Treceți la conținutul principal

Balsam pentru par saten Balea - review

  Hello! E timpul pentru un review, asa ca am ales balsamul Balea Professional pentru par saten, care contine pigmenti de colorare si protectie UV, nu contine silicon si are efect antistatic.  Are 200 de ml, costa 8 lei si il gasiti in magazinele Dm.

  Balsamul acesta m-a atras inca de cand l-am vazut prima data pe rafturile magazinului, insa, nu stiu de ce, am fost putin reticenta. Mi-am invins pornirile negativiste si l-am cumparat. Ma bucur ca am facut-o pentru ca am descoperit un produs remarcabil.

  Ambalajul mi se pare inspirat si usor de folosit. Produsul arata ca un desert pe baza de ciocolata, doar ca nuanta e sidefata. In momentul in care se usuca (asa cum am descoperit cu ramasitele din capac), devine de-a dreptul stralucitoare, metalica. Ma gandeam ca voi pata toata baia, insa se spala foarte usor. Totusi, cred ca in stare pura reuseste sa pateze tare textilele, asa ca tineti prosopul mai departe de cada :)). Mirosul este de cacao, nu pot sa zic ca lesin de placere langa el, dar e chiar ok. Textura densa, se clateste super-rapid din par. Timpul de actionare este de doar 1 minutel!! Efectele? De cand il folosesc am varfuri perfect hidratate si sa nu uitam, la baza parul meu e mixt si am varfurile maturica. Si cand il prind in coada, se aseaza super frumos, parul e moale si se simte matasos la atingere. Cu toate acestea, nu ingrasa deloc parul si eu l-am folosit chiar mai aproape de radacina, ca sa-i vad toate efectele. Iubesc acest balsam!  Despre partea cu pigmentii coloranti nu stiu sigur ce sa scriu: mi se pare ca varfurile nu sunt vizibil decolorate fata de restul parului, dar nici nu am pleata prea lunga, asa ca n-a prea avut timp sa se decoloreze.

  Din pacate, dupa atata lauda, trebuie sa vin si cu un lucru mai putin bun: se consuma foarte repede. La fiecare spalare folosesc  o cantitate destul de mare, cam cat causul palmei si, cum ma spal la 2 zile, am folosit 2/3 din el in ultimele 3 saptamani desi am parul usor mai lung de umeri. Cu toate acestea, cred ca am sa-l mai cumpar, partile pozitive sunt in numar prea mare :). Nota 9.



Pe Miniprix avem reduceri importante la pantofi intre orele 14-15 si la pantaloni intre 20-21 :). Pe Kurtmann avem reduceri de 50%!!!

 Si "La multi ani" celor sarbatoriti astazi! ;)



Kissez!




Comentarii

  1. ce mi-ar placea si mie sa am Dm :(

    RăspundețiȘtergere
  2. hm..suna tentant, in special parul. Poate fac si eu o vizita in DM :d cine stie, poate o sa se gaseasca in cosul meu de produse :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaooleeeuu, cat imi place!!!
    Vreau, vreau, vreau si eu, ne-a-pa-rat!

    Acum, sa vad pe cine conving sa mearga in Dm pentru mine (caci imi trebuie si dischete si acetona Ebelin)!:)))

    Pupicei, Alina!
    Multumesc pentru review-ul instigator!:D

    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/04/voi-ati-incondeiat-ouale-pentru-pasti.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) trebuie sa incerc si eu acetona ebelin :)).

      Ștergere
    2. mai bine mergi s-o intrebi pe blogul ei ;).

      Ștergere
    3. :) Aaaa, draga mea, tu erai??? M-a anuntat Alina ca doreste o fata sa ma ajute! Sincer, eu chiar ma intrebam daca sa indraznesc sa apelez la tine! Gand la gand!!!
      Multumesc din suflet! Esti tare dulce!

      Iti scriu curand mesaj pe Fb...:)
      Pupici!

      Ștergere
  4. Ma tenteaza si pe mine cel pentru par blond.
    Cred ca ii voi da o sansa. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ieri treceam pe langa raftul unde erau din toata gama si ma intrebam cum sunt. Eu ma vopsesc roscata si chiar e nevoie de putin ajutor pentru varfuri pentru ca e pacat sa imi vopsesc tot parul doar pentru varfuri. Acum,cand citesc review-ul tau,chiar sunt tentata sa ma duc sa il cumpar pentru culoarea mea respectiva. Oare o mirosi a capsuni ? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai facut curioasa! sa-mi spui cum miroase! :))

      Ștergere
    2. Haha mi l-am cumparat azi pe cel de mai sus mentionat si chiar miroase a capsunici cu zahar :)))

      Ștergere
    3. :)))))))))))))))))

      nu ma asteptam! sa-l folosesti cu placere.

      Ștergere
  6. Si eu folosesc acelasi balsam in momentul de fata si sunt super incantata de efectele sale. Insa urasc faptul ca imi murdaresc toata baia si trebuie de fiecare data sa verific de doua ori daca nu am lasat ceva pete dubioase in urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prima data am reusit sa arunc pe faianta :)))) dar acum m-am obisnuit si fac miscari mai putin ample :)).

      Ștergere
  7. Te-am nominalizat pentru The Versatile Blogger Award :*
    http://sunafterstormblog.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  8. M-ai facut tare curioasa!Sunt obsedata de tot ce tine de ingrijirea parului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu sunt chiar obsedata, dar il ingrijesc mai mult de vreo cativa ani incoace :).

      Ștergere
  9. suna tentant..cred ca mi s-ar potrivi si mie.. :D poate o sa ma uit dupa el cand mai ajung in dm.
    Sa stii ca te-am nominalizat la Versatile Blogger Award.. aici: http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award.html#more
    si chiar daca ai mai facut o data tagul.. as fi foarte bucuroasa daca ne-aimai spune 7 lucruri despre tine
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi. nu vrei sa ma lasi sa scap? :)) chiar nu stiu daca o sa-l fac, nu mi-am notat la timp cine mi l-a dat si cred ca o sa uit pe careva :(.

      Ștergere
  10. L-am avut si eu prin vara si acum 2 ani, cumparat din Praga. Imi place, mi-as dori sa sa se vada efectele de nuantare a parului mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sieu banuiesc ca nu nuanteaza prea tare pentru ca am si ceva fire blonde si vad ca tot blonde au ramas :).

      Ștergere
  11. si eu vreau sa il incerc.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  12. it looks like a great product :)

    visit my blog ^^
    www.luchluchcraft.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. M-ai facut sa merg sa mi-l iau. Mi-am luat acum o saptamana samponul pentru par saten, dar balsam mai aveam din alt set..Cand am citit review-ul tau, era prea tentant sa nu folosesc ambele produse din gama asta :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Este si pentru par blond? Trebuie sa-l incerc si eu ! :-D

    RăspundețiȘtergere
  15. este super! eu folosesc toata gama, sampon, balsam si masca sunt foarte multumita si am scapat si de anumite probleme ale scalpului.

    From M with a lotter of Love

    http://themakeupandhairblog.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat si samponul, insa mie nu mi-a placut. balsamul in schimb trebuie sa-l cumpar din nou :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla