. Imi plac mult rujurile de culoare rosie, insa nu le folosesc :( Fumatorii stiu de ce :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca pigmentul albastru arata dintii mai albi decat in realitate :).

      Ștergere
  13. Rujul rosu este si va fi marea mea dragoste. E foarte frumoasa nuanta ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. saptamana asta l-am folosit de doua ori si presimt ca am sa mai intind mana dupa el.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla