Treceți la conținutul principal

Shopping: Dm si Lidl

   Hello! Deodorantul era pe terminate, din balsam storsesem ultimele picaturi cu o seara inainte si dizolvantul se epuizase la ultima schimbare de manichiura. In plus, in portofel ma astepta un mic voucher cu reducere de 10% in magazinele Dm. Cum sa nu dau o tura pe acolo? Am tras o cautatura la standul cu lotiuni, dar de cel cu geluri de dus nu m-am apropiat, ma simteam slaba :)) si nu stiam daca o sa rezist tentatiilor. Oricum, am luat ceea ce era imperios necesar.
 
   Am cumparat din nou spray-ul cu pitaya si l-am regasit si pe Dark Glamour. O sa le fac review, promit, promit! :) Balsamul pentru par saten Balea fost demential, dar era la oferta imbatabila si Enliven. Am avut deja un mini-produs cu mar rosu si zmeura si a fost ok, asa ca de data aceasta am ales recipientul cu mango si fructul pasiunii. Dupa ce ca are 400 de ml, a fost si la oferta - 9 lei si am primit si un roll-on gratuit. Era ultimul de pe raft si acum nu mai e valabila oferta, dar mi s-a parut ok.

  Tot spuneam mai sus ca balsamul pentru par saten a fost foarte bun... Atata am tot repetat asta, pana mama a cedat si a zis ca vrea samponul din aceeasi gama. Asa ca samponul nu e al meu, dar am sa-l testez ca sa va spun cateva impresii si apoi o sa vad daca mi-l cumpar. Tot vreo 8 lei a costat.

  De mult doream sa incerc dizolvantul Ebelin si, in sfarsit l-am cumparat. A costat doar 3,5 lei si chiar e bun, l-am testat in ziua cand l-am cumparat.

 In Real am gasit cu greu pachetelul de doua deo Dove cu 70% reducere din pretul celui de-al doilea produs. Mi se pare o afacere buna, mai ales ca e stick-ul meu favorit. Am platit vreo 16-17 lei.


  Ieri am ajuns si in Lidl de unde am plecat semi-trista pentru ca nu am vazut nicaieri niciun rujulet, glossisor sau alt produs de machiaj sau vreo oja. Nu voiam sa cumpar, sunt in project pan, insa doream sa le intorc putin pe toate fetele. Din fericire, produsele pentru ingrijire erau pe raft, asa ca am plecat cuminte cu un recipient de dischete umede demachiante (10 lei). Le-am luat pe cele cu struguri, ca oricum anul trecut le-am ratat. Vad ca acum ambalajele au capacele colorate. Sper sa nu existe modificari in legatura cu dischetele. Am fost la un pas sa cumpar si dischetele exfoliante, inca nu ma pot hotari daca mi-ar fi utile ori ba. Ma mai gandesc...

  Acum sunt calma: am deodorant pentru urmatoarele 2 luni si dischetele pe care sper ca am sa le car cu mine in vreo destinatie faina, la vara :)).



   Asa... Acum sa va anunt cateva dintre cele mai bune oferte pe ziua de azi:

- Kurtmann a adus modele noi de imbracaminte, dar si o colectie noua de incaltaminte. Sunt cateva lucruri tare dragute pe acolo ;).

- Elefant inca mai are reduceri de pana la 75%

- Miniprix are reducere de 20% la comenzile care depasesc 300 de lei. La prima vedere poate nu pare o oferta geniala, dar daca aveti prietene interesate si faceti o comanda impreuna poate fi ok :).

- am descoperit si magazinul online Depot96, un outlet unde puteti gasi reduceri importante si hainute frumoase.



  Sper ca n-am uitat ceva :)).



Kissez!



Comentarii

  1. La mine in oras si in magazinul unde am ajuns eu luni, ojele, rujurile, glossurile si rimelurile erau fix la casa, dar daca nu te uitai atent le cam ratai...eu am pus labutza pe un facial wash de la Cien, dar cu maaaare greu l-am gasit, era ratacit printre alte chestii...

    Sa le folosesti pe toate sanatoasa si iubita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. culmea ca eu am fost atenta la casa ca ma uitam dupa altceva si tot nu le-am vazut...

      mersi.

      Ștergere
  2. stai linistita nici la noi in iasi nu am vazut in lidl unturi de corp,lacuri etc desi in revista scrie ca promotia este de pe 13 pana pe 19 dar unde sunt produsele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am vazut o cutie plina de unturi, chiar m-am mirat.

      Ștergere
  3. Eu am mai prins ceva cosmeticele la DM, nu foarte multe, dar vreo 3 rujuri, 2 oje si rimeluri mai aveau. Nu m-au atras insa defel, nu stiu de ce, dar nu mi-a venit sa le pun in cos :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu n-as fi cumparat, dar data trecuta erau fain expuse toate.

      Ștergere
  4. Am fost si eu aseara in Lidl, la fel ca si tine, dornica sa vad noile produse cosmetice si-am ramas surprinsa, in mod neplacut, ca nu se gaseau nicaieri. Si, cand sa ies din magazin, le-am vazut expuse la ultima casa, in raful ala unde au guma de mestecat si diversele marutisuri. Era un raftulet mic acolo, negru, cu niste lacuri de unghii, fonduri de ten, gloss-uri si nu mai stiu ce mai era pe acolo. M-am uitat putin, eram foarte dezamagita de expunere (produsele respective mi s-au parut mai mult ascunse decat expuse privirii), n-am vazut nimic atragator. Plus ca eu am ajuns si seara, cam tarziu, si era o dezordine totala in raftuletul ala, se varsase si niste fond de ten pe niste lacuri de unghii ... ce mai, nu te atragea cu nimic sa arunci o privire! Am plecat foarte suparata! In schimb, am vazut in magazin unturile de corp si m-ar fi tentat cel cu mango ... nu l-am luat pentru ca mai am inca 3 de terminat. Sper sa-l mai gasesc, cu alta ocazie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am fost atenta la casele de marcat si tot nu le-am vazut.
      daca n-o sa-l iei acum, probabil va trebui sa astepti pana la anu', aduc foarte rar.

      Ștergere
  5. :) Ma inspiri sa postez si eu cateva ultime achizitii, tin pozele de ceva timp in folder!

    Ma bucur ca iti place dizolvantul Ebelin!
    De balsamul Enliven aud acum, de la tine...

    Vei vedea ca mi-ai luat si eu balsam Balea, de doua ori l-amm aplicat, inca nu mi-am format o parere (dar nu-mi place ca imi coloreaza palmele :)) :P nu m-ai pregatit pentru asta!)...

    Ce dragut ai zis: "Acum sunt calma..."!

    Sa le folosesti cu placere si cu bune rezultate pe toate!
    Te pup, Alina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai, ai noutati si nu ni le pozezi??? :))

      e bun dizolvantul, imi place.

      coloreaza palmele? eu n-am sesizat asta...

      pai sunt :)))) am rezerve.

      mersi frumos.

      Ștergere
  6. Am luat dischetele imbibate dupa ce am citit la tine de ele :) Cele exfoliante sunt ok, insa faine erau unele rotunde, normale, cu o fata foarte abraziva, pe care nu le mai gasesc. Eu sunt incantata de gelurile pentru spalarea fetei Cien, le-am pozat si eu impreuna cu mica prada de ieri de la Lidl. DM nu pup, din pacate :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma abtin de la geluri, am trei, dintre care doua noi-noute, n-am voie :)).

      Ștergere
  7. am luat eu dischetele exfoliante , o sa le incerc cat de curand !

    RăspundețiȘtergere
  8. am folosit si eu dizolvantul fara acetona de la Ebelin si imi place tare mult..
    poate ma incumet sa ii fac vreun review.. :D
    sa le folosesti pe toate cu placere
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut si eu rujurile, glosurile si ojele la una dintre case si eu m-am mirat ca nu erau pe raft si pe urma le-am zarit la una dintre case. Poate mai ai drum si le vei gasi.
    Faine cumparaturi, sa-ti fie si de folos iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca zici ca erau doar la una din case, imi eplic de ce nu le-am vazut, caci la casa unde am platit eu sigur nu eram, m-am uitat bine.

      mersi.

      Ștergere
  10. Pacat ca nu mai sunt satena, as fi incercat si eu gama aceea de la Dm. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai sunt si pentru alte tipuri de par, trebuiesa gasesti ceva sa te multumeasca.

      Ștergere
  11. maine se deschide un nou Dm in Timisoara, sigur vor avea oferte,numai buzunarul sa ma tina....si bineinteles ca dupa postarea aceasta parca as avea drum inspre Lidl :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut. si mai sunt si reduceri de 15%. asta-i momentul pentru shopping :)).

      Ștergere
  12. sa le folosesti cu placere!
    si eu trebuie sa imi cumpar din nou spray-ul cu pitaya, imi place rau cum miroase!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pachetul de dove e foarte tentant, dar momentan mai am pana cand termin produsul actual.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am avut noroc pentru ca tocmai mi se termina si spray-ul si stick-ul ;).

      Ștergere
  14. Ar trebui sa mai trec si eu pe la Lidl ca nu am mai fost de ceva vreme.:)
    Sa te bucuri de toate produsele si sa le folosesti cu spor. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vazut si eu servetelele alea, dar nu m-au tentat :-) eu vazusem o lotiune de curatare, dar nu mai era cand am mers eu :-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca am auzit niste discutii in magazin si ziceau ca aduc marfa noua zilnic. s-ar putea sa mai apara, dar asta ar insemna sa mergi aproape zilnic pe acolo.

      Ștergere
  16. Probabil nu ai observat cosmeticele din cauza ca erau puse la casa...cel putin la Lidl-ul de langa mine asa erau, pozitionate la una dintre casele de marcat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la casa unde am platit eu sigur nu erau, ca ma itam dupa altceva, dar e adevarat, la celelalte case nu m-am uitat ca nu mi-am inchipuit ca le-au ascuns asa :)).

      Ștergere
  17. Ce bine rata ce ai tu pe acolo! :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  19. eu sunt consecventa!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa le folosesti cu placere! Eu fac cumparaturi la Lidl in mod frecvent. Pupic.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa ne spui cum ti se pare samponul :D! Eu am balsamul si imi place la nebunie. Si mie, si mamei mele!
    Cand ai folosit balsamul, tu ai simtit un fel de miros de vopsea? Mie mi se pare ca dupa ce il pun in par, mirosul balsamului aduce putin cu mirosul vopselei. Stiu ca are niste pigmenti in el. Nu ma deranjeaza mirosul, dar sunt curioasa daca a mai observat cineva, sau daca doar mi se pare mie :))!
    Sprayul cu pitaya imi place foarte mult :D.
    Sa folosesti cu placere noile produse :*!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, nu mi s-a parut, doar a ciocolata diluata cu un usor iz de metal

      mersi.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla