Treceți la conținutul principal

Dischete umede demachiante Beauty Iseree - review plus anunt important

   Hey! Anul trecut mi-am cumparat din Lidl o cutie cu 40 de dichete umede demachiante cu rodie. M-au tentat de la inceput si s-au dovedit a fi foarte bune.

  Dischetele sunt subtiri si imbibate cu mult produs, insa demachierea este foarte usoara cu ele. Am reusit sa indepartez fdt in timp record si pielea mea parea multumita de "tratament". Mirosul placut, putin acrisor. Le-am incercat pana si la ochi si nu am intampinat probleme. Le-am dat nota 9, dar din pacate au fost aduse in magazine doar pe termen limitat. Poza o am de anul trecut, asa ca ignorati crema Cosmetic Plant :)). Dupa cum se vede si in poza, ambalajul este sigilat cu o folie argintie ce nu lasa dischetele sa se usuce si chiar pana si ultima a fost suficient de umeda pentru a fi eficienta. Nu uitati, totusi, sa tineti recipientul cu capul in jos (asa cum se recomanda sa tineti si pachetele de servetele demachiante) - se vor usca mult mai greu.



   De ce va spun asta tocmai acum? Pentru ca de luni 13 mai, puteti sa le gasiti din nou in magazinele Lidl alaturi de alte produse cosmetice si de ingrijire care au existat pe rafturi anul trecut tot in mai. Pentru o scurta recapitulare va invit sa-mi cititi articolul de anul trecut aici. Preturile de anul acesta sunt putin mai mari si puteti sa le consultati in catalogul Lidl de la ei de pe site. Review la fdt Cien puteti sa cititi aici.

  In alta ordine de idei, top-coatul cumparat anul trecut nu s-a ingrosat deloc chiar daca am consumat mai bine de jumatate. Iar daca va tenteaza unturile de corp, mergeti pe blogul Dianei sa vedeti ce lucruri va spune despre ele :).



Kissez!

Comentarii

  1. Noi suntem fanele CIEN/LIDL. ;))
    Imi plac ofertele din aceasta perioada.
    Ma pregatesc de vanatoare. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu, dar captura mea va fi modesta, doar strictul necesar :)).

      Ștergere
  2. ha ha ... eu citeam aseara newsletter-ul de la ei si m-am trezit sarind in sus de bucurie cand am vazut ca vor aduce iar unturile de corp :)
    De abia astept sa imi cumpar unul... anul trecut nu am apucat, asa de repede au disparut. Insa de data asta, luni la prima ora sunt in magazin. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Habar nu avea de treaba cu tinutul cu capul in jos, foarte interesant. Nu am mai auzit pana acum de dischete demachiante deja umede, ci doar de servetele, ar ma tenteaza sa incerc.

    Pupici,
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eua m tot citit chestia asta, dar eram convinsa ca este o exagerare si ca oricum le tin o sa se usuce repede. ei bine, nu e :))

      Ștergere
  4. dischete folosesc si eu , apoi ma sterg cu apa de trandafiri ...pe acestea nu le-am folosit , ma uit dupa ele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pt anunt, chiar doream sa incerc dischetele si acum poate am sansa :) Yeeeeee ! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anul trecut am stat vreo cateva saptamani pana le-am cumparat si tota steptand, era sa le ratez. oricum initial le-am vrut pe cele cu struguri, dar ,-am ales cu cele cu rodie.

      Ștergere
  6. ajung si eu sapamana viitoare pe la lidl.. :D sa vad ce mai gasesc.. :)
    pupicei si multumim de veste

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ca ne-ai spus . Luni merg in Lidl :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma duc azi, am ramas fara mancare :)), dar probabil ma reintorc pe marti ;).

      Ștergere
  8. Ooo, yey! De cand asteptam sa imi pot cumpara iar dischetele astea demachiante <3 Ce veste buna ne-ai dat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bune ponturile, eu nu ma uitam pe site daca nu spuneai ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am destule demachiante acum,vreo 5 dintre care 2 nedesfacute :(((
    Sigur raman cu ele expirate,dar asta e..(acum ma gandesc cate am primit doar intr-o luna :)) )Cand mi se termina parca vad ca nu le mai gasesc,desi ma tenteaza
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai nu le deschide pe cele 2 si axeaza-te pe ce ai inceput deja. iar daca-ti cumperi dischetele, tine-le inchise pana mai termini din rezerve :). alta solutie nu e:)). eventual aruncatul, dar nu cred ca vrei.

      Ștergere
  11. Nu avem Lidl in oras dar il pot ruga pe sotul meu sa caute la Slobozia unde merge zilnic (la serviciu); le-as incerca si as completa cu apa micelara!

    Multumim pentru pont!:)
    Te pup, Alina!

    Ilda

    RăspundețiȘtergere
  12. eu mi-am luat din Dm o cutie de dischete demachiante umede Balea.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am auzit pana acum de le dar tu m-ai facut foarte curioasa. Cand ajung prin lidl o sa arunc o privire si asupra lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai facut o descriere asa de convingatoare, incat voi da si eu fuguta la Lidl sa ma aprovizionez cu dischetele in cauza... asta in ciuda faptului ca pana acum m-am ferit cat am putut de servetele sau dischete demachiante. O cosmeticiana m-a sfatuit sa nu apelez la ele decat in situatii de urgenta. Ma gandesc ca si lenea ar putea fi incadrata la categoria aceasta.

    In alta ordine de idei, am observat ca la Lidl sunt in general produse de calitate, la un pret atat de mic incat ne fae sa ne indoim de calitatea lor. Am luat de curand un parfum, copie fidela a vestitului Chanel Mademoiselle, la 15 lei :O. la o comparatie cu originalul, copia, de doar 15 lei, se mentine pe linia de plutire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma feream de ele, dar sa stii ca e un soi de mit. doar si ci demachiant si dischete tot freci putin tenul, e imposibil sa faci miscari super-blande. si, in plus, folosesc un gel de curatare dupa servetel, ca sa fiu sigura ca am indepartat tot machiajul.

      eu sunt alergica la parfum. l-am avut acum 9 ani, cand la noi nu exista si a trebuit sa-l dau altcuiva.

      Ștergere
  15. imi plac foarte mult pentru ca sunt moi iar fata ramane perfect hidratata si curata.nu folosesc mai mult de una la un ochi asa ca eu consider ca isi fac treaba foarte bine.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  16. imi place foarte mult ca ne prezinti produse Cien sau Lidl, sunt ieftine si majoritatea foarte bune :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ajung foarte des la ei, ma inteleg bine atat cu mancarea cat si cu alte produse, asa ca fac parte din viata mea cotidiana. in cazul asta, nu pot sa nu va arat din cand in cand cate ceva :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla