Treceți la conținutul principal

Syoss glossing shine-seal shampoo - review

   Hey! A trecut destul timp de cand am inceput acest produs si chiar daca mi-am facut o parere inca din primele doua utilizari, am mai asteptat ca sa fiu sigura de ceea ce scriu.

   Puteti gasi acest sampon  in hipermarketuri, Dm si alte magazine nepretentioase :). Costa aproximativ 15 lei si are 500 de ml. Diferenta intre noua gama si cea veche, in ambalaj negru, consta in aparitia unui nou ingredient: pro-cellium keratin care are efectul de a intari firul de par. Eu am ales sa cumpar samponul care promite stralucire parului prin sigilarea fibrei capilare.


  Pare putin pompoasa prezentarea lui si eu m-am temut ca nu se va ridica la nivelul vechii game. In ceea ce priveste ambalajul nu ma pot hotari care-mi place mai mult: cel negru mi se pare mai elegant, cel nou e mai vesel si, in plus, pot vedea clar cat produs mai am in recipient. Deja m-am obisnuit cu jumatatea de litru si nu mi se pare incomod nici sa-l car in vacante dupa mine.

  Mirosul este asemanator cu cel al vechii formule, doar ca mi se pare putin mai light. Textura de gel, spumeaza super rapid si curata cu blandete parul. Nu-mi deranjeaza scalpul, nu fac matreata de la el, parul este suplu chiar si la varfuri. La prima vedere mi s-a parut ca are acelasi efect cu predecesorul lui. Uimirea si bucuria mea au aparut dupa 24-36 de ore cand am observat ca parul nu mi se ingrasa decat foarte putin la radacina. Cu ajutorul acestui sampon reusesc sa prelungesc perioada intre doua spalari pana la 48 de ore FARA sampon uscat. Nu-mi vine sa cred ca pot sa ies si a doua zi din casa cu un par care arata decent. Asa noroc n-am mai avut de foarte multi ani. Odata cu patania asta am ajuns la concluzia ca desi am un par foarte dificil, nu e numai el de vina ci si sampoanele ale caror formule nu sunt destul de performante.


  Concluzia este ca il ador, il iubesc si cred ca-i voi ramane fidela, chiar daca, de dragul blogului o sa mai testez cate ceva :)). Nota 10+. Pentru review-ul primului Syoss (care, by the way, e cea mai citita postare de pe blog) si povesti despre parul meu click  aici.


La multi ani celor sarbatoriti astazi! :)
 
Pe Miniprix avem reduceri de 80% in sectiunea Stock-shock :).

Kissez!

Comentarii

  1. oo deci si tu te confrunti cu un pare care se ingrasa repede dr oz zicea ceva de genul ptr un par ce se4 ingrasa sa folosim sampon icolor dar nu am inteles de ce ?daca e roz ,albastru sau verde ce are ?
    nu am folosit acesta marca ,stiu ca e bun de la cumnata mea ea are un fir gros de par fara exces de sebum il poate spala o data la o saptamana insa nu acelasi lucru il pot spune si eu maxim doua zile si din nou la clabuci de spuma trec .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca stam sa-i ascultam pe toti ajungem la concluzia ca parerile se contrazic si fiecare are teoria sa. eu am invatat cateva lucruri pe propria piele despre parul meu si n-am observat diferente de rezultat in functie de coloritul samponului.

      Ștergere
  2. Hopaaa! Vreau si eu.
    Il aveam pe cel pentru volum, care imi place dar o sa il achizitionez si pe acesta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine ca ai scris despre el..ca trebuie sa imi cumpar si eu sampon..si nu stiam ce sa aleg! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa ai rezultate bune cu el, dar nu poti fi sigura daca ti se potriveste pana nu-l incerci.

      Ștergere
  4. waw, 10+? foarte tare! sa il folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :). da, rar dau 10, dar samponul asta e descoperirea vietii mele :)).

      Ștergere
    2. Am paul foarte gras si acuma incepe sa ma enerveze si matreata...ce sampon imi recomanzi?

      Ștergere
  5. Eu am incerdcat o singura data un sampon de la syos si mi-a facut materata. De atunci le ocolesc mereu dar cred totusi ca ar trebui sa le mai dau o sansa:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai facut matreata, mai bine nu mai incerci ca scapi pe urma greu de ea si te si enervezi.

      Ștergere
  6. Ma bucur ca ti-ai gasit alesul in ceea ce priveste samponul. Eu nu sunt atat de fericita. Inca Il mai caut pe al meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Fetele spuneau ca cica ar ingrasa parul.. eu am balsamul din gama asta si n-am probleme ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. syoss are foarte multe review-uri negative, insa mie mi se potriveste perfect. n-as avea de ce sa-l laud daca n-ar fi asa.

      Ștergere
  8. Trebuie sa ma consider o norocoasa pentru ca eu pot sa nu ma spal si o saptamana si nu mi se ingroasa parul. Insa e tare subtirel si amarat!

    Ma bcuur ca iti pridne asa bine samponul Syoss, eu am avut varianta veche, dar si aceea mini (de 100 ml). Mi-a placut, dar nu pot sa spun ca am observat diferente fata de alte sampoane, probabil pentru ca nu l-am folosit o perioada prea indelungata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu poti sa-ti inchipui cat esti de norocoasa! sincer.
      vai, aici nu-i varianta de 100 de ml si-mi pare rau ca nu vor sa bage si travel-size. asta este.. :((

      Ștergere
  9. Eu am incercat varianta Oleo Intense si mi-a facut o matreata de toata frumusetea :(. Insa varianta pentru stralucire mi-a placut mult, mult de tot. Am avut si balsamul din aceeasi gama :D.
    Cred ca raman tot la iubitul meu Balea cu piersici :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am incercat balea cu piersici, dar banuiesc ca miroase frumos :)

      Ștergere
  10. daca spui ca e asa de bun.. poate o sa il incerc si eu dupa ce imi termin samponul actual.. cel cu ulei de argan de la Avon.
    De cand il folosesc nu mi se mai ingrasa repede parul.. si daca si asta de la Syoss are tot acest efect, atunci ar trebui sa facem casa buna impreuna.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt tentata de balsamul cu ulei de argan de la avon, probabil o sa-l cumpar la un moment dat.

      Ștergere
  11. daca ai parul lung si il lasi sa se usuce natural indiferent de anotimp, risti sa ti se ingrase foarte rapid. ce-ti spun nu este din experienta mea, ci din experienta unei alte fete. acum nu cred ca este valabil pentru toate tipurile de par, pentru ca fiecare fata este difeita in felul ei, la fel si textura firului de par.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am patit-o... chiar parul meu arata mai bine cand nu-l usuc cu foehnul

      Ștergere
  12. L-am cautat si eu de cand ne-ai spus prima data despre el, dar nu l-am gasit si mi-am luat garnier cu plante din Provence (cica) si sunt multumita. N-am incercat nici un sampon syoss pana acum, poate dupa ce termin asta, gasesc si eu varianta glossing .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in general imi placeau oarecum sampoanele garnier. oricum, o sa-mi iau un balsam din noua gama, am multe balsamuri de par pe lista :)).

      Ștergere
  13. Hai ca m-ai facut curioasa. Nu am incercat pana acum nimic Syoss, nu stiu cum dar tot timpul ziceam ca imi cumpar dar sfarseam prin a nu mai lua nimic.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dac-ai sti cat am asteptat review-ul asta ;)
    Sa stii ca mie nu prea mi-a placut,in prima zi era ok, dar in a doua zi (ma spal pe cap o data la doua zile) arata ingrozitor.Imbacsit, murdar, uleios, etc.
    Nu stiu cum la tine a fuctionat, dar ma bucur ca nu ai dat banii degeaba :)
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of, ce pacat :(.

      si pe mine m-a mirat ca a avut efect, de obicei variantele imbunatatite nu mi se potrivesc..

      Ștergere
    2. Acelasi lucru l-am patit si eu cu acest sampon! Nu intelegeam de ce imi face parul sa arate groaznic, arata ca si cum nici nu m-am spalat...nu stiu ce sa fac cu ditamai samponul acum,...poate doar sa il arunc,

      Ștergere
  15. O sa-l incerc si eu atunci :). Eram un pic reticenta privind produsele Syoss pt ca am avut fixativ si nu mi-a placut, imi imbacsea parul f tare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla