Treceți la conținutul principal

Cele mai bune oferte :)


  Hello! Acum ceva vreme va povesteam despre cat de mult sunt atrasa de reduceri si despre faptul ca am aflat despre un site care aduna cele mai bune oferte, promotii si reduceri ale magazinelor online din Romania. Accesand cumpararedus.ro ai toate informatiile importante dintr-un singur click.

 Ieri dupa-masa mi-am facut timp sa rasfoiesc acest site din nou si chiar daca initial am fost tentata sa studiez bine de tot categoriile de imbracaminte si incaltaminte, am ajuns sa pierd timp bun in sectiunea reduceri colective si m-am gandit sa va spun si voua cate ceva. In primul rand, in aceasta categorie puteti gasi oferte la care nici nu v-ati gandit. Cel putin asa am patit eu cand am vazut oferta pentru aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor. Stiti ca imi plac foarte mult animalele, dar mi-este si teama de cainii comunitari, asa ca acest aparat mi se pare o idee chiar buna. In plus, m-am lasat cucerita de reducerile importante de pana la 130 de lei pentru diverse seturi inflorate pentru pat care mi se par perfecte pentru fetele iubitoare de frumos ca noi. Ba am gasit si oferte bune pentru excursii, atat in tara cat si in strainatate.

  Daca vreti sa simtiti adrenalina la maxim, tot aici am gasit oferte de zbor cu parapanta si chiar reduceri pentru tatuaje de 75%. Trebuie sa recunosc ca ideea unui tatuaj mi se pare tot mai tentanta si s-ar putea sa va fac o surpriza la un moment dat ;).

  Da, da, aveti acces si la cele mai tari vouchere, la diferite proceduri anti-celulita, remodelare corporala si tot felul de sedinte tentante, menite sa infrumuseteze, dar si la manichiura, pedichiura si alte sesiuni de rasfat si relaxare.

  Ce ziceti? V-am convins sa aruncati o privire pe acest site?



Kissez!

Comentarii

  1. Ma abtin, ma abtin, ma abtin...sau macar incerc sa ma abtin. ;))
    Dar trebuie sa vad si eu ce ne-ai prezentat acolo asa ca, nu cred ca pot sa ma abtin. ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am plimbat pe site si mi-a ramas gandul la cate ceva...Am pus bookmark si in vremuri ceva mai "calme", voi reveni sa mai studiez oferte!

    Multumim pentru recomandari!
    Pupicei, Alina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi plac tatuajele .... am doua, dar cred ca o sa-l fac si pe al treilea la un moment dat :)) oricum, te sfatuiesc sa te gandesti ffff bine inainte sa il faci, eventual sa semnifice ceva special pt tine, nu doar un desen fara sens...pentru ca in asa fel iti vor placea si peste ani si nu te vei plictisi. Si locul este important, ar fi bine sa alegi un loc care in timp nu va suporta mari schimbari... de exemplu in zona abdomenului.... cand vei fi insarcinata pielea se intinde, poate faci vergeturi etc...si tatuajul se distruge :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma atragea ideea de tatuaj inca de pe la 15 ani, dar banuiam ca e doar dorinta de moment. cu toate astea, in ultimii 2-3 ani a inceput sa ma obsedeze tot mai tare. stiu clar unde vreau sa-l fac si cam stiu si cum vreau sa arate. l-as face doar pentru mine si as accepta sa se vada doar cand sunt in costum de baie :)).

      nu aleg zona absomenului, desi nu cred ca voi avea copii, dar nah, nu pot sa stiu ce modificari de greutate vor avea loc.

      Ștergere
  4. Chiar gasesti tot ce-ti doresti pe site. Si mie mi-e frica de caini chiar daca iubesc foarte mult animalele. N-ar fi rau sa ne faci o surpriza si sa-ti faci un tatuaj :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stii care-i problema? nu vreausa merg singura si nu gasesc pe nimeni dispus sa stea la tatuat :)).

      Ștergere
  5. Lucruri frumoase, reduceri mari... iar o sa aiba bugetul meu de suferit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu prin 2010 m-am gandit impreuna cu iubitul meu sa ne facem amandoi tatuaje PERMANENTE pe brat, eu cu numele lui, iar el cu numele meu.
    pana acum nu ne-am facut, dar nici nu cred ca se va intampla vreodata.
    mai m-a domolit el ca tare nebuna mai sunt uneori...i-am spus ca apoi mai vreau sa imi fac unul si cu zodia mea,cu tot felul de desene... unul pe spate, altul pe colo...pe colo....in definitiv, a avut dreptate cand mi-a spus ca cel mai important este faptul ca numele si mai ales eu suntem intiparite in inima lui. si la mine e la fel!
    bine ca are cine sa ma aduca cu picioarele pe pamant atunci cand o iau razna, caci altfel cred ca eram de mult la balamuc.
    mai vedem noi ce vom face cu tatuajele...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla