Treceți la conținutul principal

Salata yummy

  Hey! Ma gandeam sa incepem aceasta luna cu o "reteta" de salata. Mie-mi place la nebunie varza cruda si as manca zilnic, asa ca, am gasit metoda sa ma delectez cu ea :). Iau o varza de marime medie si o impart in doua. O parte o pun la frigider pentru ziua urmatoare, iar cealalta o tai in bucati neregulate. Pun un ou la fiert vreo 3-4 minute, cat sa nu fie nici tare, nici moale. Scotocesc prin frigider si imi aleg cateva rosii cherry. Sunt favoritele mele pentru ca sunt aproape intotdeauna dulci si gustoase. Aleg sa adaug si putina telemea, taiata in cubulete mici. Daca pana acum ingredientele sunt super ok, pun si un motz de maioneza :D. Am mania de a pune maioneza sau orice fel de sos chiar in varful salatei :)). Daca va e frica de calorii, puteti sa puneti iaurt sau o smantana mai slaba. Uneori aleg sa pun o feliuta de friptura taiata bucatele in loc de ou. Pe bune ca as manca salata asta la cel mult doua zile. De obicei imi ia minim 45 de minute s-o termin si ma simt super satula aproape toata ziua :).

  Voi ce salate obisnuiti sa mancati?


Astazi pe Miniprix avem transportul gratuit indiferent de valoarea comenzii ;).  Pe Kurtmann au intrat la reduceri 500 de articole!

Kissez!

Comentarii

  1. Tocmai mi-am adus aminte de salata orientala ;))
    Mie vara imi place o salata facuta cu rosii, castraveti, putina ceapa, telemea, sunculita si ce o mai fi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie ceapa imi place mult ca gust, insa ma simt rau dupa ea :((.

      Ștergere
  2. arata tare bine... :D dar nu vreau sa ma ispitesti.. ca inca tin post.. :D:D
    macar saptama asta sa rezist si eu..
    dar am papat totusi salata aseara.. cu rosii, ceapa verde, ridichii si a fost tare buna... :X
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. delicioasa combinatie! pofta buna :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pofta mi-ai facut..;))
    super gustoasa salata:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am facut aseara cea mai simpla salata posibila, cu porumb, fasole rosie si ton. Atat! Mi-era foame, era tarziu si-mi doream sa mananc ceva cat mai repede. A fost buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata fff bine. Mie imi place salata de rosii cu branza feta si salata verde cu mozzarella, ou fiert si ton. In ambele pun si rucola daca am.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm, ce bine arata!
    Mie-mi place salata de rosii cu ton.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu combin tonul cu porumb. cu rosii n-am incercat inca.

      Ștergere
  8. Si mie imi place salata de acest gen dar fara oua, strica tot gustul salatei :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mananc rar oua, dar imi plac asa fierte "pe jumatate" :).

      Ștergere
  9. Si eu am mania cu sosurile, dar mai mult spre ketchup, maioneza nu cred ca am in casa. Am zis ca-mi caut una light, parca vazusem la Heinz.

    Tot spre rosii cherry sau soiuri mici, alea gen ciorchine, m-am orientat si eu. Chiar ca-s mai gustoase si mai dulci.
    Reusesti sa mananci salata fara ulei si otet? Hai ca fara ulei pot, dar fara ceva acru (chiar si Limmi sau zeama de lamaie), nu pot.
    Bine, la combinatia facuta de tine, cu ou si maioneza, nici nu se preteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am ketchup :)). il mai mananc pe pizza si imi place sa fie picant.

      chiar ma enerveaza uleiul si otetul, schimba tot gustul si eu sunt mai ierbivora de fel :)). trebuie sa mananc varza in stare pura.

      Ștergere
  10. Ce bine arata! Ma duc sa imi fac si eu o salata, mi-ai facut pofta! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie imi place sa fac salata cu ce gasesc prin frigider. De fiecare data e altceva, unele au iesit foarte bune altele mai putin bune, dar nu am cum sa ma plictisesc :-) Niciodata nu tin sa gatesc "ca la carte", iar combinatia de varza si rosii e f. buna. Intr-adevar, te simti satula dupa asa o salata, deci un pic de maioneza banuiesc ca nu face rau, nu? :-)
    Multumesc ca ai anuntat de transport gratuit la Miniprix, il asteptam de ceva vreme.
    O zi super sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mi le iau din timp, cam stiu ce vreau sa pun in salata. nu face, ca-i putina :)).

      sper sa gasesti pe miniprix cat mai multe lucruri faine. imi aduc aminte ca si anul trecut a fost transport gratuit, am facut si eu comanda, dar azi zic pas ca tocmai am luat coletul de la ivatherm :)).

      Ștergere
  12. Yummm!!Eu sincer trantesc in salate tot ce imi pica in mana. Nu conteaza! De pascut sa fie!:)) Abia astept sa dau o tura prin piata maine ca mi s-au terminat proviziile si azi am sarit salatele!:P

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce bine arata! In ultima perioada consum si eu multe si variate tipuri de salate incercand sa renunt la grasimi.
    Ideea cu varza in loc de salata verde, cum obisnuiesc eu sa adaug, e bine venita.
    Cu siguranta o sa o incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi place si salata, dar ador varza :). mai ales cand e tanara si zemoasa.

      Ștergere
  14. Mi-a lasat gura apa! Excelenta asocierea de ingrediente...

    Mi s-a facut o pofta teribila citind postarea, vazand fotografiile, citind si comentariile!:))

    Bravo, Alina, sa ne mai prepari salate!:)
    Mi-am amintit de o reteta ce cuprindea: piept de pui/curcan fiert, castraveti murati, porumb si ceva maioneza...
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) o sa mai pozez si o sa mai postez.

      tot ce e cu porumb e bun :)).

      Ștergere
  15. Miiiaaammm :-)eu tot mananc o gramada de salate, sub mai multe forme, mai ales de cand m-am pus pe slabit. Partea buna e ca nu mananc in sila, si imi plac mult :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. cam asa fac si eu, insa fara maioneza :)

    RăspundețiȘtergere
  17. imi place salata orientala.
    insa preferata mea este cea de boeuf cu piept de pui. o ador! as manca toate platourile pe care le am atunci cand o prepar.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi placea si mie salata de boeuf dar m-am cam plictisit de ea.

      Ștergere
  18. Imi place salata in fel si chip si am experimentat tot felul de combinatii si gusturi. Arata bine :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu sunt fana salate, iar atunci cand vad o salata gustoasa o recunosc ! :)) A ta siiiiiigur a fost nemaipomenita:D

    Pupici,
    Maria.

    RăspundețiȘtergere
  20. eu nu. caci 40 de zile s-a postit si inca.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  21. Iii..salata perfecta, insa daca mai pun si maioneza inseamna ca nu o mai termin,nu de alta,dar eu daca e sa mananc maioneza mananc numai cea facut de mine in casa,ca cea de la magazin imi face rau :(((
    Si in plus as mai adauga niste seminte de dovleac/susan/floarea soarelui/in :)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mananc si din comert, dar sunt destul de mofturoasa.
      si ideea cu semintele e buna ;).

      Ștergere
  22. Trebuie sa o incerc si eu :-D contine ingrediente pe care le gasim cam mereu prin frigider, deci, merita o incercare :-D :-*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla