Treceți la conținutul principal

Ceai Barberry Garden Greenfield

   Hey! Va spuneam ca acum ceva vreme am cumparat din farmacia Catena cateva pliculete de ceai de la Greenfield. Imi place teribil faptul ca pot sa cumpar pliculete individuale la mai putin de 50 de bani si ca le pot testa in voie fara sa-mi fie teama ca, daca-mi cumpar o cutie intreaga, s-ar putea sa nu ma impac cu gustul sau.

  Astazi am incercat Barberry Garden. Barberry, pe limba nostra, inseamna dracila, un arbust cu fructe bogate in vitamina C.

  Si acesta este un ceai negru, cu aroma puternica, dar cu un iz usor fructat. Nu mi se pare un gust iesit din comun, este ok, dar putin cam tare pentru mine. M-a trezit instantaneu!







  Sper ca ati fost cuminti si Mosu' a trecut pe la voi. Bineinteles ca eu nu concep aceasta sarbatoare fara jordita :)). N-o asociez cu faptele rele si mi se pare un simbol. Cred ca o sa-mi cumpar si la pensie si, asa cum nu concep Craciunul fara brad, asa nu pot sa ma bucur de Mos Nicolae fara boata ;).



Hai ca anul acesta am una foarte faina, nu? :) La multi ani sarbatoritelor de astazi!
Si, daca vreti sa cititi mai multe perle de-ale mele, va invit pe blogul Dianei, unde am avut onoarea de a da un interviu. Ma simt vedeta :)).




Kissez!

Comentarii

  1. Si mie imi plac tare mult jorditele. ;))
    Sa trecem si pe la Diana, zic! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos interviu, imi plac raspunsurile tale, imi place blogul tau, postarile, review-urile :)
    Vorba cantecului ne place, place, place ...


    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit interviul si am aflat niste lucruri noi.eu chiar m-as bucura sa ne arati o poza cu tine aici pe blog.am vrut sa te intreb eu mai de mult de ce nu ni te arati,dar mi-a fost teama ca te superi pe mine...asa sunt eu,mai curioasa din fire.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stii cum e? nu te arati doar pentru cititori, oricine are acces la poza ta daca o pui pe blog si eu mi-as simti intimitatea cam invadata...

      Ștergere
  4. deci nu te vom vedea niciodata?...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, si eu sunt curioasa, nu cred ca am vazut vreo poza cu tine si te citesc de ăăăăăăăăăăăăăăhăhăăăăăăăă :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu sunt curioasa sa te vad.Multi ani am fost complexata de felul cum aratam...insa am invatat sa ma accept asa cum sunt si sa ma mandresc cu mine.
    Am citit interviul si imi plac foarte mult raspunsurile.Esti speciala chiar daca nu ai ales sa te expui.Alte valori comleteaza fizicul!Te citesc oricum cu placere!
    Am cateva probleme cu gatul si o sa incep iar o cura de ceaiuri.Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt deloc complexata de cum arat ;). oricum, nu cred ca daca puneam o poza misto eram mai citita decat acum :).

      si eu am sa trec pe la alte ceaiuri, am chef de experimente. insanatosire grabnica!

      Ștergere
  7. Ti-am citit azi noapte interviul :) Mi-a placut, imi place mult si blogul tau. Cand sotul meu e la PC (joaca Fifa), eu iau telefonul lui si intru pe net, iar el ma intreaba: "Iar intri pe <>, asa-i?" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) m-ai facut sa rad.

      mersi! :*

      Ștergere
    2. Intre ghilimelele <>, am pus numele blogului tau...nush de ce nu a aparut, ori l-am sters eu din greseala?!?

      Ștergere
  8. Chiaaar nu stiam de treaba cu pliculetele individuale, merci de informatie, o sa trec si eu pe la Catena. Ce fericire, cate ceaiuri! :x Acum trec si la interviu :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai dreptate, mai bine incerc la pliculete si daca imi place, cumpar. Am multe cutii care zac, ma plictisesc si repede, ce-i drept

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla