Treceți la conținutul principal

Ceai Fructe de padure Fares

   Hello! Hai sa incepem saptamana cu un bine-meritat ceai. In ultima vreme m-am tot servit din cel cu fructe de padure de la Fares. Fiecare cutie contine 20 de pliculete fara snur si costa aproximativ 3 lei.


  In general, imi place sa aleg ceaiuri cu arome mai iesite din comun, iar cele de fructe de padure se gasesc la toate brand-urile posibile :)). Norocul meu a fost ca l-am primit. Nu zic ca nu mi l-as fi luat, dar cu siguranta as fi ajuns la el dupa incercarea a inca 20 de arome.


  Aceasta varianta mi se pare ca are ambalajul cel mai inspirat, zmeura aceea chiar imi face cu ochiul si, din fericire, si gustul de zmeura este destul de pregnant, chiar am gasit si mici samburasi in plic. Pe langa acest fruct, se simte puternic si gustul de afine si un iz de coji de portocala. Mi se pare o combinatie foarte buna si a fost in topul meu personal iarna aceasta.



  Voi preferati ceaiul de fructe de padure?




Kissez!



Comentarii

  1. ahh....e nemaipomenit ceaiul asta :X Cel mai mult imi place asta si cu cel de ceai verde cu lamaie si vanilie.

    http://beautybymikaella.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm si cu iz de portocala?
    Delicios. :)
    Il adugam pe lista.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se simte slab, dar ii da o savoare aparte. cel putin asa mi se pare mie.

      Ștergere
  3. Am si eu acest ceai Fares si pot spune ca imi place .Ba chiar e preferatul meu din cele pe care le-am incercat luna aceasta. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu un ceai cu fructe de padure... :D de fapt 2..
    un ceai negru cu fructe de padure si un ceai cu rom si fructe de padure.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca aproape toata lumea are macar unul prin casa :)). E un trend.

      Ștergere
  5. Da,si mie imi place mult ceaiul de fructe de padure.Eu mi-am luat de la Fares si pe cel de capsuni,este foarte aromat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. si mie imi place ceaiul asta. Am baut iarna asta ceaiuri cat nu am baut toata viata mea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am inceput sa beau ceaiuri in ultimii 2-3 ani :). nici nu banuiam ce fana o sa devin.

      Ștergere
    2. dar stii de ce beau? Pentru ca il face sotul si mi-l aduce aburind la pat, alaturi de paine prajita! Love it!

      Ștergere
  7. am incercat si eu ceaiul de fructe de padure, dar nu era de la Fares , era de la Belin. Stiu ca am luat o cutie mare de 100 pliculete :)






    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi place mult fructe de toamna!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am apucat sa-l iau, dar sper ca anul acesta reusesc sa-l gust :).

      Ștergere
  9. Mie imi place foarte mult ceaiul cu aroma de fructe de padure. De fapt ador tot ce contine fructe de padure! xo

    RăspundețiȘtergere
  10. serios? e bun? :) eu am ocolit in ultima perioada ceaiurile fares, parca sunt prea diluate, nu stiu ce au...
    dar o sa il incerc pe acesta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie- mi plac in general toate, dar acesta mi se pare chiar super-aromat :).

      Ștergere
  11. Ador ceaiul de fructe de padure,eu cumpar de la Belin.Nu stiu de ce,dar unele persoane spun ca ceaiurile Belin nu sunt de calitate,nu au aroma,nu sunt bune,desi mie mi se par ca sunt chiar de calitate,au aroma,gust,miros,la un pret foarte bun!In fine...
    Chiar ieri mi-am cumparat ceaiul cu mere si melissa si cel cu fructe exotice de la Fares,carora le-ai facut review,si unul de fructe de padure (coincideenta :D ).Imi place mult cel de fructe de padure,ma simt ca in copilarie cand ma duceam cu parintii la munte si culegeam fragi,mure,zmeura,le uscam si faceam ceai din ele(bineinteles ca nici un ceai din comert nu poate egala acel ceai).Love love love!
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am incercat nimic de la aceasta marca,,,

      acum beau unul de fructe exotice :)))

      Ștergere
  12. Il ador si eu pe acesta cu fructe de padure. Pe cel 4 anotimpuri - Iarna, l-ai incercat? Il ador in perioada asta :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu l-am incercat inca, deocamdata am testat Somn linistit, Silueta perfecta, Fructele Carpatilor si Fructe exotice. Foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. silueta [erfecta si fructele carpatilor n-am incercat, dar cel de-al doilea va fi cumparat intr-o buna zi :).

      Ștergere
  14. si mie imi place, dar eu nu prea obisnuiesc sa il consum… ultima cana care am servit-o cu acest ceai de fructe de padure tot de la Fares, a fost saptamana trecuta, acasa la prietenul meu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai testeaza, poate gasesti un ceai care sa-ti placa foarte mult ;).
      sau te multumesti cu o cioco calda.

      Ștergere
  15. Cred ca sunt singura persoana din lume careia nu-i plac ceaiurile Fares. Prietena mea cea mai buna, mare bautoare de ceai, e innebunita dupa ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac, dar sunt dispusa sa incerc si altele :).

      Ștergere
  16. Nu mai stiu exact daca chiar acest ceai de fructe l-am baut... dar, inca de cand eram mic pitic, cred ca ceaiul de menta si ceaul de fructe de padure erau la ordinea zilei :)) nici nu cred ca beam altceva.

    RăspundețiȘtergere
  17. desi imi place foarte mult ciocolata, incerc sa ma abtin de la ea.de teama sa nu ma ingras...
    eu as consuma in fiecare zi ciocolata, fie calda sau nu, dar constiinta nu ma lasa...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Chiar am stat pe ganduri saptamana aceasta daca sa-l cumpar sau nu. Data viitoare cand merg la cumparaturi, poate ii dau o sansa. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla