Treceți la conținutul principal

Tipicuri si obsesii

   Hey! Aseara n-am prea putut sa dorm si, fara sa vreau, am ajuns sa ma gandesc la micile obsesii pe care le am. M-am gandit sa le impartasesc cu voi, poate va regasiti in ele, poate o sa va amuze si sper sa-mi spuneti si voi ce tipicuri aveti ;).



- nu suport sa stea cineva in spatele meu cand sunt la calculator, cand gatesc sau cand ma machiez. De fapt nu prea suport sa stea nimeni in spatele meu indiferent ce fac. Am impresia ca sunt urmarita.

- ma uit la filme si seriale doar singura. Ma enerveaza oricine langa mine, mai alez daca mai si comenteaza. Pe de alta parte, daca sunt cu cineva, sunt tentata si eu sa comentez si sa-mi pierd din atentie.

- daca imi uit prin baie vreun produs si-mi amintesc in toiul noptii, sunt in stare sa ma ridic din pat si sa ma duc dupa el :)). Am mai spus ca-mi tin toate produsele in camera. Ma simt bine cand le vad in jurul meu.

- mi-e foarte urat cand e intuneric bezna. Daca se zareste vreo luminita din strada, totul e ok.

- nu-mi place sa vorbesc la telefon decat cand sunt singura, indiferent de subiectul conversatiei

- cand ma trezesc peste noapte primul lucru e sa-mi duc bratul la nas si sa adulmec daca a mai ramas ceva din aroma gelului de dus ori a cremei de corp :)) Apoi verific daca mai am balsam pe buze.

- daca-mi sare oja, cat de putin, sunt obsedata si ma tot uit la degetul respectiv. Nu ma potolesc decat atunci cand indepartez oja.

- nu prea suport sa ma ating de oameni, mai ales daca mi se par mie in vreun fel :)). Mor cand se labarteaza careva in vreun mijloc de transport, cu vreun brat din acela lipicios fix pe mine. Caaah!

- nu beau dupa nimeni. Asa am fost invatata de mica si multi m-au privit ca pe o nebuna cand, la faculta, mi se cerea suc din sticla nedeschisa si ziceam "Sorry! Iti dau doar daca ai in ce sa-ti torn!". Mi se pare total neigienic. Aceeasi persoana care imi cerea suc, alta data, mi-a smuls sticla de apa minerala din mana sa bea o gura. Totul s-a intamplat atat de repede incat n-am reusit sa reactionez. Dupa ce a baut, i-am zis ca poate sa tina sticla. Si am plecat, bineinteles :)). Are rost sa va spun ce moaca aveam??? :))




   Acum astept sa-mi spuneti voi ce nu suportati ;). Intre timp, ma duc sa fac o prajitura!




Kissez!


Comentarii

  1. Neata :)
    Aceleasi fixuri le am si eu referitoare la : sa-mi stea cineva in spate ,saritul ojei e si pentru mine o obsesie (daca ies pe undeva am tot timpul impresia ca toata lumea stie ca am oja sarita si sigur,sigur ma cred neingrijita) :))
    Nu las sa bea nimeni din cana mea ,sa manance cu lingura mea ,sa manance din farfuria mea :)
    Asta acasa...ca in public ii mai dau lu piticotul meu din desert (dar atentie ,e lingura localului nu a mea) :))
    Spor la facut prajitura.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu ma agit dincauza altor oameni, ma enerveaza ca nu-mi vad unghia frumoasa :))).

      mersi! am terminat-o deja.

      Ștergere
  2. Sa stii ca ne potrivim in multe dintre cele notate :)))


    penultima 'obsesie' e de-a dreptul ... Nu stiu cum sa zic ca sa-mi intelegi dezgustul :D

    Pofts buna :)


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te inteleg oricum, pentru caeu sunt pur si simplu ingrozita de acest obicei.

      Ștergere
  3. :))..nici mie nu mi place sa beau sau sa mananc dupa nimeni!cu chiu cu vai am inceput sa beau dupa sotul meu, deci iti dai seama ca sunt pe cale de a ma vindeca! si eu o sa fac o prajitura azi!spor la treaba!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sotzu' e sotzu'! dupa el e voie :))

      mersi, am finalizat cu succes.

      Ștergere
  4. Amuzanta postare:D .
    Eu nu suport sa ma contrazica cineva , asta imi trece acum prin minte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, m-am amuzat tare la unele! :))
    Iti verifici balsamul de buze noaptea, asta-i buna! :)) Al meu ramane pe buze pana dimineata. :D
    Nici mie nu-mi place sa stea cineva in spatele meu si nici sa ma uit la seriale cu cineva care comenteaza..cum e iubitul meu! Ma enerveaza la culme..si el stie, dar nu se poate abtine, mereu comenteaza ceva. :))
    Cu sticla te inteleg, desi eu n-am fost asa stricta niciodata, am impartit-o cu colegele, dar nu cu colegii. insa mereu sterg ca nebuna sticla din care urmeaza sa beau, chiar daca am baut inainte doar eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai si al meu ramane pana inspre dimineata, dar, culmea, imi cam dau seama cat e ceasul numai simtind cat balsam mai am pe buze :))))))

      Ștergere
  6. Eu nu suport oamenii care vin si se baga in seama atunci cand discut cu cineva. Sau cei care incep sa vorbeasca cu mine cand deja discut cu alta persoana la telefon. Nu imi place deloc dezordinea, sa strang masa dupa cineva, sau sa imi foloseasca careva lucrurile fara sa intrebe inainte.
    Si cred ca as putea continua mult si bine.. Ideea e ca imi plac persoanele cu bun-simt, restul nu fac decat sa ma agite :))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Se pare ca fiecare avem nebunelile noastre. Nu beau dupa altii, nu ma pup decat cu cine stiu ca e curat, daca am o pielita la un deget nu ma las pana ce n-o rup,nu folosesc prosoape de bucatarie murdare..si lista poate sa continuie pana maine. :)) pup scumpa:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma tot duc si inspercetz prosospele. si ma trag de pielite.
      Doamne, dar obsessiva mai sunt! :))

      Ștergere
  8. Si pe mine ma deranjeaza daca sta cineva in spatele meu si imi place sa fiu singura in momentul in care vorbesc la telefon.
    LA capitolul intuneric...nu pot dormi decat daca e bezna dar altfel nu suport intunericul (pe vremuri imi era tare frica de intuneric din cauza filmelor...bineinteles ;))).
    Ticul cu parul...ma joc mereu cu el cand il am desfacut iar cand stau la birou imi masez mereu fruntea, norocul meu ca nu am un ten sensibil altfel cred ca as fi fost mereu plina de cosuri si alte nebunii. ;))
    Cam atat, cred...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma trezesc daca felinarul se stinge :))) dar nu suport propriu-zis sa dorm pe lumina, ma trezesc foarte obosita dupa.

      eu ma frec pe sprancene :)))))))))))))))))

      Ștergere
  9. foarte dragut ca ai impartasit cu noi, nu am mai vauzt la nimeni asa postare funny si degajata:* te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. aaa si eu nu suport sa mananc langa cineva care plescaie, imi taie pofta de mancare:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. -nici mie nu imi place sa stea cineva in spatele meu, mai ales la calculator;
    -nici eu nu imi tin produsele mele in baie, si niciodata nu uit ceva acolo pentru ca sunt foarte ordonata-ba chiar am o obsesie pentru asa ceva si pentru curatenie;
    -nici mie nu imi prea place intunericul;
    -cu telefonul la fel...daca vorbesc cu altcineva in afara de prietenul meu si cineva este langa mine, mai accept.dar cand vorbesc cu jumi meu, nu sta nimeni sa ne asculte noua conversatie.nu imi place,e interzis. exista o singura exceptie. atunci cand sunt la facultate si colega mea se afla in banca cu mine.
    -eu cand ma trezesc, primul lucru pe care il fac este sa ma uit la telefon sa vad daca am vreun apel sau mesaj de la iubi.
    -nici eu nu beau dupa nimeni. dar din nou exista o exceptie:Iubitul meu. dupa el mananc si beau. de el nu mi-e scarba. uneori am impartit amandoi aceeasi stica de suc, si am mancat amandoi din acelasi sandwich. chiar daca ne luam amandoi acelasi suc sau servim amandoi aceeasi mancare noua ne place sa mancam unul de la altul.si cand iesim la restaurant,ne dam unul altuia sa papam. dar nu pana ne terminam ce avem in farfurie.ar fii prea de tot. deci, chiar daca suntem in public, noua nu este rusine de ceea ce facem.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu uit produsele acasa, dar daca sunt in deplasare poate uit vreun gel si atunci trebuie sa ma duc sa-l aduc si pe el in camera :)).

      Ștergere
    2. dar te saruti cu el...

      Ștergere
  12. :)) Nici eu nu suport sa stea cineva in spatele meu orice as face, nu-mi place intunericul deloc si nu suport deloc sa aud pe cineva molfaind, plescaind, etc :))

    RăspundețiȘtergere
  13. :)) Nici eu nu suport sa stea cineva in spatele meu orice as face, nu-mi place intunericul deloc si nu suport deloc sa aud pe cineva molfaind, plescaind, etc :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu suport sa-mi atinga cineva mancarea...Daca mi-o atinge, trebuie sa fiu sigura ca s-a spalat pe maini bine inainte.
    De exemplu:cand merg la bunica mea acasa si vrea sa-mi puna de mancare, o trimit mai intai sa se spele pe maini. Haha

    iamcarmenflower.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine asta-i lege!!! pun pe toata lumea sa se spele de 1 milion de ori si n-accept niciun refuz.

      Ștergere
  15. cam aceleasi probleme le am si eu, mai putin cea cu sticla si cu trezitul noaptea si adulmecatul cremei :) De fapt, nu prea ma trezesc noaptea.. sunt prea obosita :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cu cat sunt mai obosita, cu atat ma trezesc mai des...

      Ștergere
  16. Sunt total de acord cu ce spui in postare, Alina, mai trebuie sa adaug ca urasc in general sa impart din lucrurile personale cu cineva. Nu imprumut haine, nici cosmetice nici nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu dau :)). mai fac cate-un schimb mic cu mama la cosmetice, dar hainele, bune-rele, cum ar fi, ale mele sunt :).

      Ștergere
    2. La facultate, in camin, era o fata care imi tot cerea, si nu aveam haine cine stie ce, dar le vroia. cu greu o convingea ca nu am cum, ca e murdara, ca e acasa, ca.. si ca... dar nu conta pt ea. a reusit cu greu sa ii imprumut vreo 3-4 lucruri. imi era rusine sa ii spun ca nu imi place sa imprumut lucruri. ideea e ca eu am grija de haine si am impresia ca oricine altcineva le intinde, ca le pateaza, rupe, uzeaza si nu-mi pica bine.

      Ștergere
    3. asa e, uneori ti-e rusine de rusinea lor :(.

      Ștergere
  17. nici eu nu suport sa stea cineva in spatele meu ,nici sa beau dupa ceilalti si mai ales sa plescaie sau sa soarba cineva ma irita

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte simpatica postarea de azi!

    Sa stii ca m-am regasit in cateva dintre aceste tipicuri: nici eu nu suport sa-mi stea cineva in spate, sa simt ca-mi sufla in ceafa, ba chiar si la banca/supermarket cand vad ca e coada ies de acolo si revin peste un anumit timp, imi e frica si mie de intuneric, mai ales daca ma prinde in locuri necunoscute, ma cuprinde panica imediat, iar daca mi-a sarit vreo oja cat de putin intr-un colt, e mare tragedie, trebuie sa sterg toata manichiura. :) Sunt foarte tipicara in ceea ce priveste cosmeticele, sunt mega organizate pe categorii si nu are voie sa le atinga nimeni.

    Te pup! Spor la facut praji, desi cred ca e deja gata. Yam-yam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine sunt puse ca la expozitie :)).

      e gata, va arat maine ce am facut.

      Ștergere
  19. :)) hai ca nu e asa rau :)) in bucatarie nu am fixuri decat cand nu face ce zic eu dar la machiaj iti dau dreptate..ma simt incomod si nu imi iese nimic daca se holbeaza cineva la mine! de transportul public nu mai zic nimic X_X of...de-ar exista masina sa mearga pe baza de aer :)). mie mi-e frica de intuneric! casa mare si porumbei galagiosi :)) iar unghiile...sunt in stare sa le scot cu totul dac nu am oja intacta :)) rau pitic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce-ai cu porumbeii? :)) sunt draguti, dar fac o mizerie groaznica...

      Ștergere
  20. le am pe toate si inca un pomelnic :)

    RăspundețiȘtergere
  21. am si eu problemele 1,2 si 4.. :D si nici cu sticla nu sunt chiar ok.. dar mai trec cu vederea.. depinde de cine e vorba.. :D
    mi-a placut mult faza cu "labartatul":)))

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai fix aceleasi obsesii ca si mine(sau eu ca si tine).
    Pe langa astea ar mai fi si:
    -daca un produs cosmetic are un miros care nu-mi place(parfumul) sunt in stare sa-l arunc,chiar daca e nou.Ma simt ca si cand m-as da cu ceva scarbos pe mine.
    -daca vad ca un ruj sau un balsam care a cazut pe jos din greseala s-a ciobit sau spart(ambalajul) il arunc.Am facut asta si cu un ruj Estee Lauder Signature si acum imi vine sa imi dau cu pumnii in cap cand imi amintesc ce prostie am facut.
    -daca vad pe masa o pata micuta de mancare/suc/orice alt ceva dau cu 700.000.000 de spray-uri si produse de curatat si frec pana ma satur.Nu suport mizeria,am impresia ca-mi mananca pielea :))
    -nu pot sa stau cu o masca pe fata mai mult de 5 minute.Nu pot,n-am rabdare.
    -nu suport sa vad pozele cu mine.Mi se pare ca ies urat in toate.
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lasa, ca eu cand am primit un ruj DIOR, nu l-am folosi, ca aveam impresia ca o sa termine prea curand. Bineinteles ca a expirat si l-am aruncat.

      masti imi place sa folosesc, chiar acum ma duc sa-mi pun una :).

      si eu chiar nu sunt fotogenica, poate e si cazul tau :).

      Ștergere
  23. oooo ma regasesc in multe din fixurile tale, nici eu nu suport sa am pe cineva in spate, mai ales cand stau la calculator. Nu-mi place sa vorbesc la telefon cand e lume pe langa mine, dau daca sunt acasa, trebuie sa fiu singura in camera. Daca gatesc nu suport lumea in bucatarie pana nu termin.Mie imi place sa clatesc canile si paharele de 3 ori.Si cred ca ar mai fii cateva,dar ma opresc aici :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu le clatesc obsesiv, dar n-am numarat de cate ori :)).

      Ștergere
  24. chiar a fost distractiva postarea asta. Prima mi se potriveste si mie, nu suport sa stea cineva in spatele meu la calculator ( parca atunci nici nu mai stiu sa lucrez ),si la fel cu oja :)))
    Eu sunt o persoana organizata, si nu suport sa-mi deranjeze cineva lucrurile.
    Si cand mi se termina un produs de ingrijire si este in tub , tb sa-l tai sa sa-l termin pe tot :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-aplacut.

      de un an si ceva am inceput sa dezvolt si eu pasiunea asta, de a taia ambalajele :).

      Ștergere
  25. M-am regasit si eu in cateva . Fiecare om cu problemele lui :)) Nici eu nu beau dupa nimeni , eu stau cu parintii si fiecare suntem cu sticla lui de apa , suc , fiecare cu preferintele lui . Si pt musafiri avem intotdeauna sticle nedesfacute . Esti tare la partea cu balsamul in timpul noptii :)

    RăspundețiȘtergere
  26. am si eu din astea :)))

    pupic,

    nicoleta

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  27. Salut!
    -am aceeasi problema cu oamenii necunoscuti care ma ating(desi e destul loc in metrou!!!);
    -ma uit obsesiv(si foarte urat) la oamenii care-si rod unghiile(pana cand se opresc):)));));
    -ma deranjeaza cand vad pe cineva mestecand cu gura deschisa;
    -ma enerveaza cand cineva necunoscut se uita neintrerupt sa vada ce scot din geanta:)));
    Sunt atat de multe:))si marunte.
    Fiecare cu ce-l doare:D

    RăspundețiȘtergere
  28. nici mie nu imi place sa beau dupa altcineva ... asa cum ai spus, nu e igienic . Cand eram in liceu si aveam suc sau sandwich si auzeam "imi dai si mie o gurita" innebuneam ! Ma faceam ca nu aud, sau refuzam ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu la fel. bleah... sa-si lase saliva la mine pe mancare!!!

      Ștergere
  29. Mie nu-mi place sa ma uit la seriale/ filme singura, e mai placut cu cineva :) M-ai distrat tare cu adulmecatul pielii :)) Faza cu bautul dupa alte persoane, da...mi se intampla atat de des la scoala. In ultimul timp n-am mai dat la nimeni, dar intr-o zi mi-a luat un coleg sticla din geanta :D in fine, anul asta n-o sa mai se atinga nimeni de sticla mea, chiar daca o sa fiu privita ca cea mai mare ciudata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand ma simteam privita ciudat, ma gandeam ca problema e la ei, nu la mine :)).

      Ștergere
  30. Daca sta cineva si asteapta ceva de la mine sau doar ca sa imi ia locul turbez, devin nervoasa si stangace. Zi-mi o ora si voi incerca sa fiu gata pentru atunci, e treaba mea daca nu mananc, nu dorm pana atunci, dar si mie imi place sa-mi fac treburile in ritmul meu.
    Sa mananc dupa altcineva care nu este partenerul meu, nu o fac, insa dau cui doreste si eu nu mai vreau.
    Umblarea, luarea fara permisiune nu imi place absolut deloc. Lasa-mi placerea de a darui.
    Oho si ce priviri trag celor care se imping in mine, nici mie nu-mi plac sirurile lipite, I give space, give me you too. :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Fixurile cu oja si vorbitul la telefon le am si eu. :))
    Un alt fix pe care il am e bautul cafelei cat inca e calda. Daca s-a racit sau e calaie poate fi cea mai cea cafea ca eu nu o beau.
    Si probabil multe altele de care nu imi aduc aminte sau nu sunt nici macar constienta de ele.
    Fiecare cu piticii lui, desi cateodata am impresia ca eu am o gradinita :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu de obicei imi las ceaiul sa se raceasca aproape de tot, mi-e urat sa fie prea cald :)).

      Ștergere
    2. :))) La ceai exact asa fac si eu. Vara chiar pun gheta in el sa se raceasca mai repede. Dar cafeaua nu o pot bea calaie, rece nici atat.

      Ștergere
    3. aha! :))

      eu cafea nu beau :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla