Treceți la conținutul principal

Tratament pentru par cu vitamine Swiss O Par cu maracuja/fructul pasiunii - review

  Salut! Nici ca se putea un titlu mai lung de atat, nu? :)) Am folosit acest tratament prin vara si cred ca a venit momentul sa va spun despre el.


  L-am cumparat din Dm, la pretul de 4 lei. Gramajul este de 20 de ml si varianta cu maracuja/fructul pasiunii se potriveste parului normal sau cu structura deteriorata. Am considerat ca mi se potriveste, pentru ca, pe vremea aceea aveam parul destul de lung si varfurile cam rebele.


  Mi-a placut ambalajul tip "pernuta" si faptul ca tratamentul era suficient pentru o utilizare. Mirosul a fost unul placut, fructat, acrisor. L-am aplicat pe par, am stat cele 2 minute regulamentare si apoi am clatit, si am clatit, si am clatit... A iesit greu din parul meu. Dupa ce mi s-a uscat pleata am inceput sa caut efectele si nu mi-a trebuit mult sa ma dumiresc ca imi pleostise parul in asemenea hal incat aproape ca-mi ieseau urechile prin el... A treia problema a fost faptul ca, desi nu l-am aplicat la radacina, a inceput sa ma manance scalpul si senzatia a persistat pana la urmatoarea spalare. Varfurile insa au ramas cam la fel ca inainte, nu domolite, ci pleostite, dar, totusi, cu o urma de personalitate datorata faptului ca au inceput sa se electrizeze. Concluzia cred ca ati tras-o si voi, garantat nu mi s-a potrivit acest tratament. Nici nu stiu ce nota sa-i dau, un 5 pentru miros? :)) Eventual s-ar potrivi, cred, unui par uscat si fara tendinte de electrizare.




Kissez!


 

Comentarii

  1. ma tentau si pe mine tratamentele astea...not anymore.thanks for sharing

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm nu l-am vazut prin DM. Bine ca nu l-am vazut pentru ca datorita ambalajului dragut il luam si eu.;))
    Cu siguranta nu va ajunge in cosul meu.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu erau chiar la super-vedere, erau ascunse intr-o cutie pe randurile de jos.

      Ștergere
    2. Eu am cumparat cu miere...pentru parul meu e foarte bun...nu am avut probleme cu scalpul

      Ștergere
  3. Si eu l-am incercat si prima oara fix la fel am patit si eu! :)) Trebuie folosit mai putin produs, mie imi ajungea o "pernita" pentru 2-3 utilizari. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am realizat ca-i prea mult produs, dar, totusi, unde sa pun restul si cum sa prind pernuta? ca de mutat in alte recipiente, la mine nici nu poate fi vorba :). se strica atat de repede compozitia, incat ma sperie.

      Ștergere
  4. ce-mi place mie modul tau de prezentare a produselor testate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cand am fost in RO azi vara mi-am luat varianta cu miere, parca, in ciuda faptului ca urasc produsele "la plic" si care nu se deschid usor.. nu-mi amintesc sa fi avut un efect fabulos, dar nici rau nu cred ca a provocat, dar nu stiu daca-si merita banii in fond..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi plac oarecum, ca poti testa fara sa cumperi full-size :).

      Ștergere
  6. vai, eu ador tratamentele astea de la Swiss O Par, cel cu miere e preferatul meu!:D Imi lasa parul moale si greu, stralucitor etc <3. L-am avut si pe asta si pe cel cu kiwi, intr-adevar asta cu maracuja mi-a placut cel mai putin. Da, un pliculet pt o aplicare e mult, eu il taiam doar in colt si pt a-l putea folosi inca o data, il rezemam de ceva, printre geluri de dus sau pe marginea cazii, il rezemam de gresie, ca sta in picioare daca ai de ce sa il sprijini. Si tin minte ca am vazut tratamentele astea si la farmacia Help si erau doar vreo 3 lei.
    Intr-adevar produsele nu au acelasi efect pe toata lumea, dar mai da-i o sansa celui cu miere :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu l-am taiat doar intr-un colt, dar nu-mi vine sa las produsul asa vreo saptamana.

      am decis ca ma inteleg mai bine cu balsamul si ar trebui sa las tratamentele si mastile.

      Ștergere
  7. Mie cred ca mi-ar placea :D
    Am atat de mult volum la par, incat tanjesc dupa ceva care sa mi-l "lipeasca" de cap :))

    RăspundețiȘtergere
  8. l-am vazut in DM si mi-am propus sa caut review despre el si dupa sa il cumpar, mi-ai indeplinit dorinta fara sa caut prea mult :))). Am nevoie de volum in urma caderilor masive de par pe care le-am avut deci nu mi s-ar potrivi. te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca am gandit bine cand am rascolit prin pozele vechi :))

      Ștergere
  9. cate tratamente si seruri am incercat si eu pentru varfurile deteriorate, dar nici unul nu mi-a oferit un rezultat bun...pentru mine tot mai bine este tunderea varfurilor despicate.
    saptamana viitoare am sa imi mai i-au putin din varfuri si din lungime.cred ca va fii penultima oara cand imi voi mai lua din varfuri ca dupa aceea sa il las sa creasca pentru cocul de mireasa.
    cred.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am avut varfurile despicate, doar ca mi-era uscat parul.

      Ștergere
  10. L-am vazut si eu prin DM,insa nu mi s-a parut cine stie ce.Am incercat de la Balea un balsam pentru stralucire,intr-un tub mov cu gri.E foarte foarte bun,mai ales pentru par ca al tau (si eu il am la fel,radacini foarte grase,varfuri foarte uscate).
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa nu uit pana termin celelalte balsamuri. tocmai am dus la bun sfarsit litrul de balsam Anian, acum mai am doua :)).

      Ștergere
  11. eu de obicei nu folosesc prea des balsamuri si masti de par pentru ca imi face parul prea moale si lipsit de volum ( sunt obsedata sa am volum :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca trec de o anumita lungime a parului trebuie sa mai fac si cate un tratament, acum mi-e scurt si ma multumesc cu balsamul :).

      Ștergere
  12. in schimb eu sunt foarte multumita de el..folosesc dintr-ala cu portocala..miroase bn si catifeleaza. sunt blonduta natural si tratamentul asta mi l si deschide la culoare..foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  13. in schimb eu sunt foarte multumita de el..folosesc dintr-ala cu portocala..miroase bn si catifeleaza. sunt blonduta natural si tratamentul asta mi l si deschide la culoare..foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Din cate am vazut in Blogosfera, nu esti singura "patita". Imi pare rau sa aud ca nu sunt bune :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am vazut alte review-uri la produsul asta, ar trebui sa caut putin pe google.

      Ștergere
  15. ce bine ca nu sunt singura care a avut probleme de genul ca produsul nu are efect asupra podoabei capilare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se mai intampla, nu avem ce sa facem :).

      Ștergere
    2. aici am vorbit despre pățanie, Alina, http://ale-ella.blogspot.ro/2014/11/review-swiss-o-par-tratament-cu.html

      Ștergere
    3. Aici am vorbit puțin despre pățanie, Alina, http://ale-ella.blogspot.ro/2014/11/review-swiss-o-par-tratament-cu.html

      Ștergere
    4. am citit cand am fost in vizita :).

      Ștergere
  16. Masca se pune după ce te speli cu șampon sau e masca gen care se tine înainte de spălare?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla