Treceți la conținutul principal

Bilant de sfarsit de an

  Hey! Deoarece maine va fi timpul pentru favoritele lunii, m-am gandit sa fac astazi un mic bilant, mai ales ca am avut un mic wishlist pentru 2012.

  Oricum, acest an a fost mult mai bun pentru mine fata de anii precedenti, asa ca ma despart cu nostalgie de el. Sper, insa, ca 2013 ma va ajuta sa merg inainte fara oprelisti si ca o sa ma faca sa termin cu superstitia legata de 13 :)).

  Aici mi-am notat cateva mici dorinte si trag concluzia ca unele au palit atat de tare, incat nici nu mi-am amintit de ele :)). Hai sa vedem ce am bifat.


- multe carti  -  n-am cumparat prea multe, dar bineinteles ca am adaugat noi titluri in biblioteca mea, plus ca am citit multe pe net. Traiasca  SCRIBD :)).

- produsele din gama albastra Sephora au fost scose de pe piata asa ca n-am mai avut ce cumpara, oricum nu pot sa spun ca am suferit prea tare.

- pantalonii de piele - stiam eu ca sunt un moft, bine ca nu i-am luat pentru ca ar fi stat in dulap...

- la Victoria's Secret n-am apucat sa fac comanda. Cred ca aici regret ceva mai mult, mai ales ca stiu ca sunt produse de calitate.

- Omnia Green Jade - banuiam ca o sa schimb culoarea, dar nu ma gandisem ca o sa-mi iau Omnia Coral :)).

- botinele galbene - mi le-am cumparat cam la o luna dupa ce facusem lista aceasta de pe bbup :).


  Concluzia? Era loc de mai bine, insa ma declar multumita si asa. Pe 2013, surprinzator, nu am lista. Cel putin n-am lista in ceea ce priveste produsele cosmetice sau hainutele. Vreau sa ma las surprinsa si sa incerc sa nu mai planific chiar totul in detaliu.


  Voi v-ati propus ceva pentru 2013? :) 





Kissez!

Comentarii

  1. Si eu vreau sa fiu surprinsa de 2013, dar cred ca voi face o lista a locurile pe care vreau sa le vizitez (nu de alta, dar mi-e teama sa nu le uit ;))).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de mult imi place ghetutele tale, sunt superbe, mi-as dori si eu o asemenea culoare, arata minunat, sa le porti cu placere. :)
    Si daca nu ai lista pentru 2013, eu iti doresc un an cu muuuulte surprize! :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi, sa stii ca pielea s-a cam incretit deasupra, semn ca stratul a fost subtire :(

      sper sa fie plin de surprize din cele mai bune! :)

      Ștergere
  3. felicitari pentru ce ai reusit si pentru celelalte mai este inca timp.. :D

    Eu imi doresc pentru 2013 multa sanatate si putere sa duc la bun sfarsit tot ce am inceput.. :)

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. da,mai multe reviste de nunti comandate de pe net,produse cosmetice,haine,parfumuri,in general lucruri practice.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. parfumul red ca este minunat , nu l-am mirosit dar este marca mea de suflet !

    RăspundețiȘtergere
  6. Da! Lista e facuta si deja postata pe blog. De trei ani incoace am acest obicei si intentionez sa il continui. Anul acesta am decis si eu un bilant, sa vad ce m-a bucurat in acest an, cate din cele propuse cu un an in urma mi-au reusit.
    Am un sentiment placut la sfarsitul fiecarui an sa vad ca in mare mi-a reusit ceea ce am avut in plan sa fac. Poate pentru ca nu cer imposibilul, sau pentru ca incerc sa fac tot ce imi sta in putinta sa reusesc ceea ce mi-am pus in minte.
    PS: Superbe ghetele! Sa le porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mi-am facut lista, insa cu alte lucruri pe care sa le bifez, nu cosmetice.

      eu mi-am atins, cred, doar vreo jumatate de dorinte, dar adevarul e ca si am avut pretentii cand am intocmit lista.

      mersi :).

      Ștergere
  7. Cat mai multe surprize placute de la 2013, eu vreau sanatate, sa reusim cu casa, putin mai multa vacanta si ce o mai fi :)

    Foarte dragute botinele!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu inca nu mi-am facut lista , dar trebuie sa o fac.
    Din anii precedenti stiu daca am aceasta lista facuta parca ma straduiesc mai tare sa fac sa mi se indeplineasca dorintele :)), fie ele mici cumparaturi sau excursii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai se spune ca odata scrise pe hartie, dorintele au sanse mai mari de reusita :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla