Treceți la conținutul principal

Femeia invizibila

  Hey! A trecut ceva vreme de la ultima carte cu care v-am tentat, asa ca astazi revin cu alta: Femeia invizibila de Lucy Cavendish.

  In primul rand nu stiu daca as cataloga aceasta carte fiind chick-lit, dar este perfecta pentru iubitoarele de copii, pentru mamele cu multe odrasle sau pur si simplu pentru oricine isi doreste sa patrunda in aceasta lume. Personajul principal este Samantha, o mama cu trei copii, cu intentii bune, dar de cele mai multe ori depasita de situatie. Primul copil, de 8 ani provine dintr-o casatorie anterioara cu John Intaiul, iar ceilalti doi, bebelusi, din casnicia actuala cu John al Doilea.

  Printre scutece, haine murdare, preferinte culinare bine delimitate pentru fiecare membru al familiei, intalniri cu alte mame si cate-o cearta conjugala, Samantha isi vede de viata ei, insa intr-o buna zi, se trezeste in casa cu primul sot care apare dupa o absenta de 5 ani. Sunteti curioase cum reuseste sa locuiasca alaturi de cei 2 barbati si 3 copii hiperactivi, ce se va intampla si cum se va descurca situatia? Atunci trebuie sa cititi aceasta carte. Momentan, o puteti gasi pe Elefant la pretul de doar 8,5 lei :).



Kissez!

Comentarii

  1. Descrirea ta m-a facut curioasa asupra cartii, daca o sa-mi pice o data in mana cu siguranta n-am sa o ratez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta ,dar nu e tipul meu :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi vineeee sa creeeed:D Toate sunt ale tale?:D Vreau si eu!:) Superba colectie si colorata;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am scris despre colectia mea cu ceva timp in urma si am folosit aceeasi poza.

      Ștergere
    2. Probabil ca atunci inca nu te urmaream,sau nu stiu:D

      Ștergere
    3. cred ca imediat dupa ai inceput sa ma citesti.
      uite aici http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/2013/02/colectia-mea-de-chick-lit.html

      Ștergere
  4. Pare draguta de o lectura de weekend!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e genul meu de lectura :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am atat de multe carti de citit....si atat de multe pe wishlist...si am mai adugat una... :))

    RăspundețiȘtergere
  7. "printre scutece, haine murdare si preferinte culinare"- parca ma vad pe mine - timp de vreo 3 ani asa...
    nu stiu daca as vrea sa retraiesc citind cartea asta..
    Si fetelor nu e nevoie de doi, trei copii sa fi mama eroina, e de ajuns unul care nu e foarte cuminte sau nu doarme noaptea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))))))))))))))))))))))) vaaaaaaaaaaaai!

      cred ca e foarte dificil si cu singur copil,daramite cu trei..
      mi-a zis mama ca am fost un copil relativ cuminte si sanatos si, cu toate astea, n-a avut noapte intreaga pana am facut vreo 3-4 ani.

      Ștergere
  8. Cate femei ar trebui sa inceteze sa mai fie invizibile :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar trebuie sa ma apuc de citit! Mi se pare super descrierea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Te-am nominalizat aici
    http://yarina26yarina.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award.html
    pup:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Prima carte din colectia "Chic" pe care am citit-o a fost "Diavolul se imbraca de le Prada",apoi "Supermenajera","Jurnalul lui Bridget Jones".Tin minte ca am dat o caruta de bani,asta acum cativa ani buni,cand abia aflasem de ele. :)) Acum cateva zile,profitand de oferta(mai multe carti la 7.5 si 10 RON) de pe un site mi-am dat comanda de ... 19!! Nu am rezistat tentatiei..:D O sa fiu ocupata primavara asta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ieri ma jucam pe elefant :)) si am introdus in cos toate cartile-moft pe care le vreau, erau 24 :)))))))))))))))))))))))

      Ștergere
  12. pare o carte foarte simpatica si plina de comic.. :D asa mi-o imaginez.. :D
    off.. sunt cam multe carti cele pe care le vreau.. :((
    mereu ma tentezi
    :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avand in vedere ca ti-a placut jurnalul unei dadace, cred ca ti-ar placea si asta.

      Ștergere
  13. hey, mie mi-ar placea mult daca ne-ai spune pe viitor si cateva cuvinte despre Babyville. Imi place cum scrie autoarea, dar am tot ocolit cartea, pentru ca am inteles ca e vorba despre 3 povestiri, de fapt(si nu prea ma atrag povestirile, mi se par lipsite de sare si piper, se termina prea repede). :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa le iau pe toate la rand, cel putin cele care mi s-au cerut, insa nu pot sa-ti promit exact cand voi scrie. trebuie sa rasfoiesc intreaga carte, pentru ca am citit-o de mult.
      din cate imi aduc aminte, nu e vorba de trei povestiri, ci doar de 3 femei, care sunt prietene. o sa incerc sa ma canalizez pe ea, dar nu promit nimic.

      Ștergere
  14. Buna! Te-am nominalizat si eu aici- http://rustik-shop.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award-x.html.

    RăspundețiȘtergere
  15. interesant subiectul cartii.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  16. Draguta carte,dar nu e de mine..mai e mult pana la copii :)
    Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine mai e mult, asta in cazul in care voi avea :). nu pot sa-mi imaginez sa vina un copil la mine sa-mi zica "Mami!!!" :))))

      Ștergere
  17. Mereu ma faci curioasa prin rezumatul pe care il prezinti. Esti un exemplu bun. :*

    RăspundețiȘtergere
  18. i'd love to see the inside >.< it looks like an interesting book

    do you want to follow each other on gfc and bloglovin?
    visit my blog ^^
    www.luchluchcraft.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. si eu mi-am comandat 2 carti din colectia asta de pe elefant.ro,reducere de 75-80% :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sunt multe la oferta, dar am observat ca se cam termina stocurile.

      Ștergere
  20. Am fost si eu tentata sa cumpar aceasta carte insa dupa ultima ta recenzie la Jemima J m-am ales cu 3 carti de pe elefant :)) asa ca poate la vara o voi cumpara.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla