Treceți la conținutul principal

Chick-lit time :)

   Hey! Inca de la inceputul saptamanii, am cautat doua dintre blogeritele mele favorite si le-am propus o colaborare, care sper sa va placa si voua. Fiecare dintre noi va va prezenta, pe scurt, o carte de genul chick-lit. Si, pentru ca mi-am pus stavilar la shopping, am ales sa citesc despre shoppingul Rebeccai din Goana dupa cumparaturi la New York.

  Acest roman este al doilea din seria dedicata lui Becky si, chiar daca nu l-ati citit pe primul, puteti sa alegeti sa vizionati ecranizarea Confessions of a Shopaholic, este fidela si cred ca o sa va destinda :).

  Asa ca, dupa ce v-ati familiarizat cu eroina noastra putem sa incepem s-o urmarim prin New York. Va dati seama ca pentru o londoneza indragostita de cumparaturi, putin neglijata de iubit si cu destul de mult timp liber, strazile si magazinele din The Big Apple sunt pline de tentatii, care mai de care. Incepem s-o intelegem, nu? :) Asa ca, traind visul si mirajul american, Becky cumpara, cumpara, cumpara si nu se mai opreste. Nu ne suparam pe ea, caci este extrem de simpatica, intra in tot felul de incurcaturi si, placerea cu care vorbeste despre urmatoarele achizitii, insistand pe fiecare detaliu ne face sa ne dorim acel obiect la fel de mult cum si-l doreste si ea. Bineinteles ca, dupa atata shopping necontrolat, apar si ceva neplaceri, dar va las pe voi sa descoperiti daca o sa le depaseasca sau nu.


  Am citit multe carti chick-lit, trebuie sa va arat intr-o zi colectia completa. Cu toate acestea, cartea de fata m-a cucerit iremediabil si e preferata mea. Am ras de multe ori, m-am bucurat alaturi de eroina la fiecare achizitie si am fost curioasa cum se va descurca pana la sfarsit.  Ba chiar, i-am dat-o si mamei mele si i-a placut si ei :)).


  Daca nu sunteti familiarizate cu domeniul chic-lit, va recomand sa incepeti cu o carte de Sophie Kinsella. Dupa parerea mea, are condei. Pe site-ul de aici puteti sa gasiti multe carti din colectia Chick-lit, la preturi mai mult decat atractive. Sigur veti gasi ceva care sa va placa :).


  Acum va invit sa treceti la cele doua prietene ale mele Dee si Diana si sa cititi despre chick-lit-ul lor favorit :).





Kissez!

Comentarii

  1. Hihihi am citit si eu Goana dupa cumparaturi la New York, de fapt am citit mai multe astfel de carti. Sa stii ca m-au amuzat mult intmaplarile prin care trece Becky la NY. Acum citesc Viata mea pe net care e scrisa de Alexandra Ares care e romanca si traieste la NY. O citesc asa mai incetu ca sa ma bucur de fiecare pasaj si la fiecare gasesc cate un paragraf la care sa ma hilizesc singura prin casa :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am un morman de ele :))

      suna bine si cea de care spui tu :).

      Ștergere
  2. am vazut filmul dar nu stiam ca este ecranizare.. trebuie neaparat sa caut aceste doua carti... :D
    suna foarte interesant si chiar pe gustul meu
    sunt urmatoarele pe lista de carti de citit
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. neaparat sa-ti faci rost de ele :).

      si eu vreau sa iau continuarile, dar ba imi cumpar carti mai serioase, ba nu stiu ce mai intervine..

      Ștergere
  3. Ah..o inteleg...;))
    O adaug pe wishlist. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi vine sa cred...cine m-o fi pus sa citesc ce ati scris?! Acum trebuie sa citesc si eu toate trei cartile...ba chiar trebuie sa vad si filmele! :)))
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand le vezi asa mici si colorate parca toate striga sa le cumperi :))

      Ștergere
  5. Sophie Kinsella e autoarea mea preferata :D imi place mult "Supermenajera", daca nu ai citit-o ti-o recomand.. o sa razi mult :D

    RăspundețiȘtergere
  6. E pe placul meu aceasta colaborare :) am vazut filmul insa imi inchipui cat de amuzanta este cartea. Sunt atatea carti chic-lit si as vrea sa le citesc pe toate intr-o zi. Vreau sa vad colectia ta :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut :)

      promit sa o arat pe toata, desi nu stiu unde s-o pozez :)).

      Ștergere
  7. Si pe aceasta trebuie sa o citesc :x

    RăspundețiȘtergere
  8. Sophie Kinsella este un adevarat fenomen in materie de chic-lit, imi plac toate cartile ei! Mai recomand Meg Cabot, e la fel de funny!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. are un stil chiar foarte diferit fara de alte autoare.

      meg cabot are carti scoase in Romania la Humanitas, din cate stiu. N-am apucat sa cumpar nimic.

      Ștergere
  9. Ador acest tip de carti .Saptamana trecuta am terminat de citit " La cumparaturi cu sora mea " ( o continuare a acestei carti) si " Iti mai amintesti de mine?".

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata :)) ma tenteaza, trebuie sa o citesc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Great blog and nice post! I will be here more often, I'm ur new follower!
    Don't forget to visit my blog too and check out my facebook page!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie Sophie Kinsella imi place cel mai mult dintre toate autoarele de chick-lit, i-am citit toate cartile, iar favoritele mele sunt "Poti sa tii un secret?", "Iti amintesti de mine?" si ultima pe care a scos-o azi-vara: "Am numarul tau". Urmaresc de cativa ani si siteul ei, ii astept cu nerabdare fiecare carte (www.sophiekinsella.co.uk) si in aprilie o sa scoata o noua carte, yaaay! :D O sa apara in Ro prin iunie, exact cand am eu licenta, perrrfeeeeeect!:)) Intre atatea carti serioase, pe mine ma binedispun foarte tare cartile din colectia chic, chiar daca, in fond, sunt niste porcarele. Mi-a placut mult de tot si E cineva acolo? de Marian Keyes si Jemima J. de Jane Green (ambele sunt la reducere cu 9,9 lei acum). Ohh, as putea vorbi pana maine despre cartile din colectia chic :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu le prefer, mai ales daca trebuie sa aleg intre ele si reviste :)

      inseamna ca trebuie s-o amani dupa licenta, dar te astepta ea, nu fuge nicaieri :)

      pe ultimele doua le-am citit :).

      Ștergere
  13. Din colectia chic-lit de la Polirom am citit doar "Fetita prietenei mele " de Dorothy Komsoom care nu e chic deloc, e o carte cu o tema foarte serioasa, eu am plans mult luna trecuta, cand am citit-o. daca sunteti mamici si sunteti si un pic paranoice, asa ca mine, vi-o recomand numai daca vreti sa plangeti neaparat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla