Treceți la conținutul principal

Shoppingul de luni

  Hey! De data aceasta am reusit sa ma limitez doar la cele necesare! :) Am fost putin prin Dm si nu am gasit nimic din editiile de iarna, exceptand deo-spray-urile cu smochine si ciocolata la 6,5 lei. Bineinteles ca am luat unul, aveam pe lista un deodorant ;). Nu mi-a venit sa cred cand am vazut un coltisor plin cu samponul uscat caruia i-am facut review aici. L-am cautat vreun an si, acum, cand m-am dus sa gasesc alt sortiment, vad vreo 40 de bucati :)). A costat 12 lei.

  Din Real m-am ales cu un dizolvant marca proprie. Nu l-am mai incercat, va urma si un review. Are un pret de doar 3,6 lei.


  M-am gandit sa va arat si sapunurile pe care sunt canalizata in ultima vreme. Stiti ca militez pentru curatenie :)). Sapunurile Dettol se gasesc in trei variante. De data aceasta am ales sa cumpar Fresh. Este un sapun antibacterian, cu miros foarte placut. Unul costa putin peste 4 lei, dar zilele acestea avem oferta in Real de 1+1 gratis :). Le puteti gasi si in Kaufland, eu de acolo am inceput sa le remarc.


  In rest, am fost sa cumpar ceva dulciuri, ca urmeaza sa fac pe Mos Nicolae :)) Si, tot cautand am dat de ceva ce m-a facut sa zambesc si mi-a adus aminte de copilarie: acadele Topitop :). M-am gandit sa le impart cu voi.



Kissez!

Comentarii

  1. e grav daca incepi sa faci cumparaturi de luni :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de cele mai multe ori numai luni fac shopping :)). mi-am luat portia pe saptamana asta. exceptand mica comanda avon si miniprix-ul :)).

      Ștergere
  2. Topitop, ce tare. :))))))))
    Vai, trebuie sa incerc si eu samponul uscat Balea sper sa nu uit sa il iau cand merg in DM. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mancam zilnic in vacanta de vara la bunici :))
      iti reamintesc eu sa-l iei :)).

      Ștergere
  3. Am facut si eu review dizolvantului, dar eu am avut alta varianta, e albastru, cu ulei.
    vreau Topitop :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa recitesc ce-ai scris ca nu-mi mai aduc bine aminte :)

      Ștergere
    2. te lasa memoria, ai? :)) Gluuumesc! :*

      Ștergere
    3. vorbind serios acum, sa stii ca in ultima vreme imi mai joaca feste memoria asta. mie, care ma mandream cu memorie de elefant.
      cand am recitit review-ul tau mi-am dat seama ca stocasem ceva informatie intr-un colt de creier, daca nu-l reciteam ramaneam doar cu ideea ca stiam ca n-am citit de rau :)))

      Ștergere
    4. Sa stii ca nu-i de gluma, am si eu periaode si perioade, uneori chiar nu-mi pot aminti chestii banale. O sa iau niste suplimente, sper sa ma ajute. Vad ca mi-e greu sa retin ofertele de la munca sau poate nu-mi dau silinta :))

      Ștergere
  4. Sa le folosesti sanatoasa si cu multa placere scumpa!:* Am si eu gel de dus Balea din gama ciocolata si smochine, miroase divin. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! si eu as fi vrut un gel, o lotiunica, dar ma multumesc cu cate am acum :)).

      Ștergere
  5. Ce idee buna, lasa ca dau si eu cadou acadele de Mos Nicolae! Sa stii ca eu, daca dau bani de luni, nu ma mai opresc din cumparat. Sunt o cumpatata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acadele am luat doar 2 pentru mine. am cumparat alte dulciuri pt Mosh si mai urmeaza sa mai iau :).

      Ștergere
  6. eu fac pe ''Mosul'' de vreo doua saptamani incoace...i-am cumparat prietenului meu inca de saptamana trecuta dulciuri si doua cani personalizate cu numele noastre: ''Alina'' si ''Florian".am crezut ca doar acelea vor fii cadourile mele pentru el de Mos Nicolae,insa astazi iar am fost in Kaufland si i-am cumparat din nou dulciuri:un pachet de Craciun,cizma Mos Nicolae umpluta cu dulciuri si bomboane de pom.am pus ochii de ceva timp pe cizmuta si astazi m-am hotarat sa i-o cumpar.ma gandisem sa i le pastrez pentru saptamana viitoare,dar nu m-am putut abtine si i l-am dat tot astazi;plus o felicitare.acum ma gandesc sa ii cumpar iar niste dulciuri pentru 6 Decembrie.la el Mosul a venit de doua ori si urmeaza sa vina si a treia oara.
    PS:a fost cuminte!
    stai sa il vad pe el,ca urmeaza ziua numelui meu,Sf.Daniel,ziua mea de nastere pe 13 Decembrie si...poate vine si Mosul pe la mine,cine stie?...insa eu nu vreau nimic,il am pe EL si face cat zece mii de cadouri!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) mai, ce rasfatat e pretenul tau :)).
      inseamna ca decembrie e luna plina :). cand e ziua de nume? pe 6 dec?

      Ștergere
    2. prietenul am vrut sa scriu ;).

      Ștergere
  7. imediat iti raspund.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  8. pe 17 Decembrie este Sf.Daniel.ma cheama si Daniela.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu degeaba luna Decembrie mai este numita si luna cadourilor.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. trebuie s imi iau si eu spray-ul acela...

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-am cumparat si eu sambata, parca, samponul uscat, dar nu l-am incercat inca sa vad cat de bun e.

    RăspundețiȘtergere
  12. topitop.. am si uitat numele :)
    eu nu suport sapun de maini solid.
    sa le papi cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu le alternez, uneori sunt nostalgica dupa sapunul solid si exista cateva sortimente bune pe piata :).
      mersi :)

      Ștergere
  13. eu chiar nu am mai vazut de mult acadele topitop... mi-e dor de copilarie!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Waaa, sper ca au si gel de dus la fel ca deodorantul, pare yummy!
    Am avut eu dizolvantul de la real si e bun, doar ca ma enerveaza ca trebuie mereu sa desurubezi si sa torni, de-asta il iau doar pe cel de la Cien - cel mai practic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista si gel de dus, insa la mine s-a evaporat.
      eu prefer sa torn decat dispozitivul acela de la Cien...

      Ștergere
  15. Ma bucur sa stiu ca mai este cineva care luni nu a putut sta cumintica :))
    Sunt convinsa ca ai nevoie de tot ce ti-ai cumparat :)
    Esti pupacita.

    RăspundețiȘtergere
  16. De fiecare data cand intru pe blogul tau, trebuie sa fie o postare cu shopping. You, girl never stop :)))))

    RăspundețiȘtergere
  17. Salut!
    Spray-ul pare "delicios". Şi eu prefer varianta asta de deodorant, tip spray.
    Am văzut în pliantul DM un tip nou de şampon uscat, tot marca Balea.
    Nu te ataşa prea tare de dizolvant pentru că am citit că Real va pleca din România, urmând să fie înlocuiţi de Auchan.
    Nu mai mânca acadele/bomboane. Strică dinţii! :D
    În altă ordine de idei... Eu vreau review-uri la produse Farmec, indiferent de gamă. Şi la produse româneşti, în general.
    I pup you!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! sa-ti raspund pe puncte, ca sa nu uit ceva :))
      - imi place spray-ul :)
      - "bine" ca pleaca si Realul, noroc ca-mi place si Auchan.
      - mai sunt inca doua tipuri de sampon uscat, dar n-am avut chef de experimente :).
      - n-am nicio problema cu dintii din cauza dulciurilor si nu trag chiulul de la spalatul lor :))
      - sa stii ca la mine nu prea vei gasi review-uri pozitive pentru Farmec si nici foarte multe produse romanesti, doar Herbagen.

      Pupici :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla