Treceți la conținutul principal

Servetele demachiante Complete Care Blanchette

   Hello! Astazi o sa sa cititi despre servetelele demachiante pe care le-am folosit foarte des in ultima vreme. De fapt, mai am unul singur in pachet, ce va fi folosit in aceasta seara.


   Le puteti gasi in Kaufland, sunt marca proprie, costa putin peste 2 lei si fiecare pachet contine 25 de servetele. Initial le-am luat ca sa ma dezinfectez pe maini, insa mi-am facut curaj si le-am incercat. Nu-mi pare rau deloc, sunt chiar ok. Varianta cumparata de mine este pentru piele normala, contine ulei de migdale, aloe vera si extract de musetel. Sunt destul de moi, nu au striatii, nu sunt foarte umede, insa reusesc sa inlature machiajul super-rapid. Va reamintesc ca nu le folosesc pentru machiajul ochilor, din start sunt sensibila si nu fac experimente. Pentru ten au dat insa rezultate foarte bune, sunt net superioare servetelelor Nivea. Nu am avut niciun disconfort, nu mi-au uscat pielea, nu m-am trezit cu nimic pe ten. Le dau nota 8 si cred ca le voi recumpara in viitor, momentan insa ma asteapta pachetul de la  MY face - Billa ;).




Kissez!

Comentarii

  1. Si eu am achizitionat varianta pentru piele sensibila (parca) si o folosesc la retusarea machiajului ochilor, sunt chiar ok. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mii cam frica sa experimentez cu servetele demachiante pentru ca nu le prea suport.Singurele care ma demachiaza cum trebuie fara sa simt ca imi ia foc fata si ochii sunt yes to cucumbers:)De la altele ma ustura ochii de mor.Plus ca trebuie sa insist si e mai rau.Acestea suna destul de bine, poate le voi incerca:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ochi nu ma risc cu nicun fel de servetele, trebuie sa folosesc demachiante cat mai cremoase pe dischete cat mai moi.

      Ștergere
  3. Eu le-am luat in varianta verde, pt. piele sensibila, dar ale mele au fost prea uscate, sau cel putin asa mi s-au parut, trebuia sa insist pt. indepartarea machiajului. Le-am folosit impreuna cu demachiantul, asa mi s-au parut ok. Mai am doar 2 sau 3, poate ca o sa le recumpar, deoarece le-am folosit si la stersul mainilor in timpul machiajului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am intampinat aceasta problema doar la primul servetel. mai apoi, am tinut intotdeauna pachetul cu fundul in sus si asa ca nu s-au mai uscat excesiv.

      Ștergere
  4. Buna, Alina. iti citesc blogul de ceva timp, chair daca nu ti-am scris niciodata. Imi place blogul tau pentru ca scrii in general despre produse mai ieftine, asa cum folosesc si eu si imi sunt de ajutor articolele tale. Asa ca...salut. In fine, am vrut numai sa spun ceva referitor la servetele demachiante din Billa. Nu le-am folosit, dar am avut cateva produse MY Face si mi-au facut probleme si eu chiar nu am tenul sensibil. Am avut gel de curatare, demachiant de ochi si parca si o crema. Demachiantul ma ustura ingrozitor, iar de la celelalte produse miau aparut o gramada de cosuri. Sper sa nu ai probleme cu servetele demachiante. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey! Ma bucur ca ti-ai facut "curaj" sa comentezi. Intotdeauna voi prezenta lucruri ieftine, pentru ca am ajuns la concluzia ca nu pretul face calitatea.

      Eu am patit-o foarte urat cu demachiantul din Lidl si de acolo chiar mi-e teama sa incerc servetelele dem., desi cu dischetele umede cu rodie m-am inteles foarte bine. Acum parca sunt si mai curioasa sa le incerc pe cele din Billa, dar cred ca voi rezista pana maine. Oricum, le voi face review si vei afla si parerea mea :).

      Ștergere
  5. nu am folosit de la ei doar dischete demachiante, eu ma demachiez deobicei cu ulei de migdale avnd un ten uscat imi este de folos sau cu cu servetelele de la Sabon, cand o sa se termine o sa le incerc si pe acestea , te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ani de zile am folosit demachiant crema, dar mai nou m-a apucat febra servetelelor, mai ales ca mi se pare ca e putin mai simplu.
      :*

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla