Treceți la conținutul principal

Te invit la o seara relaxanta :)

  Hello! Ma gandeam sa va arat si sa va povestesc ce inseamna pentru mine o seara relaxanta, desi e de abia ora pranzului :).
  In primul rand trebuie sa folosesc o crema buna si delicios parfumata, asa cum e untul de corp Herbagen de care v-am povestit aici si un ceai bun, ca cel antistres de la Fares. Puteti sa aflati mai multe aici. Apoi, imi place sa ma las in compania unei carti bunicele, in timp ce savurez, bineinteles, o ciocolata :). Nu ma intrebati cum de am mai avut un Lion cu ciocolata alba. Am uitat de el pana de curand. Imi pare tare rau ca nu se mai gaseste, mi se parea delicios, la fel ca si Twix-ul din editia limitata :(.

  Cartea de serile trecute a fost Mayerling, pe care am primit-o de Craciun. Este o poveste de dragoste de tipul Romeo si Julieta, in care printul Rudolf, fiul imparatului Franz-Iosef si al Imparatesei Elizabeth a Bavariei, se sinucide alaturi de marea sa iubire, Maria Vetsera. E o poveste trista si sensibila, care se citeste usor, mai ales ca are doar 200 de pagini. As putea spune chiar ca o recomand, desi la baza nu sunt nici romantica si nici nu sunt o fana a cartilor de dragoste.



Pentru voi care e seara relaxanta ideala? :)





Kissez!

Comentarii

  1. Exact la fel, singurul lucru pe care il aduag mai nou fiind lumanarea parfumata.
    Dezvolt o noua obsesie, ce sa-i fac...;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mai renunt la lumanarea parfumata, o folosesc pe timpul zilei si apoi aerisesc, nu suport sa dorm in camera nearisita.

      Ștergere
  2. Mi-ai atras atentia cu cartea aceata...mie imi plac cartile romantice,desi nu prea ma incanta finalurile nefericite...o sa o caut si eu. :)
    Mi-ai facut pofta de ciocolata...yumm,ma duc sa cumpar!!! :))) :P
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am observat ca imi raman intiparite in memorie cartile cu finaluri nefericite, poate pentru ca sunt mai rare.

      Ștergere
  3. chiar foarte relaxanta si placuta arata o seara de-a ta!
    pentru mine seara ideala este atunci cand imi rasfoiesc revistele mele preferate,sau cand nevighez pe net pana seara tarziu, si obligatoriu cand vorbesc la telefon cu prietenul ore in sir. ne cam uita Dumnezeu la telefon si ziua si noaptea.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma feresc de internet seara, ma odihnesc foarte foarte prost dupa.

      Ștergere
  4. suna interesant cartea.. o sa o trec pe lista mea de "carti de citit" si sper sa o gasesc.

    Lion cu ciocolata alba nu am incercat dar mi-ai facut o pofta teribila.. pacat ca nu se mai gaseste.. :(

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai este si cu arahide, din acela vad ca se tot gaseste.
      :*

      Ștergere
  5. foarte draguta seara ta de relaxare :)
    eu fac si baie parfumata inainte, ceai si carte si ma ascund in pat.
    mai rar ciocolota :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact la fel...dar cu multe dulciuri.Acum citesc "Julieta" de Anne Fortier.

    RăspundețiȘtergere
  7. Relaxanta seara ta. Aroma de cioco...si cartea romantica...chiar mi-as dori o seara asa placuta. Sper curand sa fie si la mine. A-pros-pros, de multa vreme nu am mai mancat un baton Lion. Mi-ai starnit pofta.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani, Ioana! O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-ai adus aminte, fara sa scriu eu nimic. Apreciez mult!!

      Multumesc!

      Ștergere
  9. La multi ani, Ioana! si pe mine ma cheama asa, asa ca si eu iti multumesc pentru urare. Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc la fel atunci.

      din pacate, a intrat comentariul in spam si de abia acum l-am descoperit :(.

      Ștergere
  10. ce e si mai trist e ca povestea e adevarata...

    eu ciocolata o inlocuiesc cu fursecuri si lapte cu cacao :)
    sau pentru o dimineata relaxanta o cafea cu lapte alaturi de cartea preferata

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla