Treceți la conținutul principal

I like the way you move

   Hey! Ieri a fost prima data pe anul acesta in care am iesit fara nimic pe cap! Vine primavara!! :) Bineinteles ca m-am echipat cu ochelarii de soare, am infruntat sutele de priviri dezaprobatoare (ochelari de soare in februarie?? ) si m-am bucurat sa intalnesc pe strazi inca 5 persoane la fel de "tupeiste" ca mine, dintre care 2 mi-au aruncat zambete complice :)).


   Pe vremea aceasta deseori mi se intampla sa am chef de Kaskade. L-am descoperit de una singura, din remix in remix pe Youtube si mi-a placut de la prima ascultare. Mai prin vara o sa va indic si melodia cu care m-a acaparat iremediabil, astazi va las cu " I like the way", care este foarte tare, la randul ei.



  
Kissez!



Comentarii

  1. Hmm la mine e mai frig ca zilele trecute:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu port ochelari de soare iarna. Dar nu acum ca ar fi o fita, ci pentru ca pe mine ma dor ochii ingrozitor de tare de la lumina refletata de zapada. Decat sa ma doara pe mine capul din aceasta cauza, mai bine infrunt privirile uracioase alea trecatorilor. Partea proasta iarna e ca nu ii pot purta un timp prea indelungat pentru ca pe la 4-5 se intuneca. Asa cum ar trebuie sa purtam si iarna factor de protectie asa ar trebuie sa purtam si ochelari de soare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ii port 80% de nevoie si doar restul de fitza.

      sunt total de acord cu ce-ai zis.

      Ștergere
  3. Te invidiez! La mine a fost soare si caldura duminica si luni, ieri si azi a plouat :(( Bineinteles ca ochii trebuie protejati de soare, chiar daca e februarie inca, chiar mi se pare cool sa porti ochelari si in ian., feb. As purta si eu dar nu suport sa am ceva pe nas, nici macar in iulie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu port foarte des. incearca sa le explici celor care se uita ciudat ca trebuie protectie si in lunile reci :)).

      Ștergere
  4. Te invidiez! La mine a fost soare si caldura duminica si luni, ieri si azi a plouat :(( Bineinteles ca ochii trebuie protejati de soare, chiar daca e februarie inca, chiar mi se pare cool sa porti ochelari si in ian., feb. As purta si eu dar nu suport sa am ceva pe nas, nici macar in iulie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ies mereu cu ochelari de soare din casa. :))
    Mai bine priviri dezaprobatoare decat stranuturi, strambatri si riduri de expresie. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asi eu, zici ca-s vedeta. cum da un firicel de soare, pac ochelarii!! :)

      Ștergere
  6. Mi-a placut ideea cu "zambetul complice"!:)
    M-ai uimit in privinta capului acoperit! In fiecare zi a anului, pana acum??? Si eu sunt tare friguroasa dar am purtat doar gluga (pe viscol)!:)) Dar, tu stii cel mai bine cum simti!
    Pupici, Alina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))

      doar luni am facut marea prostie de a iesi gros imbracata desi afara era ff cald. in celelalte zile mi-a fost ok. port bascute, ca am impresia ca-mi sta bine cu ele :)

      eram foarte temerara in adolescenta, pana m-au prins cateva raceli puternice si de atunci umblu infofolita.

      Ștergere
  7. Eu inca n-am tupeul sa ies afara cu capul gol, ca racesc foarte repede :-(. Dar abia astept sa vina caldura, si sa mai ies pe afara la plimbare, poate de-abia se mai duce un kg acumulat iarna asta :-D :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Astazi a fost prima zi dupa o scurta perioada( 1 saptamana si ceva) cand am purtat iarasi ceva pe cap :)) este frig la noi si ploua :(

    RăspundețiȘtergere
  9. eu m-am saturat de iarna,vreau sa plece,sa se duca...
    vreau primavara, vreau ca cerul sa fie albastru, vreau ca pomii sa isi imbrace haina cea noua cu flori si frunze verzi, mugurii timizi ai copacilor sa fie dezmierdati de lumina soarelui,culorile florilor sa ne incante privirea vreau zumzet peste tot,frumusetea primaverii care este fermecatoare.vreau ca fluturii sa se joace in crangul inverzit, vreau natura sa fie plina de culoare sa ne faca sa ne topim în caldura inabusitoare,iar toti pomii sa fie in sarbatoare.imi doresc un cer senin,albastru ca floarea de “nu ma uita....Un verde puternic sa pice peste cranguri, sa fosneasca, sa rasune mii si mii de glasuri,vietatile crangului sa revina la viata.
    in concluzie, o vreau pe fiica cea mai tanara si mai frumoasa a batranului an...o vreau pe frumoasa Primavara…
    si totusi...la cat de frumos am vorbit despre ea,nu stiu cum de mai rezista sa nu vina...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact la asta ma gandeam, pe parcurs ce citeam, ca ce frumos vb de primavara :).

      la mine a venit, e ditamai soarele afara :).

      Ștergere
  10. Eu toata iarna am iesit cu capul descoperit. Cat priveste ochelarii de soare, eu sunt total de acord. Ce daca e zapada sau sunt 30 de grade? Eu incurajez la ochelari de soare. Go for it!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. la mine e frig chiar daca a fost soare :( cu ochelari as iesi si eu dar nu prea am curaj si asa se uita la mine lumea pe strada:(,plus ca am nevoie de unii noi

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am sensibilitate la urechi de la frig, curent.. ma dor, asa ca si eu am capul acoperit. De ochelari nu mai zic, fara ei fie lacrimez, stranut sau pur si simplu nu mai vad si trebuie sa merg cu capul in pamant. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine me prinde repede la tample, sau la dinti, desi nu am nicio problema dentara, dar ii am sensibili.

      Ștergere
  13. multumesc,Alina!
    la mine abia astazi am simtit si eu ca a sosit cu adevarat Primavara, a fost 9°C la noi la Targoviste si m-am bucurat din plin de o plimbare prin oras,prin parc insotita de prietenul meu. noi la 7:30 eram deja in oras,bine ca el ajunsese cu vreo 10 minute inaintea mea,apoi ne-am plimabat pana la ora 16. am cumparat cadouri(mai mult pentru mine), ne-am bucurat de soarele de Primavara, am fost la targul de martisor de pe platoul Prefecturii,am admirat tarabele cu martisoare,bibelouri...ingerasi...porumbei...,flori. inca de dimineata a fost Soare,cald...frumos! maine repetam experienta!
    maine, oficial este Primavara,asa ca eu ii spun iernii”Du-te, ca e vremea!Si hai pa!”.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa, asa, cat mai mult la aer curat! :) si eu sunt mare fana a plimbarilor lungi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla