Treceți la conținutul principal

Am gustat si...

  Hey! Azi va tentez cu o inghetata, mai bine zis cu un tort de inghetata din gama Deluxe din magazinele Lidl. Eu sunt mare fana de inghetata cu fructe, dar si de ciocolata alba, asa ca, atunci cand am rasfoit noua oferta, am si pus ochii pe el. Are 500 de ml, costa doar 10 lei si este suficient pentru doua portii super-generoase sau trei pentru oameni mai cumpatati :)). Mai exista un fel, cu ciocolata si portocale, s-ar putea sa-l cumpar si pe acela, in cazul in care mai ajung prin Lidl zilele viitoare.

  Mi-a placut mult, mi s-a parut super-dulce, inghetata buna, ciocolata de calitate ;). Plus ca arata atat de adorabil incat nu poti sa-i rezisti.



 Numai dupa ce am vazut pozele pe calculator am observat ca-s strambe, dar n-am avut ce-i face, pentru ca tortuletul era mancat :(.


   L-ati incercat pana acum? Va tenteaza? :)




Kissez!

Comentarii

  1. Nu l-am incercat dar mi-ai facut pofta :) Cu siguranta saptamana asta imi fac drum la Lidl :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare asa de delicios..din pacate sunt racita :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh yummmy.
    Ma tenteaza, dau si eu o fuga la LIDL in zilele urmatoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. l-am incercat si mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata yummy ! O sa ma uit dupa el prin Lidl!

    RăspundețiȘtergere
  6. super tentant..numa bine joi iau banii...si ma duc sa imi iau

    RăspundețiȘtergere
  7. pai cand ai ajuns frate , ca de azi sunt disponibile...astept sa termin munca si tinta la ele :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. azi, cand altcandva?? :)) am fost rapida, stiam ce vreau :)).

      Ștergere
  8. Ma ingras 1 kg numai cand ma uit. Arata incredibil de bine si banuiesc ca are un gust pe masura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-ai cum :)) tortul cu totul are 1100 de kcal, iar un kg inseamna peste 7000 de kcal :))))

      Ștergere
  9. am papat si eu ieri o inghetata de fructe... dar tot mi-ai facut o pofta teribila.. :X
    o sa ma uit dupa el cand ajung la lidl
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am mancat vineri una Rom, dar nu m-a satisfacut, tot pe cele cu fructe le caut :).

      Ștergere
    2. :)) eu am iesit cu iuby.. si eu am ales-o pe cea cu fructe, mai exact scufita rosie. :)) de capsuni.. si el si-a luat una Rom.. am gustat-o si eu si nu prea mi-a placut nici mie.. :D raman fan scufita rosie.. :D
      pupici!

      Ștergere
    3. e bunuta si Rom, dar n-as putea s-o mananc pe canicula :).

      Ștergere
  10. Nu l-am incercat!

    Eu reusesc sa fiu cuminte cu inghetata - e printre putinele deserturi la care rezist! Dar tu chiar m-ai tentat acum...Noi n-avem Lidl dar poate gasim in Kaufland!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. auch! nu ai lidl... :( asta numai acolo se gaseste dar sunt convinsa ca gasesti ceva asemanator si dincolo. din kaufland mi-am luat luni una la cornet, cu fructe de padure, a fost delicioasa, dar nu-mi aduc aminte marca :((.

      Ștergere
    2. Mmmm, atunci o cautam pe cea cu fructe de padure!:)

      Ștergere
  11. Arata mai mult decat apetisant!! Sa ai pofta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mmmm...cred ca mi-ar placea cel cu porto si cioco :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai eu ador inghetata, desi am gatul in pioneze de saptamani bune. Cu siguranta o sa ma uit si eu dupa ea daca ajung prin Lidl!

    RăspundețiȘtergere
  14. Oaiiii...ce bine arata...ploua in gura! :)))
    Eu azi am mancat o wafa,e destul de buna si aceea...:)
    Am incercat si Rom,si nu m-a impresionat...:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, da, sunt bune si wafele :).
      e buna Rom, dar mai mult pentru iubitorii de cioco :). mai mananc uneori.

      Ștergere
  15. Nu am mancat inca inghetata pe anul asta...nu am simtit ca e vremea potrivita. Dar tare bine arat tortul asta, as deschide sezonul cu el :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am deschis sezonul fix in ianuarie :))))))) in niciun an n-am mai facut asta.

      Ștergere
  16. Arata genial, e perfect pentru o surpriza de ziua cuiva! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow ce bine arata, inghetata e desertul meu preferat. Chiar daca am fost astazi la cumparaturi am uitat de inghetata celor de la Lidl, sper sa ajung zilele astea sa-mi iau si eu ceva bun de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  18. arata bine, o sa-mi potolesc pofta cu una cu aroma de tiramisu. :)
    te invit cu drag la mine, referitor la intrebare, sa ma anunti din timp ca sa ma pregatesc :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-e poftaaaa! :)):X
    N-am incercat-o dar cand trec pe la Lidl imi iau si eu :*
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  20. inghetata :X de vreo 3 zile imi este pofta si nu stiam ce sa aleg sila cum arata tortul asta sigur imi fac drum spre Lidl :))

    RăspundețiȘtergere
  21. dar si ambalajul arata super bine!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  22. Mi-am luat-o eu pe cea cu ciocolata neagra si portocale, e intr-adevar foarte buna insa prea dulceeee!!! Nu-ti mai trebuie nimic dupa desertul asta :))

    RăspundețiȘtergere
  23. eu nu-s mare fana cioco alba. poate au cu cioco neagra, o sa ma uit :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla