Treceți la conținutul principal

Miniprix + bonus :)

   Hey! De Black Friday nu am cumparat nimic, dar Miniprix m-a tentat cu a lui Pink Friday ;), asa ca am pus si eu cateva lucrusoare in cos. Comanda a intarziat foarte mult, am primit-o dupa fix 2 saptamani, ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum.


   Piesa centrala a acestei comenzi a fost un hanorac de catifea la pretul de doar 16,8 lei. Am luat marimea S, mi se potriveste, materialul e ok, imi place. Poza, insa, a iesit cam ciudata. V-am mai spus ca n-am loc de pozat si ma descurc cu greu :(.

Mai departe, am cumparat un tricou basic, de culoare fuchsia, care s-a dovedit a fi de la H&M. A costat 7,6 lei. E de bumbac, deci va avea viata scurta.


Urmatoarea achizitie a fost o bluzita mov, care a venit foarte sifonata si pe care initial n-am mai vrut s-o pozez, dar in final am zis sa n-o exclud :). A costat 10 lei, materialul e foarte moale, placut, are decolteul in V si manecile tip fluture.

M-am hotarat si asupra unor esarfe, cu 5,6 lei bucata. Sunt de la Bershka, sunt moi si m-au cucerit cu stelutele lor :).

:D In continuare, orice comentariu e de prisos :)). Am cumparat doua geluri de dus (7,2 lei) , un sapun lichid (7 lei) si un mini balsam de par cu zmeura si mar (3,6lei), toate marca Enliven. Gelul galben e cu portocale si menta, produsele albastre sunt cu lemn de cedru si patchuli. Cred ca pe cele din urma le voi da altcuiva, asa ca nu ma trageti prea tare de urechi :)).


  Tot ieri, a mai venit un curier cu al doilea pachet ce continea parfumul More de la Oriflame pe care l-am castigat cu acest articol. A fost pentru prima data cand am concurat pentru ceva cu ajutorul blogului si m-am bucurat tare mult cand m-am vazut printre primele 10 castigatoare :). Urmeaza sa-l testez si sa impartasesc parerea mea cu voi.





Cam atat pentru astazi :). Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!




Kissez!

Comentarii

  1. Sa le folosesti/porti cu placere siiii felicitari pentru premiu. :D:*

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti cu placere :)
    sa ne spui si noua despre gelurile de dus.
    Am primit si eu parfumul si imi place cum miroase.. :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de cumparaturi ai facut!
    Eu am tot ales, am adaugat in cos, am sters, am adaugat iar..si am abandonat, nu era nimic de care sa am nevoie neaparat. :))
    Sa te bucuri de parfum, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am reusit sa raman pe pozitie vreo 3 ore pana am ales si am finalizat comanda.
      mersi!

      Ștergere
  4. Dragut hanoracul ! am si eu unul de ceva ani dar s.a facut uratel:(.

    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt curioasa cum se comporta, sper sa-l port macar de cateva ori.

      Ștergere
  5. Frumoase achizitii. Sa le porti sanatoasa. parfumul More de la Oriflame il am si eu si a devenit parfumul meu preferat. E un parfum mai dulce, dar nu genul care sa iti dea dureri de cap.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa le porti sanatoasa,sunt foarte dragute!...
    si eu am doua bluzite roz fuchsia,una este de bumbac si deja a inceput sa se faca urata...pacat de ea,ca era asa frumoasa...o mai am pe cealalta si bine ca nu este din acelasi material.
    abia astept review-ul parfumului More!
    multumesc,weekend minunat sa ai!pup
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi!
      bumbacul nu e rezistent, se scamoseaza, dar macar stim ca pielea se simte bine in el :).

      Ștergere
  7. Imi place foarte mult culoarea tricoului.Sa folosesti setul cu placere!Un gel de dus nou nu strica niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere!
    Esarfa albastra am luat-o si eu, am uitat sa scriu despre ea.
    In ceea ce priveste tricoul de bumbac, de ce spui ca va avea viata scurta? Eu in garderoba mea am numai tricouri de bumbac, multe dintre ele de la H&M si toate s-au pastrat foarte bine... unele le am si de 4-5 ani ;)
    Daca sunt de calitate si le speli cu atentie au viata lunga... nici vorba de scamosare, decolorare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi!
      intr-adevar, exista unele care-si mentin forma si nu se scamoseaza, insa, la majoritatea, materialul se comporta urat, indiferent de firma :(. pe acesta nou se vede clar ca se va scamosa, se simte dupa amterial, in poza nu se vede.

      Ștergere
  9. Sa le porti sanatoasa si iubita :P

    Ai un tag de la mine http://irihoneysland.blogspot.ro/2012/12/parfum-tag.html
    M-as bucura daca ia timp sa-l faci :)

    O seara buna :)

    RăspundețiȘtergere
  10. felicitari pentru premiu, frumoase achizitii, te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  11. In sfarsit ai primit colectul MiniPrix. A durat intr-adevar mult, dar asta probabil din cauza acelei vineri. Sa porti sanatoasa toate produsele, esarfele sunt adorabile.Iti recomand si kurtmann.ro, unde au produse bershka, pimkie, zara din colectii mai vechi la preturi accesibile ( gen miniprix).

    RăspundețiȘtergere
  12. In sfarsit ai primit colectul MiniPrix. A durat intr-adevar mult, dar asta probabil din cauza acelei vineri. Sa porti sanatoasa toate produsele, esarfele sunt adorabile.Iti recomand si kurtmann.ro, unde au produse bershka, pimkie, zara din colectii mai vechi la preturi accesibile ( gen miniprix).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma uit si pe kurtmann de vreun an-doi, dar parca nu-mi place :(.

      mersi!

      Ștergere
  13. Sa le folosesti cu placere! Nici eu nu ma plang de tricourile din bumbac, alea din jerse la mine se scamoseaza :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le porti cu placere. Prima bluza e chiar foarte draguta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt convinsa: ai lipici la cele mai bune oferte! Le gasesti sau te gasesc ele ope tine? Am primit si eu untul de corp More :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu chiar consider ca nu am decat foarte rar :))

      iti place untul? pregatesti un review?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla