Treceți la conținutul principal

Ceai de iarna Fares

  Hey! Am zis ca daca mai aman putin acest articol, vine primavara peste noi si cine mai bea ceai cu scortisoara, specific sarbatorilor de iarna? :)


  L-am cumparat din farmacia Remedia la un pret de aproximativ 6 lei. Are 20 de pliculete cu snur si se poate folosi ca ceai, dar si pe post de condiment pentru vinul fiert. Bineinteles ca l-am folosit in ambele modalitati.


  Prima data l-am consumat chiar in Ajunul Craciunului, in vin si mi-a placut oarecum, a parfumat lichidul si i-a oferit o aroma de sarbatoare. Ca ceai insa, nu pot spune ca m-a impresionat in adevaratul sens al cuvantului. Este bun, dar m-am obisnuit ca Fares sa ma surprinda cu niste ceaiuri foarte puternic aromate, iar acesta mi s-a parut cam la nivel mediu.

  Totusi, are un gust placut, cuisoarele se simt cel mai pregnant, apoi un usor iz de mere. Nu cred ca am sa-l  mai cumpar si, cu siguranta, l-as consuma doar iarna, nu degeaba poarta si numele acestui anotimp :).


Later edit: desi nici cu doua pliculete la fiecare ceasca nu mi se parea exceptional, pun lamaie mai multa si asa imi place mai mult :).


Kissez!

Comentarii

  1. Ah si eu am baut ceaiul acesta si mi se pare delicios! Are o aroma ft placuta perfecta pt zilele friguroase de iarna! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place foarte mult, cred ca in iarna asta am consumat vreo 3 cutii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Era si pe lista mea, dar acum cred ca raman tot pe Vedda cu wishlistul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am un wishlist mare, dar am spus ca trebuie sa termin minim 3 cutii pana mai iau una.

      Ștergere
  4. Anul trecut am baut si eu, e bunicel, dar nu remarcabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. He he he este preferatul meu. Ador cam tot ce este cu scortisoara :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca-l si pe cel de la Greenfield, mi se pare mai interesant.

      Ștergere
  6. Imi faci pofta de ceai!Eu am cateva granulate de la Kaufland.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place. Se putea sa fie mai intesa aroma intr-adevar, dar ma gandesc ca cu 2 pliculete se rezolva:)

    RăspundețiȘtergere
  8. nu l-am avut dar cred ca este delicios.
    imi place vinul fiert si daca l-as cumpara l-as folosii doar pentru el.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  9. am incercat ceaiul asta,nici mie nu mi s-a parut prea aromat,vroiam ceva cu miros puternic de scortisoara, eu am incercat "Secretul lui Mos Craciun" ceai, asa se cheama si a a fost minunat. Foarte ,foarte aromat,tot de iarna. Asa arata cutia: http://leacul.allshops.ro/produs/1947604/CEAI+FRUCTE+SECRETUL+LUI+MOS+CRACIUN+BIO+100gr+SONNENTOR.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pare interesant, dar sunt plina de lene si prefer sa fie la pliculet. ce motiv am, sa-mi fie rusine...

      Ștergere
  10. Caat am asteptat un review la ceai,mai ales ca am vazut reviw-ul la cel cu primavara,si ma gandeam ca o sa mai faci review-uri la astea cu anotimpurile de la Fares.Eu il am pe cel cu toamna si nu m-a dat pe spate...Mie imi plac mult cele de la Belin,Teekane si Plafar.
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe cel de toamna s-ar putea sa-l cumpar, dar pe cel de vara nu cred, pentru ca are ceai verde si incerc sa ma feresc. asa ca, din pacate, nu voi face articole pentru toate.

      Ștergere
  11. Momentan am inceput sa beau ceaiuri Fares dar varianta cu fructe de padure.Imi pare rau ca nu am gasit ceaiuri Celmar caci acestea mi-au placut mai mult decat cele Fares. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am incercat Celmar, dar am auzit lucruri bune despre ele :).

      Ștergere
  12. l-am observat si eu la kaufland, dar nu la-m cumparat pentru ca aroma lui de scortisoara mi s-a parut prea puternica. Am luat in schimb somn linistit dupa ce am citit articolul tau si imi place, are efect. O cutie de la farmacie cu 5 lei, cea de-a doua din kaufland cu 3 si ceva.
    Mi-am mai luat tot de la fares din gama Aromfruct - kiwi si guarana, imi place miroase bine si e delicios. Initial am vrut alt ceai de la Teekane- Senzatii de iarna, care are o aroma deosebita vi-l recomand daca nu l-ati baut deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca mirosul de scortisoara este mai pregnant decat gustul.

      am si kiwi cu guarana,dar a reusit sa beau un singur pliculet din octombrie si pana acum.

      Ștergere
  13. da, si eu am acest ceai, si mie imi place ca aroma sa fie mai puternica ( mai ales ca nu folosesc nici un fel de indulcitor )
    Eu imi pun cate 2 pliculete .
    Acum mi-am mai cumparat si un ceai de visine de la Celmar, imi place la nebunie cum miroase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am auzit prea multe lucruri bune despre Celmar, asa ca, in curand, trebuie sa le incerc.

      Ștergere
  14. Nu stiam de acest ceai, dar m-ai facut sa vreau sa-l incerc!

    te pup,Lorena

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla