Treceți la conținutul principal

Ruj Astor Pink Candy - review

    Hey! Am acest produs de atata vreme incat deja aproape e consumat. L-am cumparat din Real la o reducere destul de neimportanta si am impresia ca pretul intreg era pe undeva pe la 22-23 de lei. Are 4 grame, un ambalaj simplut, dar atragator in conceptia mea si eu m-am decis asupra nuantei Pink Candy 106 (face parte din colectia Color Last).



  Stiti deja ca-mi plac culorile puternice pe buze si nu pot sa raman de piatra in fata unei nuante vibrante de fuchsia. Mi-a placut ca se intinde frumos pe buze, nu mi-a accentuat cojitele si partile uscate si muscate din cauza stresului. Are o consistenta foarte compatibila cu buzele mele. Mie mi se intampla ca rujurile cremoase sa arate infiorator, pentru ca din cauza ca am buzele relativ groase fara interventii chirurgicale :)), am linii si liniute destul de adanci, si aceste produse, dar si cele de proasta calitate intra in rizuri si arata total dizgratios. Rezista foarte bine, chiar si dupa ce beau apa ramane la locul lui. Situatia se schimba in cazut in care mananc ceva, insa nu ma deranjeaza. Se demachiaza usor :).

 Nu-mi aduc aminte sa fi avut inainte vreun produs Astor. De regula, am incercat foarte putine marci middle-end din magazine pentru ca aproape intotdeauna ma limitam la Maybelline. Oricum, este un produs ce merita cumparat, mai ales ca e accesibil. Nota 9 :).


Kissez!


Comentarii

  1. Foarte dragut!
    Il adaugam pe lista. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumoasa nuanta...Arata bine!

    Vrem si swatch-uri pe buze!:P Si sa nu ne trimiti sa cautam un cui...

    Weekend foarte placut sa ai!
    Ilda
    Lavender Thoughts



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat de cateva ori sa-mi pozez buzele si am iesit de parca aveam un bot :))) si nici nuanta din poza nu avea nimic in comun cu originalul.

      w-e placut si tie :)

      Ștergere
    2. :))) Sigur e doar in mintea ta! Daca ai buzele carnoase, sigur sunt si sexy!
      Trebuie sa-ti faci curaj doar...daca ne sperii, iti spunem noi! :P
      Intre noi fiind vorba, doar ce am incheiat un shooting asupra "botului" meu!

      Thanks!
      Ilda

      Ștergere
    3. si daca arat a zombi si sigur tu nu mi-ai spune :)))) esti prea draguta sa-mi spui asa ceva :)).

      astept pozele de la shooting :))

      Ștergere
    4. Pai sunt linistita, nu as avea nicio "misiune imposibila", nu exista nici cel mai mic risc de a arata zombi!:P

      Sa vezi bot la mine!:))) Si n-am nicio grija, le-am depasit de mult! Poate sa spuna cine ce-o zice!:))

      Ștergere
  3. Si mie imi plac culorile puternice pe buze :)

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu unul asemanator :) , imi place !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mai am doua asemanatoare, tot cu fuchsia ma dau :)) ori rosu.

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa culoarea.Si mie imi plac mult nuantele de roz :P Sa il folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  6. heeeey, a 2-a postare pe ziua de aiz, asa cum ai promis. Ma bucur, de mult timp nu ai mai facut un review si imi plac atat de mult review-urile tale. Produsele de la Dm si cele de la YR cam pe toate m-ai convins sa le achizitionez si asa am si facut. E f faina nuanta, aceeasi pe care o folosesc si eu la majoritatea rujurilor, insa mi se pare cam sinistru ambalajul. Nu as putea sa explic de ce. Poate ca ma trimite cu gandul la rujul ala verde de pe vremuri?

    Hmm si chiar planuiam recent sa-mi iau niste rujuri. Am vazut unele in varianta mini la yr. ce parere ai? ai folosit ceva rujuri de la ei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, a doua postare :)). azi am ceva mai mult timp la dispozitie. dar sper sa nu fii dezamagita cand o sa fie doar cate una. presimt ca doar 1-2 zile pe saptamana vor fi mai pline. pai ma iau cu alte lucruri si atunci review-urile le fac mai rar...

      da, seamana ambalajul cu unele mai vechi, mie exact din cauza asta imi place. am gusturi mai antice de felul meu :))))


      Am folosit, am si un review de facut la unul care mi-a placut enorm insa, fata desteapta cum sunt, am facut o multime de poze si dupa un timp le-am sters din aparat fiind convinsa ca le-am mutat pe pc. bineinteles ca nu le mutasem si am pierdut tot, rujul s-a dus, dar sa vad daca pot sa crop-uiesc o poza de-a mea sa va faceti o idee. Am avut setul de mini-rujuri de vreo trei ori, am o chichineata de aia mica si-n portofel :)). Mi-a placut mai mult setul cu amnalaj mov decat cel cu albastru. Am edscoperit vreo trei nuante adorabile si tin destul de mult. arata foarte natural pe buze, asta este atuul lor principal.

      Ștergere
  7. Mai demult imi era teama sa port ruj fuchsia pe buze, acum imi place la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie nu mi-a fost teama niciodata, dar am si glossuri/rujuri cuminti. uneori numai de alea am chef :))).

      Ștergere
  8. Daca e cremos, il vreau! Si imi place si culoarea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e cremos, dar nu foarte, doar cat sa se intinda bine :).

      Ștergere
  9. E dragut ambalajul..si culoarea imi place.Eu nu am niciun ruj,oricat de cremos sau hidratant ar fi,tot imi scoate in evidenta zonele uscate de pe buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut unul de yr, o sa-i fac review, ala a fost genial, nu se observa nicio cojita, nimic.

      Ștergere
  10. Ce frumoasa e nuanta :D. Si eu vreau sa pornesc la vanatoare de rujuri, il trec si pe cel de la Astor pe listuta :D. Sa vad asupra caruia ma hotarasc.

    RăspundețiȘtergere
  11. nuanta e superba... dar vroiam sa il vad pe buze.. :D:D:D
    mie imi plac mult rujurile cremoase si ma inteleg super cu ele
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de multe ori ma gandesc ca aplicat pe buze, nuanta se schimba. spre exemplu eu am buzele pigmentate si niciodata rujul asta nu va arata asa puternic pe niste buze mai albe.

      Ștergere
    2. da.. asa este.. depinde si de pigmentul buzelor.. :D

      Ștergere
  12. frumoasa nuanta!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iiieeeeeiii, 2 postari intr-o zi!!Ce bine,sa continui asa!
    Mie nu-mi sta bine decat cu nuante nude sau baby-pink, in niciun caz cu fuchsia :)
    Rujuri cremoase am destule,in ultimul timp am folosit exclusiv rujuri mate pentru ca rezista mai mult si se comporta cam ca un lip-stain ("pateaza" buzele)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      tu stii mai bine, desi odata cu trecererea anilor gusturile se mai schimba. mie lip-stain-urile si produsele asemanatoare imi usuca prea tare buzele si evidentiaza toate defectele :(.

      Ștergere
  14. Imi place, multumesc pentru prezentare & review. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumoasa culoarea! Se potriveste cu oja mea :)

    RăspundețiȘtergere
  16. E foarte frumoasa culoarea si ambalajul pare foarte practic

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place cand le vad , din pacate atat, eu nu prea port rujuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce? preferi glossurile?

      Ștergere
    2. da, mai degraba ma dau cu gloss-uri sau balsam de buze.
      Daca folosesc o fac dimineata, iar peste zi folosesc gloss, ca nu mai am nevoie de oglinda :D

      Ștergere
    3. eu ma mai dau cu gloss uitandu-ma in ecranul telefonului :)))) dar cu ruj nu m-as risca, acolo trebuie precizie :)).

      Ștergere
  18. Are o nuanta tare draguta. Eu nu am incercat nici un ruj Astor! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla