Treceți la conținutul principal

Happy Easter!

  Hey! Iata-ma la al doilea rand de sarbatori in primavara asta :)). Pentru ca acum 5 saptamani am tinut Pastele Catolic si pentru ca acum e foarte cald, ma simt ciudat sa ciocnesc ouale rosii si sa ma pregatesc de mancat friptura de miel. Sunt oare singura care simte asa?


  Va doresc multa sanatate si liniste sufleteasca, sa petreceti Pastele alaturi de cei dragi, Iepurasul sa va aduca cat mai multe cosmetice si dulciuri si tot ce va doriti. Eu mi-am primit portia, Urecheatul  a fost darnic: mi-a adus vreo 10 produse , dintre care 3... geluri de dus, logic! si mi-a lasat si banuti in cazul in care mai vreau ceva ;)). Ma declar foarte multumita si va arat ograda mea cu dulciuri! :))  Restul cadoului o sa-l postez zilele viitoare.

  
Hristos a inviat!




Kissez!


Comentarii

  1. Adevarat a inviat! Ce de dulciuri! Multa sanatate iti doresc si o zi frumoasa alaturi de cei dragi la masa. Hehe, asteptam si postarea cu produsele cosmetice. Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :) trebuie sa ma dezmortesc si sa fac pozele :)).

      Ștergere
  2. Paste fericit si tie, Alina!

    Pupici,
    Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a Inviat si Paste fericit! :-*
    Ce ograda faina cu dulciuri :-p vreau si eu o urechiusa de iepuras :-)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat a inviat!
    Paste fericit si tie! :*
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu, nu esti singura :) Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. tare draguta ograda cu dulciuri.. :D
    am primit si eu bomboanele mele preferate.. cu cireasa si lichior... :D am mai primit inca unele care imi plac la fel de mult.. cu lichior de portocale.. :X
    sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Paste fericit Alina!:) Din nou;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sarbatori frumoase si Paste fericit! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Paste fericit, Alina! Pofta buna si spor la "defrisat" ograda cu dulciuri :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :)
      intai ma ocup cu prajiturile facute si cumparate si de abia mai apoi de ciocolata :).

      Ștergere
  10. am si eu un iepuras de ciocolata ca al tau. iar pachetul cu dulciuri i l-am facut eu cadou "de iepuras" iubitului.desigur, printre multe altele.
    la randul meu, iti doresc ca Lumina Sfanta a Sarbatorilor Pascale sa iti aduca liniste sufleteasca, bucurii si sanatate!
    PS:imi place cum ai asezat primii doi puisori de ciocolata!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ne-am potrivit.

      mersi pentru urari si sper ca ai avut o zi frumoasa azi.

      sunt patru, asezati doi cate doi, dar al patrulea nu se observa :).

      Ștergere
  11. Adevarat a-nviat!

    Sarbatori fericite, draga mea!
    Are si Dia noastra ieurasi si oua de ciocolata (oita si puisori nu are), le va imparti cu noi daca ne comportam frumos!:))

    Te pup!
    Sarbatori fericite!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarat a Inviat!Paste Fericit!yam ce de dulciuri si ce frumos ambalaj au :)

    RăspundețiȘtergere
  13. da am avut o zi minunatam sper si chiar imi doresc ca si tu ai avut o zi la fel de frumoasa,la fel cum iti doresc in continuare.
    imi aduc aminte ca in preajma sarbatorilor de iarna, am fost amandoua nemultumite de ceva...
    chiar ne-am potrivit cu dulciurile, si ma bucur.
    asta imi place mie cel mai mult, fie vorba si de o banala ciocolata...IDEAA DE DOI. intelegi? asta denota ca ai un bun simt estetic al frumosului. ti-o spun la modul cel mai sincer privit de ochii unui viitor wedding planner care intotdeauna cauta la detalii.
    frumos aranjamentul, bravo!
    Paste fericit, in continuare!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ai avut momente faine, eu de abia am asteptat sa se termine. am altele pe cap si nah..


      :) mersi fain :). dar sa stii ca dupa ce am facut poza, le-am rearanjat :)) dar puisorii tot impreuna sunt.

      Ștergere
  14. pana cand ai sa-i papi.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  15. cu o mica intarziere --Paste fericit si tie, Alina!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla