Treceți la conținutul principal

Ser impotriva ingrasarii parului Sebum Control Gerovital - review

  Hey! Stiu ca aceasta postare a fost asteptata asa cum si eu am asteptat niste efecte din partea produsului :)). Sa incepem cu o mica prezentare: l-am cumparat din Billa la un pret de aproximativ 14 lei, are 100 ml si o inscriptie "tratament". Promite normalizarea secretiei de sebum, combaterea matretii seboreice si reducerea frecventei spalarilor. Cu matreata n-am probleme, dar ultima promisiune m-a facut sa visez cu ochii deschisi.


  Despre efect, pe scurt: nu face nimic din ce promite. Detaliat: imi da o mica tendinta de ingrasare, deci nici gand sa regleze sebumul, am mancarimi la nivelul scalpului mai ceva decat de la sampoanele agresive, trebuie masat 3 minute la nivelul scalpului, ceea ce mi se pare prea mult, masajul capilar favorizeaza aparitia sebumului. Oricum, am incercat sa-l aplic si cu masaj de 3 minute si fara, in diferite cantitati. Pentru mine nu functioneaza sub nicio forma, plus ca alcoolul este al doilea pe lista ingredientelor. Nu-mi place si parerea mea vine ca o confirmare fata de ce credeam initial de Gerovital Plant: nu mi se potrivesc deloc. Singurul lucru ok este mirosul, are o aroma placuta, care aduce aminte de curatenie. Nota 2.




Kissez!



Comentarii

  1. Super. :))
    Cand am citit titlul m-am ganit ca poate ai gasit solutia. Nici gand.:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, speram sa zici ca-i bun ca sa pot da fuga sa-l cumpar :)) L-am vazut in magazin, dar stiam ca nu-si merita banii, am incercat sampon si masca de la ei fara niciun rezultat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am incercat numai samponul, dar eu la sampoane chiar am mari nazuri si nu m-am mirat ca nu mi-a placut.

      Ștergere
  3. Speram sa fie bun,pentru ca m-ar fi tentat.Insa cu parerea ta si cu alte pareri destul de negative.. nu il cumpar prea curand! Si eu sper sa gasesc solutia ideala, macar pentru reducerea frecventei spalarilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. l-am vazut la mama o singura data.cred ca nici ei nu i se potriveste ca nu si l-a mai recumparat.eu am tot din gama Gerovital Plant serul pentru varfuri deteriorate cu Keratina si Provitamina B5.il am de foarte mult timp si l-am tot cumparat pentru ca ma impac bine cu el.
    imi pare rau pentru experienta ta neplacuta...tu esti dezamagita de acest produs,iar eu de unele sampoane care sunt special create pentru parul normal spre gras...oare un sampon cu extract de lamaie,crezi ca m-ar ajuta?
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu prea sunt in masura sa dau sfaturi...
      totusi, am observat (si am si citit) ca samponul pentru par gras usuca pe moment foarte tare scalpul, iar apoi scalpul incepe sa produca si mai mult sebum. lamaia are efect puternic si cred ca mai rau ti-ar face. incearca intotdeauna sa te ghidezi dupa sampoane pentru par normal, sunt mult mai eficiente, pentru ca sunt mai blande si nu provoaca acel cerc vicios de uscare-ingrasare excesiva.
      eu am renuntat de ani de zile la sampoanele pt par gras si mi-e mai bine asa.

      Ștergere
  5. asta nu stiam...multumesc frumos!o sa iau in considerarea sfatult tau!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am fost tentata sa il incerc, dar in perioada respectiva parul meu o luase putin razna si am zis sa nu mai fac experimente pe el. Acum sigur nu o sa il cumpar!

    RăspundețiȘtergere
  7. I l-am cumparat si eu lui hubby, ba luasem chiar vreo trei flacoane ca ma gandeam ca e eficient si sa avem acolo de rezerva. Din pacate a fost apa de ploaie, a facut matreata de la el, avea niste mancarimi crunte si i se ingrasa parul mai des. Un flacon si jumatate a ajuns la gunoi, iar celalt flacon si jumatate l-a folosit la insistentele mele. Eu "batman batman, trebuie sa folosesti mai mult timp ca sa vezi rezultate". Speranta moare ultima, ce pot sa spun :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine a murit si speranta :))
      mie matrata nu mi-a facut, aia mai lipsea...

      Ștergere
  8. Ma bucur ca nu l-am cumparat.M-ar fi tentat pentru ca am parul foarte gras.

    RăspundețiȘtergere
  9. stai jos, nota 2!!
    Pacat, ar fi bun asemenea produs :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am parul foarte gras si nu stiu cce sa mai fac


      Ștergere
    2. incearca samponul eliven - la mine merge. sau sampoanele uscate...

      Ștergere
  10. chiar m-am gandit si eu sa-l cumpar. Am fost chiar foarte aproape. Acum ma bucur ca nu l-am luat. Mi mi se ingrasa parul foarte repede, asa ca am sa incerc sa caut altceva :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar ma gandeam sa mi-l cumpar,am fost aproape. Ma bucur acum ca nu l-am cumparat. Mie parul mi se ingrasa foarte repede si in nici un caz nu as vrea sa mi se ingrase si mai repede. V-a trebui sa mai studiez piata :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu l-am cumparat tot in speranta ca va fi holy grail pentru parul meu care se ingrasa la 24 de ore. Nimic mai fals. Nu a avut efecte negative, de fapt nu a avut niciun fel de efect. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la inceput am avut si eu impresia ca efectul e nul, dar dupa vreo 5-6 folosiri, am observat ca-mi pleosteste parul ingrozitor si ca se murdareste mai repede :(.

      Ștergere
    2. ouch :( e destul ca nu functioaneaza, sa mai aiba si asemenea efecte edverse...

      Ștergere
    3. aveam parul lins de ziceai ca m-a pupat un vitel :)).

      Ștergere
    4. :))) Eu il am asa fara ajutor.

      Ștergere
    5. nu cred ca-i chiar asa rau ;).

      Ștergere
  13. Eu deja am folosit 2 flacoane de sampon combinat cu acest ser si pot sa spun ca la mine a avut efecte. Parul meu e tot asa gras si de obicei in afara de Head&Shoulders fac matreata la toate sampoanele din comert. Imi cumparasem la un moment dat sampon de la loreal professionnel pentru volum pentru ca parul meu este foarte lung (aproape de fund) si firul destul de subtire....1 luna de zile a fost super nu matreata, nu mancarimi, nu cojite ba chiar aveam ceva volum, dupa o luna in schimb au aparut cojite in partea din fata a capului, aproape de frunte, ma manca pielea capului foarte tare. Deci clar sampoanele de volum nu sunt bune pentru mine pentru ca usuca prea tare pielea capului (dupa loreal nu m-am lasat si am mai incercat sampoane pt volum de la Favisan, Bunica Agafia, Yves Rocher - toate acelasi lucru cojite, mancarime)

    Sa revin la Gerovital Sebum Control, nici la mine la inceput nu s-au vazut efecte imediate. Insa am continuat sa ma spal cu el pentru ca nu faceam matreata si pentru mine era un plus fata de restul sampoanelor si cel mai mult m-a bucurat ca in sfarsit puteam sa ma spal si cu altceva in afara de Head&Shoulders. Pe parcurs a inceput sa nu mi se mai ingrase asa parul. Sa va explic cum sta treaba la mine: eu imi spal parul de 2 ori pe saptamana indiferent cu ce sampon ma spal. Daca il spal cu Head&Shoulders pot sa-mi las parul desfacut in ziua spalarii si in ziua urmatoare dupa aceea pauza ca deja incepe sa se ingrase, daca ma spal cu Gerovital Sebum Control spalarea parului se amana cu 1 zi deci castig 1 zi de par desfacut ceea ce pentru mine e foarte bine.

    Observatii personale:
    - samponul trebuie folosit in combinatie cu serul(la mine au aparut niste cojite mici in momentul cand am spalat parul doar cu sampon)
    - acest sampon mi s-a potrivit vara si toamna(atata am incercat deocamdata) se pare ca iarna nu mi se potriveste deoarece usuca prea tare pielea capului deci acum is in cautarea unui alt sampon mai hidratant care bineinteles ca o sa imi uleize parul la radacina

    Deocamdata remediul meu e urmatorul: orice sampon hidratant (eu folosesc Garnier antimatreata care cat de cat e ok adica nu fac asa multa matreata dar ma cam mananca piela capului + masca regenerativa bio de la Favisan. Masca imi usuca pielea, samponul o hidrateaza si cumva ajung aproape de efectul samponului Gerovital Sebum Control.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am folosit samponul acum ceva vreme si mi-a incalcit parul groaznic plus ca aveam mancarimi la nivelul scalpului. in plus, mi se murdarea parul si mai repede.
      cu serul, a ajuns sa-mi cada parul si senzatia de mancarime era si mai puternica, asa ca eu nu le pot folosi.


      din ce spui tu, nu ai parul gras, ai un par normal. eu il spal la doua zile si, daca n-as folosi samponul uscat, zilnic.

      Ștergere
  14. Se prea poate sa nu imi recunosc tipul de par si asta din cauza ca am folosit foarte multa vreme Head&Shoulders si mi se uleia foarte repede parul, adica il tineam desfacut in seara spalarii + ziua urmatoare dupa aceea trebuia sa il prind in coada sau coc. Faza e ca si de la celelalte sampoane incercate(Elseve, Garnier, Shauma, Pantene, Sunsilk, Syoss) tot asa repede mi se ingrasa ca si de la Head&Shoulders. Nu stiu eu am tot citit pe internet despre tipurile de par si merem m-am considerat ca avand parul gras...

    De la Gerovital eu l-am incercat si pe cel anticadere si nici de la ala nu am avut probleme cu matreata sau daca stau sa ma gandesc nici cu mancarimi si nici cojite dar m-am oprit pentru ca nu am probleme de cadere a parului, imi cade dar in limitele normalului.

    By the way imi place blogul tau la nebunie. Imi place ca prezinti produsele care sunt accesibile ca pret si sunt si calitative bune. Nici eu nu sunt adepta tot ce e scump e neaparat si cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa zic despre parul tau.. eu nu pot sta sa ma spal doar de doua ori pe saptamana, in a treia zi m-as baga cu capul printr-un ungher, de aceea am zis ca ai par normal.Acum tu-l stii mai bine :).

      mersi pentru aprecieri, prezint cam tot ce cumpar si folosesc :). si imi place sa experimentez uneori si cu chestiute foarte ieftine, recunosc :)).

      Ștergere
  15. Ieri am fost la tuns si am intrebat-o pe coafeza ce tip de par am, si i-am explicat cand tre sa ma spal etc. Ea mi-a zis ca e tot gras dar nu intru in categoria persoanelor care trebuie sa se spele zilnic. Si zic bine daca al meu e gras cum e parul normal? Raspuns: parul normal se spala o data pe saptamana ca nu se ingrasa tare. Si parul uscat? Raspuns: parul uscat e atat de uscat incat daca ai vrea il poti spala o data la 2 saptamani. Asta e parerea ei in functie de clientele pe care le are. Deci tot gras mi parul...asta nu ma deranjeaza doar ca nu imi gasesc un sampon care sa fie perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la parul gras sunt de acord, dar la cel normal si uscat, DOAMNE, cum sa stai atata timp nespalat??? eu am cunoscut fete cu parul foarte uscat si tot se vedea ca-i nespalat. si daca nu exista atata sebum, exista noxele care imbacsesc parul.

      Ștergere
  16. Si eu am incercat acest tratament si nu am observat niciun efect. L-am avut si pe cel de la Schauma si am intampinat aceeasi problema. Eu am parul destul de dificil... Ma chinui sa stau cu el de duminica pana miercuri fara sa il spal martea :( Mai am o salvare, insa, samponul uscat din DM, dar chiar si asa, a 3a zi trebuie sa il tin prins. Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de duminica si pana marti e bine :)). eu sunt multumita cand gasesc un sampon care sa aiba efect doua zile.

      si da, umblu cu el desfacut, doar in casa il prind :).

      Ștergere
  17. Buna Alinutza draga,si eu folosesc un tratament de la Gerovital, samponul si spray-ul impotriva caderi parului. Sincer la mine a avut efect,eu am probleme destul de urate cu caderea parului,dar se pare ca asta si-a facut efectul,paru meu si-a gasit "nasul" :)).Am facut si review despre el. Sper sa gasesti solutia ideala pentru tine. Dar eu ti-as recomanda mastile naturale. Cele cu lamaie si ulei de masline. Fac adevarate minuni. Eu pun una pe saptamana. Te pupic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hey, ma bucur ca au avut efect la tine. eu nu prea inteleg din start cu produsele romanesti :(.

      Ștergere
  18. toate farmacistele îl recomandă, dar nici la mine nu a avut niciun efect.
    păcat, gerovital e o firmă bună.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla