Treceți la conținutul principal

Jemima J.

   Hello! M-am gandit ca astazi sa va mai povestesc despre o carte chick-lit si de data aceasta am ales una care mie mi-a placut mult: Jemima J.

  Pe scurt, este vorba despre o fata frumoasa, inteligenta, dar supraponderala, indragostita in secret de un coleg de munca si care se simte marginalizata din cauza kilogramelor in plus. Actiunea se petrece la sfarsitul anilor '90, asa ca eroina noastra londoneza descopera internetul si chat-ul. Asa il cunoaste pe Brad, un american cu un fizic de invidiat, dependent de sport si care pare intruchiparea perfectiunii. Impulsionata de speranta unui final fericit, Jemima se pune pe slabit, tonifiat si dieta ;) si ajunge sa arate exact cum si-a dorit, insa, de cele mai multe ori, in sufletul ei se simte in continuare fata grasuta care nu era niciodata centrul atentiei. Cu greu, incearca sa treaca de toate obstacolele mentale si pleaca in America sa-l cunoasca pe Brad. La inceput i se pare ca traieste un adevarat basm, dar ajunge sa afle un adevar care o lasa perplexa.

  Recunosc ca nici eu nu m-am gandit la asa ceva :). Mie mi-a placut, este usor de citit si personajul principal foarte simpatic. Poate pare putin exagerat cum isi schimba infatisarea in scurt timp, insa am trait destul incat sa stiu ca asa ceva chiar se poate intampla. Desi a avut foarte multe pagini si face parte din cartile groase, am terminat-o foarte rapid si chiar am si recitit-o la un moment dat.

  Nu mi-a venit sa cred cand am vazut la ce reducere e pe Elefant, costa doar 6,30 lei, asa ca m-am gandit sa va anunt si pe voi, mai ales ca o consider una dintre cele mai dragute carti din acest domeniu.


Kissez!

Comentarii

  1. Ce carte draguta!Am avut si eu o colega cu o poveste asemanatoare cu a eroinei cartii,era destul de grasuta si ii placea la nebunie de un baiat,insa era marginalizata din cauza kilogramelor in plus si in vacanta de vara (cred ca era prin clasa a X-a sau a XI-a) s-a pus pe slabit,a tinut o dieta stricta,a facut sport cat de mult a putut,iar toamna,la inceputul anului scolar arata atat de bine ca n-a mai recunoscut-o nimeni.Ea mi-a aratat ca orice e posibil daca vrei.
    Voi citi cartea cu siguranta,dar numai daca o gasesc la librarie,nu-mi place sa cumpar de pe net,rareori o fac.
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru o secunda m-am gandit daca n-ai fost colega mea, dar n-am avut in clasa nici o Simona :)). Nu se potriveste povestea in totalitate, dar si eu am scapat de muuulte kg in vara dinspre a X-a sper a XI-a :).
      pe net ai sanse mai mari s-o gasesti la mari reduceri.

      Ștergere
  2. Am comandat-o si eu, impreuna cu alte doua, de pe elefant bineinteles. Probabil ca maine le primesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place cand ne povestesti despre astfel de carti. Chiar o sa o achizitionez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incerc sa mai scriu, dar probabil voi alege roamnele care mi-au placut mai mult, mi-e mai usor sa scriu despre ele.

      Ștergere
  4. ce interesanta, n-am citit niciodata cartile astea...mi se par cam siropoase :)) dar mi-ai starnit curiozitatea.

    p.s. as aprecia foarte mult daca mi-ai lasa un comm aici, multumesc.
    http://blogbyflora.blogspot.ro/2013/04/de-ce-citesc.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt oarecum, dar nu se compara cu genul romance.

      o sa vin imediat.

      Ștergere
  5. Eu am citit-o, daca imi amintesc bine, in engleza. Mi-a placut mult de tot, are umorul ala specific autoarei. Dar cel mai fain a fost mesajul de la final, si anume ca nu conteaza neaparat cum arati pe exterior, cine te iubeste te iubeste pentru frumusetea ta interioara...

    Mie una mi-ar placea sa mai citesc asemenea postari pe blogul tau, cu ocazia asta imi amintesc ce-am mai citit si eu (partea asta de chick lit am cam acoperit-o) si putem schimba impresii.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa mai fac postari, promit, doar ca nu stiu la ce intervale.

      Ștergere
  6. Ma bucur sa vad fete carora le plac aceste carti, eu una sunt o mare fana a colectiei Chic si imi place foarte mult cum scie Jane Green. Mi-ai facut pofta cu, cartea asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu pot sa zic ca sunt mare fana, dar uneori simt nevoia sa nu ma concentrez prea tare :)).

      Ștergere
  7. Frumos :) m-ai facut curioasa, o trec pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doar atat de putin costa si pare super interesanta!!!!!Mi-ai starnit curiozitatea!!poop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, nu mi-a venit sa cred cat e de redus pretul, de aceea m-am si grabit sa va anunt.

      Ștergere
  9. Chair azi m-am uitat la cartea asta pe Elefant.ro:D

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt carti de citit sub umbreluta pe malul marii , mi-am oprit cateva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu tot zic ca o sa-mi iau una prin vacante dupa mine, dar nu reusec, le citesc prea repede in patul de acasa :))

      Ștergere
  11. ne-ai lasat in aer cu adevarul.. :D m-ai facut tare curioasa.. :D
    abia astept sa am iar buget pentru carticele.. :X:X deja am prea multe pe lista
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. De mult vreau cartea asta. Mi se pare fain subiectul. Trebuie sa mi-o cumpar!

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca mi-ar placea, mai ales ca e genul care nu cere mult timp, asta e ce imi lipseste mie :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. totusi, o sa-ti ia putin mai mult s-o termini pentru ca e groasa.

      Ștergere
  14. O adaugam pe lista.
    Cred ca mi-ar placea. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Suna interesant si relativ usor de citit, multumim pentru idee!

    Te invit sa arunci o privire in dulapiorul meu: Shop My Closet

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu m-a atras titlul, insa acum e trecuta pe lista mea! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. azi am dat o comanda pe elefant.ro si am comandat-o si eu, era cu 80% reducere :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla