Treceți la conținutul principal

Provocarea Elemental: Ai curaj sa-ti faci singura tonerul? :)

   Hey! Astazi va arat ceva de-a dreptul interesant. Am fost contactata de Elemental zilele trecute si am fost intrebata daca m-ar interesa sa-mi prepar SINGURA un toner. Bineinteles ca am zis "da", asa ca am primit o cutiuta absolut superba in care am gasit toate materialele necesare, plus reteta pentru prepararea unui toner potrivit oricarui tip de ten: apa de lavanda, acid hialuronic activ cosmetic, extract de vita rosie bio, acid salicilic, conservant cosmetic cosgard, dar si set de 2 lingurite pentru masuratori, flaconul in care urma sa transfer compozitia rezultata si seringa sterila.



  Ieri, m-am hotarat sa iau foaia cu reteta si sa ma apuc de lucru. Tot procesul a durat undeva la 30 de minute, insa am facut totul pe indelete, am citit fiecare rand de mai multe ori sa fiu sigura ca nu fac vreo boacana :)).

Ce mi-a placut:
- noutatea prepararii unui produs de ingrijire :)
- curiozitatea provocata de acest procedeu
- calitatea produselor cu care am lucrat
- ca desi sunt alergica la aroma de lavanda, apa de lavanda nu mi-a produs (momentan) nici un disconfort
- atentia la detalii, pachetul atent ingrijit

Iata ce a iesit:
  Acum ma pun pe testat si voi reveni cu mai multe informatii :).


Ce spuneti, va tenteaza sa va faceti singure tonerul?


   
Pe Kurtmann au aparut si mai multe modele Lefties, pe Miniprix  avem si astazi transportul gratuit, iar pe Elefant poti sa cumperi cadouri pentru 1 iunie cu reduceri de pana la 65%.



Kissez!



Comentarii

  1. Cred ca ar fi o experienta interesanta, nu am preparat nimic pana acum:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare ideea!!! I love it!
    Asteptam impresiile tale...

    Da, da, da, vreaaauu sii eeeuuu!

    Pupicei, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in iunie o sa scriu si despre efecte :).

      Ștergere
    2. Daca vrei, poti incearca, nu-i greu deloc sa prepari o lotiune tonica daca ai o reteta in fata si toate ingredientele necesare.

      Pentru asta, cel mai mult timp il ia spalarea si dezinfectarea ”ca la carte” a ustensilelor si a flaconului utilizat pentru pastrarea produsului finit.

      Ștergere
  3. Da, tentatia exista, dar gasesc destule formule bune de toner si in comert. Pretul este cam acelasi, asa ca deocamdata merg pe mana producatorilor de cosmetice. Poate, totusi, din simpla curiozitate, imi voi prepara la un moment dat si un toner. De ustensile si indemanre nu duc sigur lipsa :-).

    Un toner este simplu de preparat - nu ai nevoie de prea multe ustensile si nici indemanare prea multa nu este necesara pentru a amesteca niste ingrediente.

    Am in plan sa-mi fac totusi ceva ce se gaseste la pret ridicat si care este instabil pe o perioada mai mare de timp. La toamna, cand voi putea folosi un astfel de produs (un ser cu vitamina C) mi-l voi prepara singura, in cantitati mici (10 mL).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recunosc ca nici eu nu m-as fi apucat daca nu eram intrebata :).

      Ștergere
  4. Nu as avea chef sa-l prepar,dar daca l-as primi gata facut,l-as accepta cu bucurie:D

    RăspundețiȘtergere
  5. eu mi-am mai facut in casa astfel de preparate pentru ingrijirea tenului.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am acceptat și eu provocarea, după ce m-am codit câteva zile. Aștept să prepar și eu acest produs și sunt curioasă și de efectele sale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant sa-ti prepari singura tonerul. Sunt curioasa cat de bun e :P
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Alinuta, dar de ce a iesit jumatate de tub? din cate am vazut eu, apa de lavanda = 60 ml si apa plata 29.. sau ceva de genul. deci ar trebui sa iasa aproximativ plin.
    ce apa ai folosit?
    eu n-am apucat sa il prepar, am fost numai pe drumuri.. si am doar apa din aceea purtenic mineralizata. hm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e mai mult de jumatate. shhh! am doua maini stangi si am varsat putin din el..

      am folosit dorna izvorul alb, eu din asta beau.

      Ștergere
  9. Daa , pe mine m-ar tenta sa-mi fac singura tonerul. Astept sa il testezi si sa ne spui cum a fost. Eu ador lavanda :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de tare ! Asa si stii exact cu ce iti dai pe fata si este si bucuria aia a lucrului facut cu manutele tale. Mi-ar placea si mie sa imi fac asa ceva.

    Pupicei,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Daaa,fara discutii,normal ca ma tenteaza! :D Am avut o perioada in care ma hotarasem sa imi "prepar" singura toate produsele cosmetice.Mi-am facut doar unt de corp si demachiant.:)) Am fost multumita de rezultat,insa tot la produsele din comert m-am intors.Ce sa fac daca nu ma pot abtine din cumparat? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu recunosc ca am o inclinatie puternica pentru cumparat, dar nu puteam refuza aceasta provocare.

      Ștergere
  12. Asta da noutate! Astept review dupa perioada de proba :D

    RăspundețiȘtergere
  13. e interesanta ideea , dar eu una prefer sa-l cumpar gata preparat :) , ma gandesc ca daca mastile nu mi le fac singura, sigur nici lotiunea nu mi-as face-o :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Fara reteta si sa vad un "model" inainte nu ma bag si m-a tentat sa-mi fac singura un ser si o crema cu spf.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumos, ce frumos.
    Asteptam impresiile. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-ar placea sa imi fac singura tonerul si chiar te rog sa postezi pe blog reteta de preparare...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o s-o postez, ma gandesc ca am voie :)) nu cred ca-i secret de stat...

      Ștergere
  17. Da, foarte interesanta idee; chiar m-ar tenta sa-mi fac singura tonerul; as fi curioasa sa vad daca am aptitudini...sa le zicem...chimice :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Interesant, dar totusi eu mi-am indreptat tenul pe calea cea buna cu ceai verde si are efecte absolut minunate, asa ca nu vreau sa renunt la el.Totsi daca ar fi ceva gen gel de curatare/crema/masca nu asi zice nu.Poate :)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca ai descoperit varianta care ti se potriveste, nu prea are rost sa mai incerci altceva. zic si eu...

      Ștergere
  19. Felicitari Alin!
    Si eu am folosit mai multe produse dupa retetele oferite de cei de la Elemental si pot sa-ti spun ca sunt foarte multumita atat de calitatea produselor cat si de serviciile oferite.
    Astept si parerea ta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi. de servicii deja pot sa ma pronunt si sa spun ca si eu sunt multumita, acum sa vedem cu produsul :).

      Ștergere
  20. Ce mi-ar place sa imi fac si eu un toner! As incerca si eu solutia celor de la Elemental! Cand ma gandesc ca ei sunt tocmai din Oradea si nu stiam de ei pe vremea cand locuiam in tara :)

    RăspundețiȘtergere
  21. l-am facut si eu aaaazii.. :D:D maine va arat ce a iesit.. :d
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  22. Am devenit o maniaca cu produsele naturale ,facute homemade,asa ca desigur cu orice ocazie mi-as face un toner,ocrema sau masti etc.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla