Treceți la conținutul principal

Am gustat si...

  Hey! Dupa vreo doua review-uri despre produse care nu mi-au placut, trebuia sa gasesc ceva mai optimist, nu-i asa? Si ce poate fi mai optimist decat o ciocolata? Daca vine si in editie limitata si are o aroma inovatoare, cu atat mai bine ;).

  De cand am aflat de noul sortiment Poiana cu pere si coacaze, am si dat fuga in Kaufland, unde am mai gasit putine bucati, semn ca e tentanta. Costa 3,5 lei. Acum ceva vreme exista de la Heidi o ciocolata cu pere care era absolut delicioasa si pe care as fi consumat-o la orice ora din zi si din noapte, dar am impresia ca nu se mai produce, pentru ca am tot cautat-o si nu o zaresc pe nicaieri :(. Asa ca, nerabdarea mea vizavi de noua Poiana era foarte mare.

  E divina!!! Crema este de pere si este combina cu jeleu de coacaze, prima este dulce si aromata, jeleul e acrisor. Ciocolata se topeste imediat in gura si papilele sunt realmente rasfatate. Nu prea seamana cu Heidi, dar este delicioasa in alt sens. E dulce rau, dar, surprinzator, nu ma simt greoaie dupa ce o mananc. Garantat o voi cumpara de multe ori pe parcursul verii, mai ales ca ma dau in vant dupa editii limitate ;). Mai rau va fi cand vor fi scoase din productie.



Kissez!


Comentarii

  1. In general eu sunt cu saratul...mor dupa chips-uri si alte chestii de acest gen. Dar uneori ma apuca un chef de dulce....dar dulce dulce :)))) acum ar merge o bucatica din ciocolaata ta.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma apuca si pe mine cu saratul, dar cred ca am inclinatie mai mare spre dulciuri :)).

      Ștergere
  2. Doamne, ce pofta mi-ai facut!!!

    Sunt de acord ca ciocolata e optimismul materializat! O voi cauta!
    In ceea ce o priveste pe Miss Heidi, e senzationala oricare varianta!:))

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ma cam indoiesc de calitatea ciocolatei Poiana. Mi se pare foarte grasa si apoi raman cu un gust ciudat in gura, dar pe aceasta as incerca-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum cativa ani renuntasem complet la poiana, acum mi se pare ca e mult mai buna decat acum vreo 7-8 ani.

      Ștergere
  4. si eu am gustat si mi-a placut! e chiar buna. Am incercta in vara si varianta cu pepene (sunt moarta dupa pepene), dar nu am fost asa incantata :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh yumm yumm.
    Asta da postare! Vreau! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-ai facut o pofta de ciocolata...yamyy
    Trebuie neaparat sa fac o vizita in Kaufland pentru aprovizionare...una Poiana si o alta preferata...Ciocolata cu menta din Kaufland..nu ii mai retin numele dar e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare tentanta, eu tocmai am mancat putina Heidi sa imi treaca pofta :D

    RăspundețiȘtergere
  8. de cate ori vad reclama mor de poftaaaaaa...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai ce pofta de ciocolata mi-ai facut, chiar interesanta combinatia

    Te invit la un giveaway
    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/2013/04/i-love-cosmetics-giveawayonly-ro.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai, trebuie sa o caut si eu neaparat! Perele sunt fructele mele preferate. Mi-ai facut o pofta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi plac in special perele de toamna, alea foarte tari si aromate :).

      Ștergere
  11. mm.. imi lasa apa in gura... :D
    nu e corect.. nu am nimic bun la indemana.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cea cu pere a mai fost si anul trecut (sau acum 2 ani?). Cand am vazut ca incepe sa dispara din magazine, mi-am cumparat vreo 5 bucati, atat de mult mi-a placut. Mai era si una cu agrise si soc, dar care se pare ca nu a avut atat succes (desi era si ea buna). In schimb cea cu pepene rosu nu m-a impresionat (prea dulce pentru gustul meu).

    RăspundețiȘtergere
  13. Yammiii! uff mi-ai facut pofta de ciocolata acum:p
    Mancam niste biscuiti digestivi si acum cu postarea ta parca nu mai vreau biscuiti=))))))
    Azi dulce doar un ecler am mancat atat si ajungee!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Mmm.. Mi-ai facut pofta :)) O sa o cumpar si eu cand o vad.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu am mai mancat o poiana de foarte mult timp :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cute blog you have here :D

    If you are interested in Fashion, healthy lifestyle, traveling and inspiring photos
    come take a visit to my newly-opned blog themichellec.blogspot.com

    XO

    RăspundețiȘtergere
  17. nu am gustat sortimentul asta,m-ai facut curioasa, cu toate ca nu prea ma omor dupa pere...mie imi place mult ciocolata de la Kandia...nu stiu de ce dar de la Poiana nu mi se par chiar atat de bune :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Pe asta nu am incercat-o inca :) Insa tot din editia asta e si Poiana cu pepene verde...nu deliciu !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce pofta mi-ai facut! Neaparat o incerc si eu! :* Ma duc sa caut ceva dulce prin casa :P

    RăspundețiȘtergere
  20. Yummmmmyyy!Pere si coacaze,deliciossssss!!!
    Totusi mai intai vreau sa o incerc pe cea cu pepene verde,ca tot in ultima vreme am folosit numai produse cu aroma de pepene..spumant de baie,setul de la naturals cu pepene,unt de corp cu aroma de pepene,spray Foot Works Avon cu pepene si multe altele.. :)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa eram eu vara trecuta cu pepenele verde :)). gel de dus, fruct, inghetata..

      Ștergere
  21. abia astept sa o incerc si eu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  22. salivez deja :(( si problema e ca mai am vreo 2 cioco pe lista de asteptare :)

    RăspundețiȘtergere
  23. ce pofta de ciocolata mi-ai facut .. si voiam sa mai reduc din dulciuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ca scriu relativ rar despre dulciuri :))

      Ștergere
    2. am si cumparat-o ieri, delicioasa!
      urmeaza pe lista de cumparaturi varianta cu pepene tot de la poiana, mi-ai deschis pofta.

      Ștergere
    3. ma bucur ca ti-a placut ;).

      Ștergere
  24. si eu sunt fana ciocolata, dar fara alte arome , le prefer pe cele simple de lapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place cel mai mult cele cu umplutura :)). dar nu zic nu nici la cele simple :).

      Ștergere
  25. Zilele trecute am dat peste editia limitata de la Poiana, cea cu ananas (Doamne, e super buna, am mancat toata ciocolata in cateva ore - eu, care mananc un patratel pe saptamana, ca ce e prea mult strica) si mi-am mai luat una cu mar si scortisoara (preferata mea pe timpul iernii, dar vad ca e la fel de buna si primavara). :))) Ti le recomand! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te cred, dar momentan am o repulsie fata de ciocolata, am abandonat-o si pe cea primita de Paste... dupa ce-mi revin, atac :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla