Treceți la conținutul principal

Beauty things I suck at

   Hey! Doua blogerite foarte dragi mie m-au nominalizat la acest tag, asa ca am incercat sa-l fac cat mai repede. Mersi Ilda si Diana ca v-ati gandit si la mine :).

  Trebuie sa va povestesc despre lucrurile la care nu ma pricep, beauty-related :). Desi am ritualuri de la care nu ma abat sub nicio forma, ele se afla mai mult in domeniul de ingrijire corporala: aplic creme de fata, lotiuni, masti, scruburi cu sfintenie, dar nu sunt o maestra a machiajului si nici a unghiutelor frumos decorate. De fapt, sunt foarte putine lucrurile la care ma pricep cu adevarat si postarea asta ar trebui sa ajunga kilometrica. Am decis sa ma limitez la cele in care sunt chiar lipsita de orice farama de talent.

- nu stiu sa ma dau cu tus! nici cu creionul nu ma prea descurc, dar la capitolul tus stau jenibil. Am incercat de multe ori, dar tot n-am dobandit capacitatile necesare. In plus, nu pot exersa pana la epuizare pentru ca am ochii sensibili si dupa cate o sesiune de tras de pleoape nu mai pot sa ma ating de ele vreo 3 zile...

- nu reusesc sa gasesc machiajul super potrivit pentru ochii mei, dar aici e de vina si structura fetei mele, am ochii adanciti si machiajul nu se vede prea bine :(.

- nu reusesc sa fac machiaje "curate", tot timpul am tendinta sa mazgalesc ceva in plus.

- n-am indemanare pentru nail-art. Recunosc, am norocul de a avea degete si unghii lungi si cam tot ce pun pe ele arata ok, dar cand vine vorba de modele incep sa-mi tremure mainile :)).

- nu prea am interesul de a amesteca diferite nuante de ruj, de obicei folosesc produsele asa cum vin. Trag concluzia ca nu am ff multa imaginatie in domeniul acesta.


  Cam atat :)). La restul mai fac fata cumva :)). Cine vrea sa-l preia, este liber s-o faca! :)


Kissez!


Comentarii

  1. cu linia de tus si eu de lucrat, eu as vrea ceva idscret si niciodata nu imi iese asa ca malas de meserie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am renuntat sa sper ca ajung sa fac o linie discreta. eu vreau o linie decenta si dreapta :)).

      Ștergere
  2. ma bucur ca ai facut tagul... chiar eram nerabdatoare sa il citesc.. :D
    cand eram mai "tanara" (:))) imi placeau mult ochii "adanciti" cum le spui tu pentru ca imi placea cum se aseza machiajul.. :D chiar mult.. :D imi doream sa ii am si eu asa.. :D
    dar am invatat sa imi accept ochisorii si sa ii scot in evidenta cum pot eu mai bine.. :d
    asa ca eu cred ca ochii tai au mare potential.. :D trebuie doar sa le dai o sansa.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. as fi vrut sa dau raspunsuri mai amuzante, dar n-am fost in stare. m-am limitat doar la a le enumera.
      la ochii adanciti, daca scapi mai multa culoare inchisa, arati de parca ai stat in cripta 4 zile, asculta-ma pe mine :)).

      Ștergere
    2. hmm.. vreau sa vad un make-up sa imi pot da cu parerea.. :D:D:D
      pupici!

      Ștergere
  3. Cred ca trebuia sa precizezi si ca nu te pricepi la a te opri din cumparat cosmetice, chiar daca ai casa plina :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. comentariul asta e cam... rautacios :(. sunt foarte curioasa pe ce baza afirmi asa ceva?

      Ștergere
  4. Abia te-am descoperit si imi place la nebunie blog-ul tau. Foarte dragut si haios tag-ul.
    Daca vrei poti trece si pe la mine: http://polly-lena.blogspot.com/
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaa dar nu stai rau deloc.
    Toate ne consfruntam cu aceste probleme si sunt sigura ca doar tie ti se apre ca nu arata bine un machiaj si cand colo e wow. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, nu, sunt foarte realista, crede-ma. imi cunosc potentialul.

      Ștergere
  6. nici eu...cam toate din ce nu stii nici tu :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. da..chestia cu tusul e ceva....si eu m-am chinuity mult sa imi iasa....

    http://luciais27.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. :-) nici eu nu ma pricep la nail art, si nici eu nu gasesc un machiaj portivit pentru ochii mei niciodata. Eu mai am o problema- as vrea sa stiu sa-mi acopar imperfectiunile astfel incat sa nu se vada :-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu reusesc sa le acopar intotdeauna, noroc cu bb cream-ul...

      Ștergere
    2. Eu n-am mai incercat bb cream, insa sunt foarte curioasa cum e :-)

      Ștergere
    3. vezi ca am scris eu pe blog despre niju girl bb cream, e accesibil si s-ar putea sa-ti placa.

      Ștergere
  9. Haha, ce ma amuza tag-ul asta! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici eu nu prea stiu sa ma dau cu tus sau creion.Ori imi intra in ochi ori ma abat de la linie...mda,cam enervant :)
    Si sa stii ca eu nici macar nu pot aplica corect un strat de oja la mana dreapta,la stanga mai e cum mai e,insa cu stanga nu pot sa fac nimic..Ori imi vopsesc si pielea ori aplic un strat inegal..Mereu mi le mai face sora mea,mama sau cate o prietena.Enervaaant!! :))
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu suport sa se atinga ciineva de mainile mele si mi se trage din frageda copilari, cand mama imi taia unghiile si de cele mai multe ori imi taia si pieleitele de sub ele, (am pielitele foarte mari si niciodata nu reuseam sa le tai perfect din carne). urlam, plangeam si cand auzeam sambata seara ca trebuie IAR sa-mi taie unghiile fugeam si ma ascundeam :)). si mamei ii era mila si ii parea rau si ajunsese sa mi le taie mm cu mm :)))

      Ștergere
    2. Eu nu suport sa se atinga cineva de parul meu.Plangeam zile in sir cand eram micuta ca mi-a taiat frizerita parul(daca il taia mama poate ca nu mai era asa traumatizant).Incepusem s-o visez noaptea in cosmaruri (pe frizerita),visam ca eram tunsa la zero,ca imi ciopartea parul si ajungeam sa arat ca o bluza cu franjuri inegali,ajunsesem sa o desenez iar apoi sa ies afara,in curte si sa dau cu ciocanul tatei peste desen :)))
      Era mai ingrozitoare decat dentistul =)))

      Ștergere
    3. aoleu!!! :))

      si eu am plans cand m-am tuns, dar doar din cauza ca-mi simteam capul mic :)). n-am avut cosmaruri...

      Ștergere
  11. :))):D si eu ma regasesc in ce ai scris:D
    Foarte tare tag-ul:*
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eh, poate nu stai asa rau ca mine :)).

      Ștergere
    2. poate chiar mai rau :)):D la mine mai sunt si pensatul,epilatul,mastile de fata o problema;))

      Ștergere
  12. Cam aceleasi am si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Deduc ca avem talente si pricepere asemanatoare!:))
    Lasand gluma deoparte, imi imaginez ca nu e deloc placut sa ai ochii atat de sensibili...

    Esti o draguta si iti multumesc ca ai raspuns provocarii!:*

    Ilda
    Lavender Thoughts


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-i placut deloc, senzatia se acutizeaza primavara de la rinita alergica si devin si uscati :(. ei, asta este, umblu tot timpul cu ochelari de soare. mai scap si de riduri :))

      cum sa nu-l fac daca m-ai taguit tu? :))

      Ștergere
  14. Nici eu n-am descoperit machiajul perfect pentru ochii mei, de aceea ma limitez doar la dermatograf ori la un fard uni aplicat la întâmplare. De asemenea, nu reușesc să amestec mai multe culori pe pleoapă...iar efectul final e asemănător unui pumn luat fix în ochi :))

    RăspundețiȘtergere
  15. la ale tale as mai adauga la mine un km de lista :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla