Treceți la conținutul principal

Crema pentru calcaie Apidermaliv - review

   Hey! Acum ceva vreme era mare agitatie prin blogosfera cu produsele Apidermaliv, asa ca, atunci cand am castigat si eu un set, de abia am asteptat sa le testez in voie. Despre gelul de dus v-am povestit deja aici si acum urmeaza sa va spun si parerea despre crema pentru calcaie. O puteti cumpara din plafare sau online aici. Costa 9-10 lei si are 50 de ml, cantitate suficienta pentru o folosire indelungata.

 Textura produsului este foarte interesanta: desi groasa, pare aerata si este necesara o cantitate mica de produs pentru fiecare calcai. Se intinde mai greu, dar ofera o hranire profunda pielii si eu v-as sugera dupa ce o folositi sa va puneti o pereche de sosete. Astfel veti potenta efectul cremei, dar si veti sta linistite sa nu patati lenjeria de pat sau alte textile. Mirosul este ok, de propolis. Nu pot spune ca e preferatul meu, insa il tolerez.

  Partea cea mai bune vine acum: 95% din ingredientele sale au origine naturala: uleiul de masline, ceara naturala de albine si untul de shea cunoscute pentru proprietatile lor sunt ingrediente ce catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor in timp ce uleiul esential de menta ajuta la stimularea circulatiei sangelui avand in acelasi timp actiune antiseptica si dezinfectanta. Sunt de acord cu prezentarea ei de pe site, asa ca o recomand, este un produs bun. Nota 9.



Kissez!

Comentarii

  1. trebuie sa o incerc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avand in vedere ca esti fana plafarelor, neaparat trebuie s-o incerci :)

      Ștergere
  2. Si eu imi doresc sa o incerc. :)
    E pe lista, clar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu de ce credeam ca ai avut-o. probabil pentru ca am castigat setul de blogul tau...

      Ștergere
  3. Nu am folosit-o, dar spre ea m-as indrepta prima data, nu stiu de ce, dar imi confera foarte multa incredere gama asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. am testa-o si eu! sunt multumita de ea, este mai eficienta decat alte produse cu acelasi scop, dar mai scumpe!

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte buna, i-am lasat-o bunicii pentru ca avea mai multa nevoie decat mine si am convins-o sa o foloseasca dupa cateva sedinte de masaj si ciorapi in picioare si a vazut ca pielea da semne de reparare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma tenteaza :-) mai ales ca fara sa ma dau cu crema de calcaie nu pot sa adorm :-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asa sunt si eu. pana nu ma cremuiesc, nu pot sa ma culc :)).

      Ștergere
  7. Se afla deja pe lista mea, chiar am nevoie de ea; si Anda, prietena si coechipiera mea de blog mi-a recomandat-o!
    Si eu sunt fan Plafar!:)) As cumpara jumatate de magazin cand intru (cand voi castiga la Loto voi face asta!)...
    Multumim pentru review!
    Pupici, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recunosc ca intru foarte rar in plafare, dar am de gand sa schimb asta :)

      Ștergere
  8. Mi-am cumparat-o de doua ori de la Plafar si acum cea de-a doua e pe terminate, in curand vine a treia.Este excelent raportul calitate-pret si miroase ok, a miere dupa parerea mea. Chiar merita!
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu s-ar putea s-o mai cumpar, desi tentatii exista peste tot :).

      Ștergere
  9. si mie imi trebuie neaparat.am probleme grave cu calcaiele uscate vara..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine e pielea uscata peste tot, implicit pe calcaie :(.

      Ștergere
  10. nici mie nu-mi place mirosul de propolis :d
    Dupa ce ma dau cu crema de picioare, de fiecare data imi iau si sosete in picioare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. norocul e ca nu-i foarte puternic mirosul :).

      eu dorm de regula cu sosete :)).

      Ștergere
    2. si eu la fel dorm , chiar si vara :)) ( sa ma scuz zic ca locuiesc la parter si e mai frig :D )

      Ștergere
    3. eu stau la 4, deci n-am scuza :))

      Ștergere
  11. Ar trebui sa i-o fac cadou mamei :D. Are o gramaaada de produse pentru picioare, n-ar strica unul il plus, mai ales daca zici ca e bun :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca-i pasionata de produsele pt picioare, nu trebuie sa-i lipseasca :).

      Ștergere
  12. m-ai facut curioasa :) suna bine din descrierea ta :)
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu am organizat un giveaway cu ei, am testat produsele.. si da, mi-a placut crema aceasta de calcaie. cea pentru fata mi s-a parut prea grasa - dar presupun ca ne vei scrie si despre ea :)
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. nu am incercat-o si din pacate sunt cam lenesa in ceea ce priveste ingrijirea talpilor.. :d poate la vara o sa reusesc sa ma autoeduc.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu exact invers: uneori vara mai sar cate-o seara si nu ma cremuiesc, din cauza ca dorm fara sosete :)). dar iarna, primavara si toamna nu ma abat nicio zi :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla