Treceți la conținutul principal

Gel de dus cu trandafiri si frunze de zmeur Baylis&Harding - review

  Hello. Azi va prezint un gel de dus-corvoada pentru mine. Il puteti gasi in farmaciile Catena si are 500 de ml. Eu l-am primit intr-un set cu mai multe produse, asa ca nu-i stiu pretul exact, insa banuiesc ca intre 25-30 de lei.

  Din capul locului va anunt ca nu ma dau in vant dupa mirosul de trandafiri. Organismul meu nu-l prea suporta (deci nu sunt mofturi) si unul dintre putine produse cu trandafiri care-mi plac a fost Moment de Bonheur.


 Voi incerca sa fiu cat mai obiectiva, totusi. Aroma e placuta pentru iubitorii de trandafiri, insa frunzele de zmeur sunt insesizabile. Desi am acest gel de dus din octombrie, l-am folosit foarte rar, dar in perioada aceasta, de primavara m-am descurcat mai usor cu el.


  Desi recipientul are 500 de ml, mi-a ajuns pentru fix 7 dusuri! Nu, nu m-am balacit in el si nici nu am pus prea mult ca sa-l termin repede... Textura lui este de jeleu, se rupe in bucati si chiar daca de felul meu sunt vigilenta, mai si scapam in cada bucati intregi de produs. Plus ca, atunci cand vrei sa-l intinzi pe piele, se rupe in zeci de bucatele pe care nu ai cum sa le prinzi in palma. Am incercat sa-l folosesc pe portiuni mici de piele si am ajuns sa fac dusul intr-o perioada de timp de 3-4 ori mai mare decat de obicei. Aveam miscari incete, de parca dezamorsam o bomba. Mai departe, m-a deranjat extrem de tare lipsa spumei, in conditiile in care puneam o gramada de produs. Aroma nu persista deloc pe piele.

  Nu usuca pielea, sau cel putin nu in halul in care o facea gelul din setul cu lavanda despre care v-am scris aici. Nota?? 1? Doamne, sper ca nu mai primesc si al treilea set Baylis&Harding, pe cuvant ca izbucnesc in plans.




Kissez!

Comentarii

  1. Wow doar pt 7 dusuri a ajuns :O Hmm, pacat, te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mirosul de trandafiri :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu suport mirosul de trandafir! Eu, in locul tau, nu ma chinuiam atata cu gelul ala de dus. Culmea culmilor ar fi sa primesti inca un asemenea set!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu suport mirosul de trandafir! Eu, in locul tau, nu ma chinuiam atata cu gelul ala de dus. Culmea culmilor ar fi sa primesti inca un asemenea set!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu pot face un review dupa o singura utilizare ;)

      vine Pastele, ma astept...

      Ștergere
  5. :))) Nota 1??? Ai fost tare haioasa! Desi inteleg bine care e motivul acestei "exigente"!
    Am inteles: fara gelul de dus cu trandafiri si frunze de zmeur Baylis&Harding!!!:D


    Pupici, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mai dat nota 1 :)). pai, ca gel de dus e prost, pe deasupra nu-mi place nici aroma, cat sa-i dau? :))

      Ștergere
  6. Nici nu am auzit de aceste produse, dar si daca aud....o iau iau fuga. ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. aoleo ce poveste ai cu gelu de dus:)) nu am patit sa am gel de dus jeleu dar cred ca de abia ai asteptat sa se termine:P pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau sa aflu daca exista vreun om care a reusit sa-l foloseasca fara sa scape din el in cada...

      Ștergere
  8. poate functiona schema daca il puneai pe un burete ceva :) si eu am patit asa cu un gel de dus si mai mult te enervezi pana il termini si nu face nimic bun :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca nu reuseam sa-l intind pe piele, cum ar fi stat pe burete? :)

      Ștergere
  9. 500 ml pentru 7 dusuri? Ce fel de gel de dus mai e si asta care se rupe in bucatele, Doamne! Cred ca nota 1 e prea mare :))

    RăspundețiȘtergere
  10. hmm miros de trandafir ..ok nu printe favorite ..textura de jeleu nici intr--un caz..deci zic si eu nu produsului :)

    RăspundețiȘtergere
  11. bine macar ca este primit si nu l-ai cumparat tu, caci altfel iti parea mai rau pentru risipa de bani. le-am vazut si eu in farmaciile Catena, dar nu le-am dat prea mare importanta. parca in set mai era ceva,poate o lotiune de corp,nu stiu sigur.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu l-as fi cumparat... lotiune, sare de baie si burete.

      Ștergere
  12. si eu sunt una dintre persoanele care nu suporta mirosul de trandafiri ( doar daca primesc o floare , asa da ), in rest fara creme, parfumuri, geluri de dus.
    Cred ca cel mai tare am fost marcata ( si cred ca si acum sunt ) de parfumul de la Avon - Passion Dance. Parfumul de la Yv - Moment de Bonheur il am si eu ,dar in cutie, asteapta sa fie facut cadou :)

    RăspundețiȘtergere
  13. jeleul ala nu se topea in apa, ma gandesc daca il intindeai si mozoleai pe burete devenea crema? experienta e tare nasoala, cu mirosul de trandafiri parca am avut un exfoliant de la avon si ceva sclipici prin el cu miros placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu se facea nici crema, nici spuma, spala... local, dar nu se intindea prea tare. eu buretele il folosesc foarte rar, din cauza pielii uscate, nu-l suport, ma simt de parca m-as exfolia zilnic.

      Ștergere
  14. Am avut si eu un set din asta, doar ca al meu era cu mandarine ...un gel de dus, un unt de corp si un burete de baie ciudatel pe care nu l-am putut folosi deloc, dintr-un fel de cauciuc ... nu statea spuma in el deloc . Gelul de dus era foarte subtire, apos asa...nu mi-a placut deloc, l-am terminat folosindu-l ca si spumant de baie . In schimb, untul de corp este super, mai am putin din el...intra in piele foarte repede si miroase grozav de bine iar mirosul ramane pe piele foarte mult timp . L-as cumpara daca l-as vedea pe undeva, pana acum nu l-am vazut . Gelurile lor de dus lasa de dorit, mai ales ca am vazut si parerea ta . Te pup . :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ca e si cu mandarine si intr-un fel ma astept sa-l primesc si pe ala :))))))))))))

      Ștergere
  15. Mie imi place sa simt aroma de trandafiri in produse, dar acesta pare mancare curata de bani. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mirosul e placut, nu pot sa zic, doar ca eu nu ma dau in vant din start dupa el. celelalte aspecte m-au ucis...

      Ștergere
  16. :)) Hai, c-ai fost haioasa!
    Si eu am avut gel de dus cu trandafiri de la aceasta firma si am platit in jur de 30 de lei pe el, asa cum ai estimat. Mi-a placut mirosul sau, dar calitatea a fost de toata jena. Asa ca i l-am dat mamei mele, care l-a consumat imediat.

    RăspundețiȘtergere
  17. chiar nu am auzit de acest produs ,dar o sa tin minte reviewl tau pe viitor ,poop dulce

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu sunt una dintre persoanele care nu suporta mirosul de trandafiri ( doar daca primesc o floare , asa da ), in rest fara creme, parfumuri, geluri de dus.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla