Treceți la conținutul principal

Crema anticelulita Herbagen - review

  Hello! Astazi o sa va povestesc despre produsul anticelulita pe care l-am folosit zilnic in ultima luna. L-am cumparat din Kaufland la un pret de aproximativ 12 lei, are 140 de ml si un recipient foarte simpatic si usor de folosit.

  Daca v-ati saturat de mirosul specific ale tratamentelor si cremelor anticelulita, vi-l recomand cu incredere. Miroase foarte placut, putin a ceai verde. Nu are nimic gretos asa ca nu am avut nicio scuza sa nu-l folosesc zilnic. In plus, trebuie folosit doar seara, dupa baie:).

  Crema este foarte spornica, cu o textura densa si este necesara doar o cantitate mica pentru masajul zonelor problematice. Intra rapid in piele, nu este lipicioasa si lasa o piele neteda si moale.

  Nu contine parabeni si formula ei este pe baza de alge marine. Celulita mea nu e foarte vizibila insa, am vazut-o ameliorata. Imi place acest produs si am sa-l recumpar :). Nota mea e 9.



Kissez!



Comentarii

  1. daca esti multumita de el,atunci am sa il incerc si eu.nu prea am probleme cu celulita,dar nu e rau sa il incerc.
    mai bine previn decat sa tratez.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar mi se termina serul de la Nivea si nu stiam ce sa mai incerc :)
    O sa cumpar si eu :)
    Duminica minunata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa il incerc si eu vara viitoare, iarna nu am rabdare pentru mai multe tipuri de crema. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba eu am. surprinzator, dar chiar am :)) chiar inainte m-am cremuit!

      Ștergere
  4. Cu Supliform nu reusesc sa ma masez 10 minute intra mult prea repede in piele aplicat asa cum spun ei in strat subtire, dar imi place. Si asta pare interesanta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. A inceput asa putin sa mi se vada si mie celulita... dar cred ca mai ales pentru ca urasc sa ma cremuiesc :)) .. imi plac cremele de maini si de fata, dar atat.. nu imi place sa stau mult sa astept sa intre crema in piele ca sa nu se lipeasca de haine etc... daaar trebuie sa incep si eu sa folosesc.. si cred ca voi incepe cu aceasta crema :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am momente cand am pielea fff uscata si atunci nu mai conteaza ca trebuie sa astept putin sa intre crema in piele.

      Ștergere
  6. Abia astept sa-l incerc! Celulita mea este foarte vizibila si sunt curioasa ce efect va avea. Pana acum am folosit supliform de la hofigal si o crema din ardei iute. Nu este o diferenta foarte mare dupa un "tratament" de 2 luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum vreau eu sa incerc supliformul, prea multe parrei am auzit inultimii 5-6 ani.

      Ștergere
  7. E foarte ieftina, poate o incerc si eu. Am incercat mai multe creme anticelulitice, dar nu am vazut nici un efect de la niciuna din cele incercate, cei drept nici nu se prea vede celulita la mine, dar ma asteptam totusi la ceva :P
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am folosit-o zilnic o luna si inca mai am cat se vede in recipient :). asa ca mi se pare o investitie buna :).

      Ștergere
  8. Eu am folosit si de la Elmiplant gelul anticelulitic si Supliformul, se mai intinde putin pielea dar rezultate surprinzatoare nu sunt. In schimb dupa 3 saptamani de facut Tae Bo de 3 ori pe saptamana fara creme anticelulitice (imi masam picioarele cu crema hidratanta sau ulei de migdale/cocos dupa chef) in special in partea superioara fata a picioarelor pielea s-a intins si a devenit mult mai ferma decat atunci cand ma faceam doar cu crema anticelulitica.

    Sfatul meu: nu mai aruncati banii pe creme anticelulitice ca nu au nici un efect mai bine inscrieti-va la niste antrenamente cardio pentru niste rezultate vizibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bineinteles ca sportul are cel mai mare efect, insa combinat cu anumite creme rezultatul e chiar mai bun. eu sunt adepta soprtului, cremele le folosesc doar suplimentar :).
      la mine pilates a avut efect mai pronuntat.

      Ștergere
  9. Eu fac Tae Bo ca e aproape sala de sport de casa si e destul de ieftin. Si eu ma dau cu crema anticelulitica chiar am Supliform da nu in fiecare zi ca mi lene :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am facut tae-bo, dar imi umfla prea tare muschii.
      eu sunt consecventa cu aplicarea lotiunilor anticelulita atata timp cat observ o imbunatatire. daca nu au efect, le abandonez repede.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla