Treceți la conținutul principal

Sare de baie Baylis&Harding cu trandafiri si frunze de zmeur - review

  Hey! :)) Daca tot primesc pe banda rulanda seturi Baylis&Harding trebuie sa impartasesc impresiile. Nu stiu daca sarea de baie se poate cumpara separat, dar alaturi de gelul si lotiunea de 500 de ml din aceeasi gama costa 90 de lei si poate fi achizitionata din farmaciile Catena.

  Sarea are 250 de grame si mi-a ajuns pentru doua utilizari, stiti ca nu ma zgarcesc cand vine vorba de bai si dusuri :). Din start, nu am fost impresionata de aroma, dar, cand am deschis recipientul, mi s-a parut mai placuta decat cea a celorlalte doua produse. Este foarte parfumata si in contact cu apa se simte chiar placut. Aproape ca mi s-a parut doar cu aroma de trandafiri, dar nu inecacioasa si am suportat-o foarte bine. Apa a devenit mai "moale" si pielea a fost usor parfumata si deloc uscata. Desi initial a fost produsul de care mi-a fost cel mai urat, s-a dovedit a fi chiar ok. Recipientul e inspirat, de un roz pal si capac-oglinda, destul de elegant la prima vedere. Nu l-as recumpara, dar daca il mai primesc macar stiu ca nu trebuie sa fug de el :)). Nota 8.




Kissez!

Comentarii

  1. E greu sa gasesti ceva cu aroma de trandafiri care sa nu aiba un miros inecacios. Din pacate la camin nu am cada asa ca nu pot sa ma bucur da sare de baie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu fac rar, dar din cauza ca ma plictissec. totusi, in ultima vreme parca am facut mai des :).

      Ștergere
  2. interesant. Nu am folosit niciodata nimic de la aceasta firma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super!
    nici eu nu ma dau in vant dupa aceste produse dar m-ai facut curioasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place foarte mult ambalajul:D, cred ca as cumpara-o impreuna cu gelul si lotiunea pentru a le face cadou cuiva:)
    Te invit pe blogul meu http://miss-lorrie.blogspot.ro/
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate nimeresti o persoana la fel de incpmpatibila cu seturile astea ca mine :)).

      o sa vin ;)

      Ștergere
  5. trandafiri si zmeura :) tentant

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu ai o franchete...irezistibila!:) Un mod atat de deschis de a spune lucrurilor pe nume...

    Un 8 de la tine iseamna mult, prin urmare e ok produsul...
    Nu stiu daca sa-ti doresc sa-l mai primesti au ba?!:))

    Te pup, Alina!
    O zi frumoasa!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))) daca tot sunt review-urile subiective si risc sa nu fie pe gustul multora, dar macar stiu ca am fost sincera :)).

      mai bine nu, ca daca vine cu tot setul nu stiu ce ma fac ;).

      :*

      Ștergere
  7. nu am mai folosit de ceva timp sare de baie.. dar cred ca mi-ai facut pofta.. :))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place la nebunie să folosesc sare de baie :x

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu tot vreau sa-mi iau o sare de baie, dar nu m-am hotarat la aroma. :))
    O sa incerc vreuna la un moment dat, imi amintesc ca am avut un pliculet pe vremea cand nu stiam eu exact ce-ar trebui sa faca, m-am bucurat ca-mi colorase apa.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ia-ti din dm ca am vazut ca au destul de multe feluri. asta a mea n-a colorat apa, era prea deschisa la culoare :)).

      Ștergere
  10. Imi place cum suna descrierea,insa nu vreau deocamdata sa schimb sarea de baie pe care o folosesc acum,una din Kaufland,de la Eva Natura (cred ca asa se numeste) cu ulei de lavanda care-mi place foarte mult.Dar poate ca pe viitor voi cumpara setul cu sarea si o voi incerca :)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
  11. frunze de zmeur? ce aroma miros gust ar avea ca sa conteze? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. orice aroma poate avea o importanta in fabricarea cosmeticelor ;).

      Ștergere
  12. Mie imi plac sarurile, daca face apa uleioasa si mai e si parfumata e perfect. Oricum prefer mirosuri naturale in locul alora artificiale.

    RăspundețiȘtergere
  13. eu prefer tot spumantul, desi as incerca si eu macar o data sarea de baie,pentru picioare relaxare si hidratare.

    RăspundețiȘtergere
  14. eu prefer tot spumantul, desi as incerca si eu macar o data sarea de baie. pentru picioare relaxare si hidratare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla