Treceți la conținutul principal

Demachiant Herbagen cu extract din melc - review

   Hey! Nu-i asa ca va era dor de un review? Mie da, asa ca am ales din coltul meu plin de cosmetice si produse de ingrijire, demachiantul pe care l-am tot folosit in ultima vreme.


  Produsul este marca Herbagen, are 200 de ml, contine extract din melc, unt de shea, ulei de musetel, contine materii prime de origine naturala in proportie de 99% si are un pret de 25 de lei. Este valabil 6 luni de la momentul deschiderii.

  Fiind cucerita de celelalte doua demachiante incercate anterior ( review aici si aici ), am decis ca trebuie neaparat sa-l incerc si pe acesta. Am trecut putin mai greu peste ideea de extract de melc, din pricina ca mie-mi plac mult micile vietati, ba chiar am si avut un melc de casa :)). Totusi, m-am hotarat sa-l cumpar dupa ce am citit despre marea puterea de regenerare a pielii a acestui ingredient.

  Textura este densa, aroma foarte placuta, asemanatoare cu cea a demachiantului cu ulei de masline, insa putin mai pregnanta. Recipientul are un design pe gustul meu, destul de simplu si functional. Demachiaza foarte repede, nu-mi irita deloc ochii si improspateaza pielea din jurul lor. Imi place mult, este spornic si voi stoarce si ultima picatura din el. Nota mea e 9 si s-ar putea sa-l recumpar.



Kissez!




 

Comentarii

  1. Nu l-am vazut pana acum. O sa ma uit si eu dupa el.
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate bunatati gasesti tu in Kaufland, eu nu am asa noroc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai in Kaufland sunt tot cam aceleasi produse, insa vad ca au mai aparut si in Real mai nou :).

      Ștergere
  3. Momentan am un alt preferat, dar o sa il pun si pe acesta pe lista cu produse care trebuie incercate. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam de cat timp il ai si cam cat crezi ca o sa-ti mai ajunga?:D Mie imi plac demachiantele ieftine, bine formulate si care dureaza mult :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am cumparat in august, dar nu l-am inceput imediat. vreo trei luni, estimez eu, insa sa stii ca atunci cand sunt machiata il folosesc doar pentru ochi, iar cand nu sunt machiata, il folosesc pe fata, deoarece cleanser-ul imi usuca tenul. concluzia e ca il folosesc zilnic :).

      Ștergere
  5. momentan eu am acum acel lapte nutritiv Doina Clasic.
    nu prea ma machiez,asa ca il folosesc pentru hidratarea tenului.contine vitaminele A si F;si imi place foarte mult cum miroase.
    tot nota 9 ii dau si eu lu' al meu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi placea pentru ingrijirea tenului, dar de demachiat, nu demachiaza nimic :(.

      Ștergere
  6. E prima oara cand aud de acest demachiant. Daca zici ca nu irita ochii chiar e de incercat, o sa ma uit dupa el prin magazine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu l-am incercat insa am auzit doar lucruri bune despre herbagen, si despre melci:))) eu am cautat o masca de par peste tot si nu am gasit:( te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow, contine ingrediente naturale in proportie de 99% la asa un pret! Este incredibil. Eu chiar ma gandeam la ingredientrul asta minune si anume extractul de melci. Am tot vazut pe la tv reclama la teleshopping cu o crema cu alantoina. Nu detin niciun produs cu extract de melci, dar chiar ma intrebam daca ajuta la regenerarea pielii. O sa ma uit si eu dupa el in magazine. Multumim pentru review-urile pe care le faci. Sunt extrem de utile! Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, ma straduiesc sa dau informatiile esentiale :).

      Ștergere
  9. suna bine, ALina! Parca as mai incerca ceva de la herbagen.
    Oricum, m-a distrat faptul ca e cu extract de melc pentru ca mi-am amintit de bancul acela in care melcul "tushhhhhhhhti!" :))

    RăspundețiȘtergere
  10. asta nu stiu,pentru ca nici nu am ce sa demachiez.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. ma machiez doar la ocazii speciale,in rest nu prea.
    parerea mea este ca imi sta mai bine nemachiata decat machiata.asta o spun eu dar si restul lumii care m-au mai vazut.
    foarte rar folosesc si fondul de ten,dar si glossuri.totusi,daca este unu care sa imi placa foarte mult,atunci il folosesc zi de zi.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma machiam foarte rar cand eram de varsta ta si tot asa, aveam impresia ca nu-mi sta prea bine, chiar ca arat ciudat :))

      Ștergere
  12. m-ai facut sa rad!!!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) stiu ca odata m-am gandit vreo 3 zile sa ma dau cu rimel intr-o anumita data si am renuntat :)) credeam ca am ochi de vitel :)))).

      Ștergere
  13. vai,am ras cu lacrimi!
    ce figura esti!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  14. produsele de la herbagen pe baza de extract de melc, le puteti achizitiona la un pret corect de pe www.ameplant.ro

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla