Treceți la conținutul principal

50 de lucruri despre mine

   Hey! Am vazut deja la cateva fete acest tip de postare, am citit cu placere si am aflat foarte multe lucruri noi. Asa sper sa le multumesc si pe fetele care mi-au acordat recent  The Versatile Award iar eu n-am mai refacut tag-ul avand in vedere ca l-am primit prin 2011. Presimt ca-mi va lua mult timp conceperea acestei postari, asa ca...

1. Cred ca sunt dependenta de blog. Anul trecut am postat zilnic cu exceptia zilelor cand am fost plecata din tara si n-am avut acces la internet.
2. Imi vin idei de postare in timp ce ma plimb sau imediat dupa ce descopar ceva ma gandesc: tre' sa scriu pe blog!
3. Imi plac mult sitcomurile si mi se trage din perioada generalei, cand Pro Tv-ul a inceput difuzarea multor seriale de acest gen.
4. Nu-mi place deloc limba franceza. Nu-mi place cum suna, nu am inclinatie spre ea si chiar daca am studiat-o ani buni, n-am ramas cu nimic.
5. In schimb imi place limba rusa. Prin generala o puneam pe bunica-mea (fosta olimpica la rusa :)) sa-mi scrie alfabetul chirilic. L-am invatat mult mai tarziu, insa.
6. Imi place foarte mult sa umblu cu orele pe jos.
7. Nu am carnet de conducere, desi uneori m-a tentat. Totusi, nu cred ca as fi un sofer bun, sunt prea impulsiva.
8. Sufar de rau de miscare, iar cand eram mica, medicamentele impotriva lui erau foarte proaste si n-aveau efect. De aceea am ratat cateva excursii frumoase.
9. Daca am incredere 90% intr-un lucru, ma duc inainte, chiar daca toata lumea imi spune sa ma potolesc.
10. Sunt capoasa cand stiu ca am dreptate. Uimitor, rareori ma insel cand sunt asa inversunata.
11. Mama mi-a spus o data: Spui lucrurile atat de franc in fata incat lasi oamenii cu gura cascata. :)) N-o fac din rautate, ci pentru ca lucrurile alea mi se par atat de evidente, incat nu pricep cum altii nu le vad.
12. Am cateva superstitii, si chiar daca am incercat sa scap de ele nu mi-a iesit.
13. Nu-mi place numarul 13 :))))
14. Nu ma simt in largul meu fara machiaj, dar nici cu prea mult.
15. Nu port aur.
16. Chiar daca va vine greu a crede, prin liceu nu foloseam geluri de dus, ci sapunuri de la Oriflame :)). Nebunia mea a aparut mai tarziu.
17. Consider ca omul e una dintre cele mai nereusite creatii de pe acest pamant.
18. Sper ca existenta nu se rezuma la viata pe pamant, ar fi prea trist. Trebuie sa existe ceva superior.
19. Imi doresc sa vizitez toata Europa pana la varsta de 40 de ani.
20. Daca-mi impune cineva ceva, nu fac :)). Nu ca-s rea, dar nu mai am tragere de inima si mi-e lehamite.
21. Nu suport oamenii lingusitori, cand e clar din privirea lor ca gandesc cu totul altceva.
22. Am ajuns la concluzia ca unii degeaba au trecut printr-o viata, n-au acumulat absolut nimic si ca batranetea n-are nici o legatura cu intelepciunea. Din pacate...
23. N-am pagina personala de Facebook :)). Am facut un cont si pagina blogului din oarecare necesitate,dar pe numele meu real nu exista nimic de gen :)). Am avut in trecut pe Hi5 si Netlog.
24. Niciodata n-am amestecat munca/scoala cu distractia. De aceea multi aveau impresia ca sunt deosebit de cuminte, iar eu eram drac impielitat.
24. Cand eram mica nu ma puteam urca pe garduri :)) .Nici acum nu cred ca pot, desi n-am mai incercat.
25. Ascult obsesiv melodii chiar vechi si n-am inclinatie spre noutati.
26. Nu prea pot sa pierd nopti. Nu te poti intelege cu mine daca n-am dormit.
27. Aceeasi regula se aplica daca n-am baut suficienta apa.
28. Imi plac mult desenele animate si ma uit des la ele (pentru varsta mea :))
29. Serialul de desene preferat e The Flintstones, mi se pare foarte simpatic si ingenios. Cand eram mica imi placea mult de Barney si Betty, dar dupa ce am crescut mi-am dat seama ca Fred si Wilma sunt extraordinar de haiosi.
30. Cred ca ma uit si acum la desene din cauza ca mi-au lipsit cand eram mica. Copil de anii '80, ce mai... 5 minute se pare ca ne erau suficiente.
31. Tot din aceeasi perioada am ramas cu sechele in ceea ce priveste ciocolata. Pentru ca se gasea putina si niciodata nu stiam cand urma sa mai primesc, mancam aproape o tableta si apoi imi lasam doua patratele pe care le ascundeam si le mancam doar atunci cand primeam urmatoarea ciocolata. Am dezvoltat un comportament de sobolan care strange :)).
32. Am fost crescuta doar de mama si am fost mereu unite. De altfel e prietena mea cea mai buna si ne sfatuim in toate. A facut foarte multe sacrificii pentru mine, dar niciodata nu m-a lasat sa vad asta. Am realizat doar dupa ce am crescut.
33. Seman foarte bine cu bunicul din partea mamei. Asta in conditiile in care mama nu seamana cu el ci cu matusa ei :)). Stiu, avem niste gene interesante :)).
34. Consider ca-mi sta mai bine cu ochelari de soare decat fara. Oricum ii port des din cauza ca sunt sensibila, asa ca in 95% din poze sunt cu ochelari de soare :))).
35. Desi imi plac dulciurile si ati vazut ca-mi cumpar des ciocolata, nu suport dulciurile excesiv de...dulci :)). Deseori mi se face rau de la ele. E un paradox aproape, dar asa functioneaza organismul meu.
36. Acum trei ani, dupa o intamplare foarte urata si un fel de soc, am ajuns sa nu mai pot manca decat o anumita cantitate. Cum ma fortez, cum mi-e foarte rau.
37. Am strungareata si cand eram mica eram complexata de dantura mea. Am purtat si aparat special, mi-am indreptat dintii, dar strungareata a ramas :). Acum nu mai sunt deloc nemultumita si stiu clar ca e elementul dupa care ma recunoaste lumea si dupa ani de zile :)).
38. Am fost un bebelus dolofan si destul de mic pentru cat am crescut ulterior :)).
39. M-am nascut intr-o seara foarte ploioasa si rece.
40. Dupa ce m-am nascut si i-am fost aratata, mama s-a apucat sa-mi numere degetele de la maini si de la picioare :)). Voia sa fie sigura ca totul e ok ;)).
41. Am o adevarata pasiune pentru pozele alb-negru, mi se par foarte elegante.
42. Nu le am cu tehnologia, trag de un lucru pana se strica, in loc sa-l inlocuiesc mult mai repede cu ceva mai performant.
43. Nu "prea" uit animozitatile din trecut. Am patit, am taxat, am mers mai departe, dar nu care cumva persoana respectiva sa aiba alte pretentii :)).
44. Uneori sunt uimita ce bine ma caracterizeaza zodia. Sincera sa fiu, nu m-as vedea in alta sau nascuta intr-o alta luna decat octombrie.
45. Acum cativa ani cumparam haine aproape exclusiv de pe net :)). Aveam impresia ca nu gasesc nimic in magzine. Acum am mai echilibrat balanta, dar tot pe net imi vine sa dau comenzi.
46. M-am apucat de purtat genti foarte tarziu. Recurgeam la ghiozdane si buzunare sau eventual o geanta super-sport si de abia in anul trei de facultate mi-am luat prima geanta. Nici acum n-am prea multe, doar vreo 10.
47. Ma imbrac foarte simplu si combinatia mea preferata e: jeansi, tricoul colorat sau alb si balerini simpatici. Obligatoriu, ochelarii de soare si parul desfacut :)))
48. Mi-e urat de furtuni si in toata viata mea am fost o singura data singura in casa in timpul unei furtuni groaznice. Inutil sa va spun ca am scos tot din priza si m-am bagat in pat :)))))))))))))).
49. Urasc insectele. Am sarit de nenumarate ori de pe banca in parc numai pentru ca mi se parea ca se apropie vreo chestie de mine :)).
50. Am oripilat ceva lume zicand ca sunt amuzanti sobolanii cand se ridica pe labele din spate si amusina aerul :)).


Da, iata ca am ajuns si la final si uimitor! postarea mi-a luat doar o ora si jumatate, totusi am fost destul de inspirata. Sper ca v-a placut si astept sa-mi spuneti in ce privinte ne asemanam :).

  Eu ma risc si am sa tag-uiesc cateva fete: Dee, Cherry-Dee :))), Ana cu inimioara ;), Carla, Ramy, Miss Happy. Ma gandesc ca ele nu vor refuza, dar nu ma supar daca o vor face, pentru ca-mi dau seama ca e greu sa aduni 50 de lucruri. Oricum, daca-l mai vrea cineva, sa-l preia si sa-mi spuna caci vreau sa citesc cat mai multe :).


Kissez!




Comentarii

  1. Alina, iti multumim pentru acest tag, am ajung sa stiu mai multe despre tine, si cateva chiar mi-au adus zambetul pe buze.iti doresc sa realizez punctul 19 cat mai repede, astfel incat pana ajungi la acea varsta sa cunosti si restul lumii :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandeam sa il fac si eu.Sper sa am timp cu cele 2 examene din weekend... :(

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte tare!! mi-ar placea sa vad o poza cu tine :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ana cu inimioara :)
    Multumesc de tag . Voi incerca sa adun 50 de lucruri despre mine ... sa vedem ce iese :)) si in ce privinte ne asemanam .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) o sa le aduni mai repede decat crezi :). de abia astept sa citesc.

      Ștergere
  5. Si eu ador sa merg cu orele pe jos. Inca o chestie pe care o impart cu tine (din nefericire) este raul de miscare. Ori sunt eu paranoica, ori nici pastilele din ziua de azi nu prea isi fac efectul. Eu inca ratez plimbari frumoase din cauza asta. Cum spuneam, din pacate...
    Punctul 49, la fel. Din pacate imi dau tag si-n dreptul lui. Chestia nasoala e ca m-am mutat recent cu chirie intr-un apartament la parter si pana acum chiar nu-mi dadeam seama cate insecte trebuie sa indur... M-am imprietenit cu toate tipurile de insecticide :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emetostop ai incercat? Eu iau doua pastile cu o ora inainte de drum si in 90% din cazuri nu mi-e rau deloc. si e important sa si mananci ceva dupa ce l-ai luat, preferabil biscuiti, sticks-uri, oricum ceva uscat rau.

      aoleu, suna foarte urat, cred ca n-as avea somn si liniste cu atatea insecte pe cale sa ma atace.

      Ștergere
    2. Am incercat si emetostop. Dar nu doza dubla si clar fara mancare in peisaj. Mereu mi-e teama ca daca mananc risc si mai mult sa imi fie rau. Desi, teoretic vorbind, n-ar trebui sa fie asa.

      Ștergere
    3. la inceput luam cate-o pastila dar am impresia ca in ultimii ani s-a intamplat ceva: ori organismul meu a luat-o razna, ori doza nu mai e asa mare, asa ca am dublat. mancatul e esential, incearca sa mananci foarte putin cand ti-e rau (exclus dulciuri sau alte lucruri ce provoaca aciditate) si cred ca ai sa vezi rapid diferenta. o sa telinisteasca atat la nivelul stomacului, cat si psihic.

      eu mai am un truc: stau cu ochii inchisi si cat mai nemiscata cu putinta, ideea este sa nu faci miscari ample si sa nu misti prea tare capul, raul de miscare vine de la urechea interna.

      Ștergere
  6. hahaha m-ai facut sa rad :) haioasa... Mie in schimb imi place numarul 13 si nu imi place numarul 10! O sa il fac ci eu, mama... 50 de lucruri :)))poate in week end ma pun la munca :P

    RăspundețiȘtergere
  7. dragut ! l-am primit si eu , dar nu m-am invrednicit...inca :)...urmeaza !

    RăspundețiȘtergere
  8. ne potrivim la foarte multe lucruri... :D
    ma bucur ca m-ai nominalizat.. l-am vazut la multe fete dar nu m-am incumetat sa il preiau.. :D
    si eu urasc insectele...
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca stiai dinainte sa deschizi postarea ca o sa-ti vezi numele :)))))

      Ștergere
  9. Si eu eram dolofana cand eram mica. ;))
    Ma intreb daca voi avea rabdare sa fac si eu acest tag. Hmmm, poate ma incumet.
    Aaaaa, ai uitat de pesimism? ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. avem atatea in comun, legatura cu mama mea este foarte stransa si un lucru care m-a amuzat enorm este ca mama ta ti-a numarat degetele dupa ce te-ai nascut, mamamea a intrebat daca am toate degetele :)) felicitari ca le spui oamenilor in fata ce gandesti, as vrea sa am si eu "curajul" acesta dar nu imi place sa supar pe nimeni si de obicei tac :). si faza cu gardurile iarasi mi se potriveste :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) nu stiu cum au avut forta sa se concentreze la asa ceva dupa nastere :).
      pe mine ma ia gura pe dinainte, asa ca nici asta nu-i prea bine.

      Ștergere
  11. Interesanta postare .La mine a fost mai greu sa adun 50 de lucruri . Si eu urasc furtunile , limba franceza .

    RăspundețiȘtergere
  12. Haha, tare faza cu sobolanul :)). SI eu am "speriat" niste prieteni spunandu-le ca imi doresc mai mult ca orice un soricel dansator :)).

    RăspundețiȘtergere
  13. un post foarte fain despre ce minunata persoana esti!! te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Ha ha! Deci pasiunea pentru gelurile de duș s-a născut mai târziu. Bine de știut!
    Și mie îmi e frică de furtuni, dar îmi place să mă pitesc în pat când e vreo vijelie afară și să mă uit pe geam. Tatăl meu e cu scosul prizelor, de când ne-a mai bușit instalația electrică în timpul fulgerului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, e dobandita mai recent :))
      eu ma bag in ungherul cel mai indepartat de geam. nu am patit asa ceva, dar mi-e groaza numai cand ma gandesc.

      Ștergere
  15. :) Imi placi foarte mult (stii asta), dar imi inchipuiam ca noi doua suntem foarte diferite! Ei bine, am gasit multe lucruri in comun!

    Te pup, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai avem si lucruri in comun, nu se poate altfel :)). nu numai ca ne place uneia de alta :).

      Ștergere
  16. Nu pot sa spun ca imi palce franceza,d ar cu siguranta imi place mai mult decat rusa :)) Numai cand aud rusa ma irita pe creier.

    Funny tagul! Mi-a placut sa il citesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa-s eu cu franceza, e aproape o tortura s-o ascult :)).

      Ștergere
  17. Te admir tare mult pentru constanta pe care o ai in privinta blogului.
    De multe ori as vrea sa scriu cate ceva pe blog, dar mi-e lene. :))
    Sper sa ma pot vindeca si eu de "boala cumparaturilor online".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca in foarte putine domenii sunt atat de consecventa ca si cu blogul. cred ca asta dovedeste ca eu chiar cred in el si-mi place ceea ce fac :).

      eu comand acum rar, foarte rar, dar impulsul de a ma aruca pe mouse inca exista :)).

      Ștergere
  18. Nici eu nu stiu pic de franceza, cu toate ca fac de ani si ani :-)), si nu port aur. Aaaa, si mi se face rau de la ceva dulce in exces, adica un fel de greata, si am rau la drum :-)) eu alfabetul chirilic l-am invatat anul asta de facultate, am crezut ca innebunesc, nu pricepeam nimic din el :-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce? e destul de simplu. cea mai buna modalitate pentru mine a fost sa scriu texte de orice fel cu litere chirilice, poti sa iei si un articol de revista si sa-l "traduci" sau ce-ti trece tie prin cap in momentul acela. si, bineinteles, cu alfabetul chirilic scris pe o foaie in fata ta. cu timpul iti intra in cap, dar si iese la fel de repede daca nu te folosesti o perioada mai lunga de el.

      Ștergere
  19. Nu spun decat atat: sobolanii aia chiar sunt simpatici! Poate si experienta cu 4 hamsteri cu gesturi asemanatoare isi spune cuvantul. :))

    RăspundețiȘtergere
  20. mi-a placut mult postarea asta si mi-am dat seama ca avem si multe lucruri in comun- unul fiind atasamentul meu fata de mama - care la fel e cea mai buna prietena a mea si cu care vorbesc zilnic la telefon pentru ca m-am mutat departe de ai mei, iar aici nu am reusit sa-mi fac o prietena foarte buna si inca sufar din cauza asta, consider a fi un fel de "handicap" al meu. De asta tot bantui net-ul, blogurile de frumusete, si asa am ajuns sa cunosc fete minunate asa cum esti tu, pe celelate le-am descoperit in blogroll-ul tau :)
    Apreciez mult ca esti franca, eu nu am curajul sa spun lucrurile in fata si ma enervez in tacere, dar mama mea e foarte directa :)
    sper ca si fetita mea sa ma considere mereu cea mai buna prietena a ei, acum la 4 ani ani asa imi spune, dar vom mai vedea in adolescenta cum va fi ;)
    hai ca m-am lungit cam mult. noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avand asemenea mame, care ne-au fost mereu aproape, e logic sa le comparam cu o viitoare prezenta feminina de care sa ne atasam puternic. eu, spre exemplu, am si avut patanii urate cu "prietenele", dar sa stii ca am gasit fete foarte foarte dragute cu bloguri si prefer sa vorbesc cu ele despre tot felul de lucruri :).

      sunt franca pentru ca ma ia gura pe dinainte, dar gafe mari nu fac :)).

      adolescenta e cea mai oribila perioada din viata unui om. uneori ma purtam urat sau aveam niste reactii pe care nici eu nu mi le explicam, dar am scapat de lucrurile astea pe la 16 ani, de fapt eu am fost mai problematica in perioada premergatoare adolescentei :)). cred ca ideea este s-o mai si lasi sa greseasca pe propria ei piele, insa sa nu-i reprosezi greselile.

      Ștergere
  21. Ma regasesc in multe lucruri pe care le-ai spus. Merci ca te-ai gandit si la mine. E cam mare, ce-i drept. :D

    RăspundețiȘtergere
  22. frumos...asa mi-am dat seama ca avem cateva lucruri in comun, pe care eu niciodata nu le-as schimba.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) noi am inceput cu lucrurile in comun de la prenume :)).

      Ștergere
  23. Si eu am inceput sa port tarziu genti si asta dupa ce afirmasem convinsa ca mie nu-mi plac si ca ma simt mai bine fara. Adevarul e ca si acum trag spre gentile mici, mi se par mai usor de organizat lucrurile in ele, nu car toata casa dupa mine, ca melcul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asa ziceam si eu, diferenta e ca eu car mai mult genti mari :)).

      Ștergere
  24. Primul punct este un lucru foarte bun. Blogul tau l-am descoperit in urma cu cateva luni si am stat cateva zile si l-am citit cap-coada!Acolo sa vezi dependenta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. serios? wow! ma flateaza enorm ce-ai scris. imi aduc aminte de vremea cand descopeream bloguri si le citeam si eu cap-coada si nu-mi vine sa cred ca acum fac alte fete asa cu blogul meu. mersi mult, mi-ai inveselit ziua :).

      Ștergere
  25. Alina iti doresc sa fii sanatoasa si sa vezi tot ce-ti place nu doar Europa :)
    Mie si de hamsteri imi este frica, trebuie sa vad eu cum se comporta in contact cu alti oameni ca sa ma conving sa pun mana pe el, chiar si asa am o retinere :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi frumos :).

      mie mi-e frica doar ca fiind asa mic as putea sa-l vatam cand il iau in mana si intotdeauna de abia il ating :)).

      Ștergere
  26. Parca citeam despre mine.Cam 40 din cele 50 parca ma descriu pe mine.Oare sa fie pentru ca m-am nascut in anii '80 si tot in octombie? Wow

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot ce se poate. copii de dinainte de Revolutie au ramas cu anumite sechele.

      Ștergere
  27. E adevarat ca fiecare persoana e diferita,dar este imposibil sa nu existe asemanari intre noi.Nu cred ca este vreo fata care sa fi citit postarea aceasta si sa nu se regaseasca,cel putin la un punct.Eu personal,chiar ma bucur cand vad ca nu sunt singura care face "x" sau "y" lucru,chestii ce pot parea ciudate pentru altii. :)) De exemplu,mie INCA imi place sa ma uit la desene animate,si ma bucur ca nu sunt singura,ca deja incepeam sa cred ca am o problema,judecand dupa fetele celor care ma vedeau "in actiune". :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate, dar daca te potrivesti la 30 din cele 50 inseamna ca te asemeni bine cu persoana care a scris :)

      pe mine chiar nu ma intereseaza ce zic altii, daca am chef de desene, ma uit :)).

      Ștergere
  28. chiar foarte interesant acest articol ;). limba rusa te invat si eu 2,3 cuvinte daca doresti :)).

    Sa ai o zi frumoasa!

    http://www.cristinasurdu.com/

    RăspundețiȘtergere
  29. da, hai sa-ti spun si puctele la care ma regasesc si eu ca acum am ceva timp: 6; 7 (dar eu anul viitor mi-am propus sa fac scoala de soferi, chiar daca am aceeasi parere despre mine la fel ca tine); 9; 10; 11; 21; 23; 25; 38 (dar eu nu am crescut prea mult, am 1 metru si-un zambet (58) ); 39 ( numai ca eu am fost nascuta intr-o luni dimineata, iar mama mi-a spus ca la cateva secunde dupa nastere a rasarit soarele, desi era zi de iarna); 42 ( aici ma refer la ambele telefoane pe care le detin si nu sunt ultra-performante); 44; 45 (desi aveam impresia ca nu gasesc nimic potrivit pentru mine in magazinele fizice, mi-am dat seama ca m-am inselat. dupa lungi cautari si chiar din pura placere, nu e saptamana sa nu-mi achizitionez cate un tricou nou sau ceva de incaltat, atata timp cat imi place si mi se potriveste); 46 ( eu abia acum primul an de facultate mi-am schimbat stilul sport si am recurs la genti, mai mici...mai mari...mai incapatoare...mai elegante... desi colegele din liceu trecusera deja pe genti inca din clasa a 9 -a , dar mie nu mi-a placut niciodata sa copiez pe cineva); 47 ( tot blugi si un tricou este alegerea cea mai potrivita pentru mine, imi plac tricourile colorate si intotdeauna le accesorizez cu bratarile mele achizitionate special pentru a se potrivii cu fiecare culoare pe care o am la imbracaminte. nu port balerini, in schimb port sandale,pantofi sau adidasi albi superbi. parul intotdeauna il tin strans, da stiu e nesanatos pentru par, dar asa imi sta mie cel mai bine. cand ies din casa vreau sa fiu sigura pe mine ca tot este perfect si nu vreau sa stau cu grija ca ma ciufuleste vantul sau ca " trebuia sa bag mai multa spuma in el"); si 49 ( eu doar le urasc, nu mi-au creat vreo experienta neplacuta pana acum).
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi pentru comment, mi-a facut placere sa-l citesc.

      sa stii ca si eu umblam numai cu parul prins pana la 21 de ani, ca aveam impresia ca nu-mi sta bine cu el desfacut. acum mi-am schimbat total parerea :)).

      Ștergere
  30. La 11 cred ca ne potrivim, e mai bine sa spui lucrurile franc in fata decat pe la spate. Iar eu ca sa nu am discutii cu nimeni, prefer sa spun exact ceea ce gandesc cu toate ca adevarul poate fi uneori dureros. Mi-a placut tagul tau asa am ajuns sa te cunosc mai bine ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand vad oamenii ca nu pricep, primul impuls e sa le explic si sa le spun in fata, insa am ajuns la concluzia ca degeaba le vor eu binele: ori nu pricep, ori nu vor sa priceapa. :))

      Ștergere
  31. ms si eu!
    eu parca as fii papusa cu el desfacut, asa mi-a spus iubitul si ceilalti care m-au mai vazut.
    normal ca nu cred ca sunt sperietoare cu parul meu neprins, dar cum ti-am mai spus imi place sa fiu sigura ca arat bine atunci cand ies din casa si nu numai.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa gasesti freza care sa te avantajeze, poate trebuie filat mai mult si probabil te-ai dezobisnuit si tu cu parul desfacut.

      Ștergere
  32. Numaru 10 parca eu l-am scris :))
    16: Wooowww!! Nu te cred" :))
    49: Da, te inteleg, eu uneori vad ceva negru cu coada ochiului si sar speriata ca e vreun gandac...dar cand ma uit mai atent...

    RăspundețiȘtergere
  33. in a doua varianta ai spus adevarul, dar nici prima nu e de ignorat.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mi-a placut tare mult postarea . Si mie mi se intampla sa ma ridic de pe banca daca apare ceva :)) .nici eu nu ma simt bine fara machiaj, nu port aur,nu-mi place si nici nu am. Nu-mi placea ziua 13 pana cand am inceput sa o sarbatoresc ( 13 feb ziua cand ne-am "intalnit", de atunci o consider zi norocoasa )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt sigura ca si eu mi-as schimba parerea referitor la 13 daca mi s-ar intampla ceva bun :).

      Ștergere
  35. Frunzaream blogul azi special sa vad daca ai scris postarea aceasta si uite ca am avut noroc. Nici nu stiu cand am citit cele 50 de lucruri despre tine, timpul a trecut foarte repede, asa ca am mai citit inca o data. :) Avem deosebit de multe lucruri in comun, doar suntem Balante si aceeasi generatie. M-am amuzat la numarul 40 - mi-am adus aminte de o faza, mama mereu imi povestea ca dupa nastere, am fost adusa in salon pentru a fi alaptata si eram toata infasata, ca o sarmaluta, doar fata mi se vedea. Mama, care ma vedea pentru prima data, m-a desfacut toata sa vada daca eram intrega - deh, generatia Cernobil. :)) Si eu sunt mare amatoare de desene animate, si acum ma uit la Familia Flinstone, Garfield, Dulce Candy, Sailor Moon. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ma bucur ca ai considerat ca trebuie recitita postarea :).

      eu m-am nascut inainte de cernobil, nu vreau sa-mi inchipui ce stresata ar fi fost mama sa ma fi nascut dupa :)).

      Ștergere
  36. La punctele 4,6,15,17,20 21 si 46 ma regasesc pe mine :)) mama cand m-a nascut a zis ca eram urata si rosie si cu urechile ascutite ca ale unui Jedi :)) era in voga star wars :))) mama e prietena mea cea mai buna, nu as fi cine sunt azi fara ea si te inteleg perfect, nu mi-am dat seama de sacrificiile facute de ai mei decat acum cand traiesc totul pe pielea mea..si mie mi-ar fi placut sa ma nasc intr-o luna mai racoroasa, nu-mi prieste vara deloc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. really? maica-mea avea impresia ca-s cel mai frumos bebelus din lume :)))))))))))))))))))))))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla