Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii ianuarie

  Hey! Intr-un fel nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o intreaga luna din noul an, dar, uitandu-ma in spate, Revelionul mi se pare tare indepartat. Oricum, in ultimele 4 saptamani, fara sa vreau, m-am concentrat asupra urmatoarelor produse:


- gelul de dus cu merisoare Senses Sparkling - fac ce fac si tot spre el intind mana. Imi place si ca se consuma greu ;).

- apa de toaleta Pretty Swan, despre care v-am povestit aici

- deo-spray cu pitaya, unul dintre cele mai bune incercate. Urmeaza si review.

- scrub pentru picioare cu portocale si scortisoara. L-am cumparat la sfarsitul lui 2011, dar de abia de curand l-am desfacut. Imi pare rau ca nu se mai produce.

- scrub pentru corp Grac&Charmes, cumparat in vara, desfacut mai tarziu si consumat din plin luna aceasta. Rodia si piersica au fost indeajuns de acrisoare sa ma cucereasca. Deseara iar il aleg.

- lotiunea de corp Watsons cu mandarine si grapefruit, caruia urmeaza sa-i fac review.



  Voi ce ati folosit luna aceasta? :)




Kissez!


Comentarii

  1. pare interesant gelul de dus cu merisoare :) , imi place sa le mananc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa inteleg ca a fost o luna a produselor acrisoare?;))
    Sa le folosesti cu drag in continuare, mi se pare atat de atragator scrubul...Gata! N-am voie! ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii :). am avut nevoia de produse acre, dupa atata dulcegaraie de lunile trecute :)).

      mersi.

      Ștergere
  3. si eu am folosit destul de des pretty swan.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-am folosit des in prima jumate a lunii, acum m-am intors la shine, dar m-am gandit sa-l bag si la favorite, pentru ca mi-a placut.

      Ștergere
  4. Ha, ce tare, Pretty swan e si preferatul meu. Cat despre spray-ul cu pitaya o sa ii fac si eu review ca e tare bun. In rest, sa auzim de bine si luna viitoare. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha, ce tare Pretty swan e si preferatul meu. Cat despre sprayul de la DM cu pitaya, ii voi face si eu un review pe blog. E tare bun.
    Sa ne auzim cu bine si luna viitoare. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma tenteaza deodorantul Balea! Inca-l am pe cel cu smochine si ciocolata, de care sunt indragostita......pacat ca-i editie limitata :((((

    http://colorspiritattitude.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-a pacut mult mirosul si la acela, dar, din pacate, protectia era limitata, cel putin pentru mine.

      Ștergere
  7. Mie imi plac foarte mult scruburile de la Avon si cred ca cel cu scortisoara si portocale se mai gaseste in oferta pentru reprezentanti.Gelul meu preferat de la Avon a fost Senses Winter Delight :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a mai fost prin oferte, acum nu cred ca se mai gaseste.
      winter delight a semanat bine cu sparkling.

      Ștergere
  8. hm...suna bine acel scrub de corp :P eu folsesc tot unul cu piersici, dar de la Yves Rocher :d

    RăspundețiȘtergere
  9. Gata, maine scriu postarea cu preferatele lunii! Am zis! :)
    Am folosit si eu mai demult scrubul de la Avon si tin minte ca mi-a placut mult, pacat ca nu se mai gaseste..Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc alt scrub, cel de la La Bastidane( Marrionaud) cu smochine si ceva citric revitalizant, foarte fain de tip crema gomaj, lasa pielea curata, catifelata si hidratata. Datorita lui mi-am luat saptamana trecuta si laptele revitalizant de corp, aceeasi aroma care persista fain pe piele. Iar ca parfum am redescoperit in ultima vreme Today Gold de la Avon, pe care il aveam de vreaun an si ceva, si care a fost editie limitata. E destul de dulce, pudrat, dar imi place! Si persista! Ma tenteaza produsele Balea, dar nu am DM prin apropiere.

    RăspundețiȘtergere
  11. si mie imi place apa de toaleta Pretty Swan. mai am foarte puin din ea.
    vreau sa fac o comanda Avon pentru gelul de dus Senses Sparkling. dar asta dupa ce termin de cumparat cadourile ramase pentru el.sper ca va mai fii pe stoc si in luna Martie...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu mai e in cataloage, dar stai cu ochii pe oferta pentru reprezentanti.

      Ștergere
  12. si eu iubesc pretty swan, a facut senzatie parfumul asta mai nou:D

    RăspundețiȘtergere
  13. deo-sprayul cu pitaya suna interesant, nici nu stiu ce e aia, caut pe google :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. ce bine arata toate! mi-ai facut pofta de beauty shooping!

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu am avut gelul de dus si mi-a placut.
    De la Avon folosesc crema de picioare cu merisoare si vanilie, care de asemenea nu am mai vazut-o in catalog , si e ultima pe care o am ( am avut inainte grija sa-mi fac un stoc mai mare :) )
    Eu luna asta am folosit si mi-a placut f mult contour kit de la Sleek , il folosesc zilnic , si parfumul de la Thierry Mugler - Angel, care tocmai mi s-a terminat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am una si doua scruburi, imi place mirosul la ele, dar nu mi s-a parut o aroma specifica iernii.

      Ștergere
  16. Si eu mi-am luat de curand sprayul de la dm si-mi place tare:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-am tot ocolit, pentru ca avusesem de 2 ori gelul din gama si ma plictisesc repede de miros. acum mi-e ciuda ca nu l-am cumparat mai repede :)).

      Ștergere
  17. Am comandat de cateva ori un produs din gama pt picioare cu portocale si scortisoara, dar n-a fost sa fie.
    Scrubul de corp imi face cu ochiul! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, prea repede parca :P
    Hmmmm, cred ca lotiunea de corp cu mandarine miroase minunat.
    Te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Gelurile de dus de la Avon imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  20. a da? chiar nu stiam ca nu mai e...ms ca mi-ai spus.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am avut Senses Sparkling,mi-a placut mult.Mi-am cumparat si Blissful,imi place mult.
    Apropo,piataya nu se mai numeste si fructul dragon?Am si eu un balsam de buze cu acest fruct de la Nivea,miroase tare dragut.Poatte voi cumpara acest spray la un moment dat.
    Simona.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla