Treceți la conținutul principal

Ganduri despre viitor

  Hey! Mi se intampla un lucru destul de interesant: desi pana acum cateva luni stiam perfect ce voi scrie si in ce zi (aveam notat in agenda), acum ma hotarasc dimineata. Uneori am chef sa fac un review, alteori sa povestim despre o carte si cateodata imi place sa discutam subiecte mai largi. Daca la inceput eram destul de stresata si ma sculam cu noaptea in cap si cu jumate de text formulat, acum am devenit mult mai relaxata si-mi scriu postarile cu lejeritate.

   Nu mi-am imaginat vreodata ca, desi scriu zilnic, o sa mi se para uneori prea putin. Da, ati citit bine! Am momente in care as sta numai pe blog concepand postari. Nu ma ajuta intotdeauna timpul, dar simt nevoia de schimbare in legatura mea cu blogul si, implicit, cu voi. O simt deja de vreo luna, dar am crezut ca e doar o toana. Nimeni nu stie cat va dura acest blog, cat voi mai scrie pe el, daca la anu' pe vremea asta o sa simt ca ma mai reprezinta, asa ca zic sa traim momentul :). Si uneori o sa ne vedem chiar de doua ori pe zi. Alteori vom ramane la reteta consacrata de o postare pe zi. Probabil ati observat ca am zile in care de abia raspund la comentarii.


  Acestea fiind zise, v-as recomanda calduros sa ma urmariti prin gfc, mail sau, si mai bine Facebook, ca sa aveti acces la toate postarile mele. Nu am promovat inca pagina mea, insa eu sunt acolo si intotdeauna actualizez informatia imediat ce am postat, plus ca putem conversa despre subiectele abordate. Mai am si multe alte proiecte in cap, unele au inceput sa se materializeze si o sa ma straduiesc ca acest blog sa ma reflecte cat mai bine. Simt ca blogul reprezinta o mare parte din viata mea, asa ca o sa-i acord atentia cuvenita.



Kissez!

 

Comentarii

  1. si eu aveam notate pe agenda postarile urmatoare.. programam articole pentru cate o saptamana.. :D dar acum ma hotarasc dimineata despre ce sa scriu.. sau uneori seara.. si programez postarea pentru a doua zi.
    Ma bucur ca te-ai decis sa postezi mai mult, eu zic sa postezi atunci cand simti si cand vrei sa ne impartasesti cate ceva. Oricat de multe postari ai face pe zi.. :)
    pupicei si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e uimitor cum intra blogaritul in sange si-l iei ca pe o parte normala din viata ta :)).

      poate o sa ajungi sa spui: uite-o iar pe Alina asta cu postatul ei :))))))))))))

      Ștergere
    2. nu,nu.. o sa spun: yeeey.. iar a postat Alina...:D

      Ștergere
  2. Si eu fac exact la fel si uneori ma gandesc sa postez mai des dar din pacate, timpul nu imi permite acest lux...
    Spor la treaba sia steptam sa ne citim in continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate peste ceva vreme o sa ti se mai elibereze programul, cine stie...
      mersi :).

      Ștergere
  3. Neatza. Ce bine ca nu m-am trezit numai eu cu chef de viata si cu ganduri despre viitor, schimbari etc. Desi tu spui ca la tine persista de ceva vreme aceasta senzatie, deci nu sunt toane, la mine va fi ceva trecator. sunt sigura ca in urmatoarea jumatate de ora ma voi afunda din nou in banalul cotidian, din care nu voi mai iesi prea curand.

    Imi place blogul tau. De ceva vreme, inlocuieste site-ul de stiri pe care obisnuiam sa-l accesez prima data cand ma trezeam ( si cand nu trebuia sa fug spre facultate). Da, asa este. Blogul tau este prima mea pagina deschisa dimineata.(pff..ba nu..mint. fb il deschid prima oara, asta e din reflex) Si observ ca te trezesti mult mai devreme decat mine uneori si ca mai ai si timp sa postezi. Si asta imi place la nebunie, sincera sa fiu.

    Tocmai acum visez sa am parte de o dimineata linistita, nu foarte calda, dar nici racoroasa, sa ma trezesc bine dispusa si sa arunc o privire pe geam si vad ori turnul eiffel ori sa am vedere la niste stradute din Roma. Apoi sa pot iesi pe terasa, vantul sa adie f usor si sa fiu servita cu croissant cu unt,gem, miere, iaurt, 5 feluri de prajituri, suc de portocale si cafea. Si in timp ce imi voi chinui creierul pana aleg dintre atatea bunatati, sa o citesc, bineinteles, pe Alina lui Brumarel, cea pt care mi-am facut gfk-ul si altele :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) desi e vreme urata, vad ca avem chef de schimbari :).

      ma bucura foarte mult ce-mi spui tu :). da, ma trezesc cu noaptea-n cap de ceva vreme si de cele mai multe ori postez chiar atunci.

      ma faci si pe mine sa visez:)). mi-ar placea sa-mi citesti blogul dintr-un astfel de loc si sper sa ti se indeplineasca dorinta cat mai rapid. doar sa-mi spui, ca sa mi te inchipui :).

      Ștergere
  4. Mie imi place la nebunie de tine, posteaza atunci cand simti tu, eu una astept cu nerabdare fiecare postare noua :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ok :). oricum, pana reusesc sa ajung la zi cu postarile alea restante de luni, o sa incerc sa scriu mai des.

      Ștergere
  5. Asa cum am zis si pe fb simte-te libera sa scrii cum, ce si cat vrei. Succes!
    Si exact ca Polly Lena si mie imi place foarte mult la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu imi notez in agenda postarile, stiu in avans despre ce o sa scriu :")
    as vrea mult sa postez si eu ca tine, zilnic, dar din pacate timpul nu mi-o permite :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta cu timpul e relativa.se poate intampla sa se schimbe treaba, sa ai mai mult la dispozitie pentru blog :).

      Ștergere
  7. Ma bucur ca te-ai decis sa postezi mai des (de doua ori pe zi). De cand iti citesc blogul (adica de cel putin doi ani) astept cu nerabdare fiecare postare , chiar daca nu comentez la toate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. blogul meu n-are nici macar 2 ani. de abia in septembrie implineste :)). probabil te-ai obisnuit asa de mult cu mine, de ti se pare timpul mai indelungat.

      Ștergere
    2. daca nu are 2 ai inseamna ca citesc inca de la inceput :D

      acum imi amintesc : am inceput sa citesc blogul tau in noiembrie 2011 :) daa , nu sunt 2 ani :))

      Ștergere
    3. ei, ma citesti cam de la inceput :). esti perseverenta :))

      Ștergere
  8. Eu sunt opusul tau, nu am nimic programat, desi am incercat sa notez din cand in cand cate o idee in agenda. Cele mai bune idei imi vin noaptea, dar pana a doua zi le uit. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai nici eu nu mai am nimic programat, doar ca am poze pentru review-uri si-mi stau pe cap avand in vedere ca produsele s-au consumat deja.

      Ștergere
  9. Pe scurt: Keep up the good work!:)
    Spor in ceea ce iti propui incat sa simti multumire!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce norocoasa esti ca ai asa multe idei de postari zilnice, eu nu postez cu saptamanile numai pentru ca simt ca n-as avea despre ce scrie, si tot timpul ma enervez cand stau cu draftul deschis si nu-mi vine nicio idee in cap. Iar cat despre schimbarea stilului de a scrie, am simtit si eu de multe ori ca as vrea sa-mi imbunatatesc stilul sau sa scriu mai altfel. Oricum mie imi place blogul tau, si imi place sa citesc bloguri in general, chiar daac uneori doar le rasfoiesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crede-ma, in primele 6 luni, aveam nopti cand nu puteam dormi la gandul ca mi-era mintea goala, dar acum m-am obisnuit atat de tare incat dupa-masa spre exemplu imi vine o nevoie apriga de-a impartasi un review si ma gandesc ca deja am postat de dimineata :)). logic, nu patesc asta zilnic, insa ieri m-a apucat rau :)).

      eu nu-mi schimb stilul de scriere, doar ca o sa abordez si alte teme si vor fi cateva lucruri care o sa revitalizeze putin blogul :).

      mersi :).

      Ștergere
  11. Asa este, bloggaritul devine nu o rutina, ci acel ceva al tau care iti provoaca sentimente diverse, exact ca in viata. Eu unoeri am prea multe idei si prea putin timp, iar de programat nu prea mai e vorba, depinde de mai multi factori.
    Succes cu ce ti-ai propus, caci simt eu asa ca urmeaza o schimbare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-am propus mai multe, intr-adevar. unele o sa-mi iasa, altele cred ca vor ramane in stadiul de proiect pentru ca nu le pot face singura pe toate, insa stiu ca pot si vreau sa fac mai mult decat pana acum.
      mersi.

      Ștergere
  12. Mi-am facut acum cateva luni un plan de genul luni review, marti swatch, dar nu am reusit sa ma tin de el. Uneori imi vin idei noi, precum tie, alteori insa nu am timp si nu postez defel :( Maine am zis dedicata strict mie si blogului:pregatit postari, dat cu creme, manichiuri, testat, analizat... sper sa ma tin de cuvant si sa intampin cu forte proaspete si articole noi saptamana ce vine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mai bine sa lasi postarile sa vina asa cum vor ele, daca-ti impui, ai sansele sa clachezi mult mai repede, pentru ca ai impresia ca e mai mult un job decat o pasiune.

      wow! banuiesc ca o sa fie relaxant :). asteptam impresiile.

      Ștergere
  13. In sfarsit o veste buna pe saptamana asta! Ma bucur ca vei scrie mai mult. Sper ca blogul asta sa te reprezinte mereu, sa nu ne abandonezi! Mi-a placut tag-ul de zilele trecute, chiar daca acolo nu am comentat nimic...am mai aflat lucruri interesante despre tine.

    Mult succes in tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) trebuie sa recunosc ca habar n-am ce va fi in viitor. momentan n-am de gand sa va parasesc, insa stii cum e viata. privind in urma, realizez ca am renuntat la lucruri fara de care nu-mi inchipuiam ca pot sa respir. Asa ca, in loc sa promit sus si tare ca n-o sa inchid niciodata blogul asta, mai bine ma ocup de el acum, cat pot.

      multumesc.

      Ștergere
  14. In sfarsit o veste buna pe saptamana asta! Ma bucur ca vei scrie mai mult. Sper ca blogul asta sa te reprezinte mereu, sa nu ne abandonezi! Mi-a placut tag-ul de zilele trecute, chiar daca acolo nu am comentat nimic...am mai aflat lucruri interesante despre tine.

    Mult succes in tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu te urmaresc de foarte mult timp, dar imi plac postarile tale, si imi place ca nu ne neglijezi, in fiecare zi ai cate o postare pentru noi :*!
    Sper sa reusesti sa realizezi tot ceea ce iti propui! Mult succes in continuare cu blogul, si sa o tii tot asa, ca vad ca sunt foarte multe persoane care te apreciaza :*!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incerc, pe cat se poate sa va distez zilnic :))

      mersi, nici mie nu-mi vine ori sa credcate persoane imi scriu lucruri frumoase.

      Ștergere
  16. Alina, ai depus prea multa munca in publicarea tuturor articolelor, pentru a nu mai scrie pe el sau pentru a-l sterge.bine ca eu ma gandesc prea departe... nu stiu ce-ar fii daca nu ai mai scrie pe blog...mi-ar placea si chiar te incurajez sa publici cat de des poti pentru ca eu astept cu nerabdare orice postare, chiar daca eu sunt aproape intotdeauna ultima care scrie comentarii...
    mult succes pe mai departe!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am de gand sa-l inchid, dar iti dai seama ca, in ani, se poate intampla orice... asta-i adevarul, dar nu trebuie sa te intristezi caci momentan nu-mi trece prin cap sa ma las de blog :).

      nu conteaza a cata esti, conteaza ca esti :) mersi.

      Ștergere
  17. Da, e o idee foarte buna sa scrii mai des!Iti ador blogul si astept cu nerabdare fiecare postare (preferatele mele sunt review-rile pentru ca le faci clare, de inteles pentru toata lumea si la obiect, dar si postarile despre tine).
    Sincer ar fi frumos sa iti pui poze cu tine, cu produsele de make-up la care faci review in acea postare purtandu-le, cu accesorii, eventual outfit-uri, etc. :)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru aprecieri :).
      am mai avut cereri de ootd, dar pe cuvantul meu ca nu am ce sa va arat :)) am un stil destul de banal. mai bine ma limitez la lucrurile pe care le fac deja cat de cat bine decat sa experimentez cu lucruri la care nu ma pricep. sunt si nefotogenica, nici nu stiu sa stau si sa pozez, nici n-am pe nimeni in jur care sa faca pe fotograful... nu e chiar simplu. pe de alta parte, doresc sa raman in anonimat, cel putin deocamdata.

      Ștergere
  18. La mine e exact invers... la inceput scriam cam tot ce simteam in momentul ala....dupa am luat o pauza pentru ca ultimul an de liceu si stresul cu bacul si-a pus amprenta pe timpul meu....dar acum am revenit si am inceput sa imi notez...vreau sa pot sa postez zilnic cate ceva si sa vad ca totul are si un efect...ca sunt persoane care sunt interesate de blogul meu ...dar mai am de muncit pana acolo ( s-a vazut ca am lipsit destul de mult )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cu cat sunt mai stresata, cu atat mai mult imi gasesc refugiul in blog :).

      Ștergere
  19. Mie imi place si sa postez dar sa am timp sa si citesc. Am multe subiecte incepute in draft care trebuiesc completate, fie cu text, fie cu poze, fie am doar o idee si m-am blocat la ea. Pentru mine ideal mi se pare sa postez o data la doua zile, sa vizitez mai toti bloggerii pe care ii citesc, sa comunic mai mult cu cititorii, dar la ultima parte depinde si de ei daca sunt interesati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine e clar ca daca am 40 de minute libere prefer sa fac o postare pe blogul meu decat sa citesc alte bloguri. recunosc :)).

      Ștergere
  20. Iti doresc multa inspiratie si sa ramai alaturi de noi muuuuult timp de scum incolo. Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-ai sa ma crezi, dar exact vineri si ieri dimineata m-am gandit ca de mult n-ai mai trecut pe la mine :)). ma bucur ca te "vad" :)

      mersi :)

      Ștergere
    2. am revenit :) , am fost in concediu ( am vizitat Roma :D )
      si la intoarcere am avut ce sa citesc, am luat fiecare postare in parte. Nu am vrut sa pierd nimic :X

      Ștergere
    3. ce frumos! sper ca ai avut o excursie pe cinste :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla