Treceți la conținutul principal

Unt de corp Fennel cu pepene galben si castravete - review

  Hey! Am cumparat acest produs de multa vreme si cred ca mi-am propus sa scriu un articol de cel putin 20 de ori. In sfarsit, iata-ma la momentul in care incep review-ul.

  Unturile de corp Fennel se gasesc intr-o gama larga de arome si, in ultimii ani, am reusit sa incerc vreo 4-5. Sunt mult mai ieftine decat alte produse similare, fiecare cutie costand cam 12 lei pentru 200 de ml de produs.

  Intai de toate, vreau sa va spun ca, desi am o piele foarte uscata, textura de unt de corp nu ma prea multumeste. Mi se pare ca doar creaza pe piele un fel de bariera, dar ca n-o hidrateaza in profunzime. Cu unturile de la The Body Shop am avut experiente urate si, in plus, au pretul de 5 ori mai mare decat Fennel.

  Totusi, multitudinea de arome, m-a indemnat sa incerc cateva. Pe cel cu pepene si castravete mi-l doream de mult, dar nu-l gaseam niciodata pana intr-o zi in care m-am si grabit sa-l cumpar. Miroase delicios, dulce si racoritor si are culoarea verde, care-i ofera un plus de prospetime. Textura este densa, dar se intinde destul de usor pe piele. Hidratarea este, insa, cam medie. Dupa 12 ore simt ca am pielea cam uscata, semn ca nu ma inteleg nicicand cu aceasta textura. Pe timp de vara face fata, dar in niciun caz nu-l folosesc cand simt ca pielea tzine. Pielea de pe picioare, de la genunchi in jos, unde sunt crocodil, niciodata nu devine perfect neteda si elastica dupa utilizarea acestui produs.

  Pentru mine are efectul unei lotiuni light, asa ca vi-l recomand in special daca aveti pielea grasa/normala, sau daca n-aveti portiuni de piele foarte uscata. V-ar placea si daca ati incercat alte tipuri de unturi de corp si stiti ca preferati aceasta textura.

  Pentru acea aroma delicioasa si faptul ca intra repede in piele, nota mea e cam 7. Inca mai am in cutiuta, dar am initiat un soi de Project Pan, in care ma axez pe recipientele deschise, nu de alta, dar efectiv nu mai am loc de depozitare. In halul acela am ajuns :)).



Kissez!


Comentarii

  1. Te inteleg......eu greu cu depozitarea...sa vezi ce greu iti va fi sa te abtii in perioada urmatoare. Eu am "calcat stramb" deja. :))
    Din ianuarie promit sa revin si eu la Project Pan.
    Am avut si eu mai multe arome ale acestui unt de corp, mi-a placut dar acum am un at preferat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred sa-mi fie prea greu, pentru ca mi-am cam facut poftele si simt ca mi s-a cam terminat perioada cheltuitoare :))

      Ștergere
  2. dc nu incerci si crema grasa emolianta cu extract de galbenele+ vitamina E de la alpifresh? Sau oricare alta crema de galbenele, insa asta e perfecta, are 250 ml si iti ajunge o viata :)) Hidrateaza perfect si se consuma f greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu imi plac cremele grase, simt ca ma sufoc :( problema mea este ca am nevoie de hidratare, nu de hranire a pielii :).

      Ștergere
  3. Il am si eu pe acesta si il ador ca miroase genial. Face fata pentru pielea mea pentru ca eu imi simt pielea uscata doar imediat supa dus:). Culoarea cutiutei e adorabila si le-am lasat-o de model la zugravi cand mi-au vopsit camera mare:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atunci inseamna ca arata bine camera :)). ce bine ar fi daca ar avea miros de pepene si ea :))

      Ștergere
  4. Eu am pielea cam uscata, mai ales acum.. asa ca probabil nu mi-ar placea. Poate la vara!
    weekend placut :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ma cumpara atatea ca n-o sa mai ai loc in casa de ele! :))
    Si pe mine ma tenteaza si nu ma las pana nu-mi iau unul, desi rareori folosesc eu crema/unt de corp. Iubitul meu are cu avocado, l-am cumparat cugetand impreuna si din toate cele "mirosite" acela pare cel mai fresh. O sa ma uit dupa aceasta, imi place mult pepenele galben.

    RăspundețiȘtergere
  6. vai, eu cat mi-l doresc:)) si tot astept mometul cand il voi pune in cos doar ca acum am atatea cosmetice incat bnu stiu ce sa fac cu ele:) Dar acesta ma atrage in mod deosebit chiar si numai pentru aroma si culoare:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu aveam destule cand l-am luat, dar am zis ca acum sau niciodata :)).

      Ștergere
  7. Si eu am acest unt :), initil mi-am dat pe corp cu el acum e crema de maini la serviciu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am untul cu pepene. Are un miros fantastic, dar dispare repede de pe piele :( Mare durere! Nici eu nu ma impac foarte bine cu textura lui, dar mi s-a parut mai bun decat variantele The Body Shop, care erau uleioase si se intindeau si greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma asteptam sa persiste mai mult, dar e ok. da, fennel imi place mult mai mult ca tbs.

      Ștergere
  9. E un semn ca trebuie sa mi-l cumpar ..:)) chiar ma uitam in carrefour cred la el si ma gandeam daca sa il iau sau nu, pentru aroma de pepene mai ales..:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) pai aroma de pepene e cea pregnanta, castravetele doar da senzatia de racoare, sau cel putin asa percep eu :).

      Ștergere
  10. E o idee buna cu Project Pan. Poate asa reusesc si eu sa termin cateva produse.

    Cred ca o sa incerc si eu acest unt de corp. Insa, momentan sper sa reusesc sa ma abtin de la cumparaturi, pana termin ce am :D.

    RăspundețiȘtergere
  11. ..untul de shea l-ai incercat? de la pielea uscata, deshidratata, am ajuns la o piele normala datorita lui. Evident cum sunt comoda, nu ma dau dupa fiecare baie si pielea imediat imi da semne si revin la bunele obiceiuri. Mai folosesc si garnier cu unt de cacao, uneori impreuna. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu l-am incercat deocamdata. am insa lotiuni foarte bune in casa :). momentan nu mai cumpar nimic. cred ca am vreo 9 recipiente si toate destul de pline ori neincepute.

      Ștergere
  12. Si mie mi se pare ca nu prea hidrateza, ci ramane doar o pelicula de crema la nivelul pielii. Initial mi-au placut foarte mult, dar cred ca mirosul m-a cucerit mai tare, dar dupa o folosire mai indelungata mi-am dat seama ca nu se potriveste nevoilor pielii mele (e foarte uscata)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu tot din cauza aromei le-am cumparat si s-ar putea sa mai iau cateodata unul :).

      Ștergere
  13. pana acum eu am doua si astept sa le consum intai pe acestea si poate dupaia am sa il cumpar si pe acesta.
    am unu de la Avon,Planet SPA cu minerale din Marea Moarta, si inca unu de la Cotton Flower cu floare de bumbac si lotus alb.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa, fii fata cuminte si nu-mi urma exemplul! eu nu mai stiu pe care sa ma axez ca sa mai pot arunca din recipiente. pe cele care-mi plac nu le-as irosi, iar celelalte nu ma prea atrag :).

      Ștergere
  14. la capitolul lotiuni de corp si geluri de dus,sunt cuminte.niciodata nu cred ca mi-am luat mai mult de doua inainte sa le consum.
    insa,cand e vorba de parfumuri,nu ma pot abtine sa nu imi i-au cate unul saptamanal.nu irosesc banii in zadar pe mai multe lotiuni de corp ca nu are rost.mai bine imi cumpar cate unul,dar bun,decat sa imi i-au 10 si sa nu le folosesc.plus ca sunt cam chibzuita cu banii,ca pe langa hainele si produsele de ingrijire pe care mi le i-au,eu mai cheltuiesc foarte mult si pe revistele mele de mirese.nu am ce sa fac,nu pot sa renunt nici la una,nici la alta,de aceea prefer sa mai imi economisesc banutii..
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  15. cate parfumuri ai? :)
    da, si recistele sunt scumpe :(.

    RăspundețiȘtergere
  16. L-am avut si eu si mi-a placut foarte mult cum mirosea. :*

    RăspundețiȘtergere
  17. peste 35.
    cea mai scumpa revista costa 15 lei.doar trei sunt la pretul acesta si un catalog de decor,rochii de mirese si de ocazie,costume,verighete,bijuterii,buchete:revista Miresici,revista Ghidul Miresei ,revista Mireasa si catalogul Miresei
    celelalte sunt in jur de 8,90 lei(Elle Mariaj) si 9,7 roni(Ideal Mariaj).
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si nu-mi trimiti o poza cu ele sa le vad? eu cred ca am vreo 7.
      se aduna...
      ma faci sa-mi cumpar o revista pentru mirese :))

      Ștergere
  18. pai cum as putea sa ti-o trimit?
    si la mine se mai aduna,multe dintre ele le-am primit de la jumatatea mea,altele le-am cumparat eu din magazine sau on-line.stai asa ca vine ziua mea acum,in Decembrie si ca in fiecare an sunt sigura ca voi primii iar zeci de parfumuri!!!
    ce revita ti-ai dorii sa iti cumperi?sa stii ca se mai gaseste inca pe piata revista Miresici,e la o super oferta:doua revista + o agenda pentru planificarea nuntii;toate la pret de una:15 lei!iar in Kaufland,la standul de reviste si brosuri,gasesti(asta daca nu s-a vandut inca) catalogul Miresei;o publicatie marca Ghidul Miresei.iti las si un link cu site-ul lor,unde poti citii revistele si catalogurile on-line,gratuit.

    http://www.ghidulmiresei.ro/

    la sfarsitul lunii noiembrie o sa mai apara revista Mireasa si revista Miresici,editia de iarna.m-am interesat eu la redactie.cei de la Miresici vor trimite in tipar marti iar la finele lunii cu siguranta o sa apara.
    Alina.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trimite-o pe mail :).

      o sa ma uit online atunci, imi faci pofta de rochii de mireasa :)

      Ștergere
  19. inca nu am adresa mea de mail...as putea sa o trimit pe adresa lu' fratimiu,dar nu am cu ce sa le fac poza...nu am telefon cu camera,iar aparatu foto e la el;e plecat in Franta;sofer de cursa lunga...as avea multe de aratat,nu numai parfumurile.ma bate gandul sa imi creez un blog,as avea multe de scris si de aratat...intai sa ma pun si eu la punct cu un aparat foto numai al meu si sa imi fac si adresa mea de mail.sa nu o mai ''imprumut'' pe a lui.BINE CA NICI NU STIE!
    ei,i-a spune:te-ai uitat?ce revista ti-a placut mai mult?
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ar fi fain sa-ti faci blog :)

      uite, acum am venit de afara si am facut postarea. dupa masa ma uit pe site-uri si-ti spun care mi-a placut.

      Ștergere
  20. sau...
    http://reviste.miresici.ro/
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  21. asa zic si eu.
    sunt curioasa sa vad ce imi spui!!!vizionare placuta!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti dai seama ca am stat 2 ore sa ma uit pe ghidul miresei si catalogul miresei?:) am reusit sa citesc aproape complet primele doua din lista. maine ma uit si pe miresici :).

      sunt tare faine :).

      Ștergere
  22. ma bucur ca iti plac!
    te-am pus la treaba.
    iti vei mai cumpara vreo revista sau te multumesti cu atat?
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      momentan ma rezum la online, oricum, am incasat mai multa informatie azi decat in ultimii 5 ani :).

      Ștergere
  23. Răspunsuri
    1. ar trebui, daca iti faci blog, sa faci postari despre nunti, dar si review-uri! eu astept sa-ti iei inima in dinti si sa incerci.

      Ștergere
  24. aaa,pai logic ca despre nunti ar fii blogul meu daca mi-as face intr-un final...
    dar daca ma gandesc mai bine,cred ca o sa fie un blog mixt.as avea multe de scris...de povestit...de aratat...nu numai in acest domeniu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  25. daca ar fii sa fac la fiecare sticla de parfum o data la doua zile,iti dai seama cate postari as avea in prima luna a blogului meu???
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  26. In recipient miroase bine de tot insa pe piele mi se pare ca isi cam schimba mirosul, nu mai aduce a pepene & castravete.
    Momentan o am in vizor pe cea cu struguri, mai trebuie sa o gasesc ......neinceputa de altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm, nu am remarcat sa-si schimbe aroma pe piele.
      am avut si varianta cu struguri, dar mi se pare ca intra putin mai greu in piele.

      Ștergere
    2. Good to know , atunci o evit. Pe temperaturile astea nu prea am chef sa stau pana intra in piele asa cum trebuie. O aman pentru la vara mai bine...
      Alt sortiment ai mai avut ?

      Ștergere
    3. cu cocos, nu stiu daca mai exista acum. mi-a placut cel mai mult.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla