Treceți la conținutul principal

In goana dupa... rochii!


   Hey! Deja suntem la sfarsitul lui iunie…Urmeaza caldura, voie buna si…sezonul nuntilor! Cu siguranta ti s-a intamplat de nenumarate ori sa alergi prin canicula prin tot orasul, ba sa ajungi si prin orasele vecine si sa nu gasesti nimic interesant. Si hai, treaca-mearga, nu ai intotdeauna super-pretentii si nu cauti rochia perfecta, mai faci si concesii, dar chiar si asa se intampla ori in cabina de proba, ori mai rau ACASA sa realizezi ca rochia nu-ti vine, nu-ti place, culoarea te complimenta mai bine in lumina neonului, tivul e stramb, materialul se increteste si-ti scoate burtica in evidenta si mai ca te pufneste plansul la gandul ca mai ai 3 zile, tu n-ai rezolvat nimic si nici o idee nu mai ai unde sa cauti.

  Si atunci te arunci la calculator, tastezi cu rapiditate, cauti pe google si-ti apar o multime de rezultate. Posibil sa te pierzi si printre ele, asa ca iti vand eu un pont: intra pe Dy Fashion in categoria rochii de nunta! Au multe modele, pentru toate gusturile. Fie ca vrei sa pari o printesa in rochie lunga, in culori frumoase, sau poate preferi taieturi mai indraznete care sa te scoata in evidenta de la prima privire, cu siguranta o sa gasesti ceva pe gustul tau. In plus, au preturi accesibile, asa ca probabil o sa mai petreci ceva timp si in celelalte sectiuni, analizand rochitele de vara, gentile, topurile, pantalonii si multe altele. In plus, ai tabelul de marimi la indemana si la fiecare produs sunt notate informatiile despre lungime, material, dar si locul unde se potriveste piesa aleasa de tine ;). Mi se pare o idee foarte buna si cred ca te-am tentat deja putin, nu-i asa? :) Esti mai aproape de rochia perfecta acum!

  Eu ti-as mai recomanda si sectiunea de reduceri, unde poti face achizitii inspirate la preturi mai mici si care iti vor incanta vara. Tot ce te intereseaza gasesti aici :).


Kissez!

Comentarii

  1. Am vazut si eu rochitele . Problema mea este cu modelele care prezinta rochiile . Arata atat de artificial , tunate :)) incat fac si rochia urata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ei, ne concentram pe rochite, daca nu ne plac fetele :).

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu o rochita de la ei si e foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut niste plicuri frumoase pe site-ul asta :D.
    Eu am cautat prin tot orasul o rochie pt o petrecere :))! Nici nu stiam ce vreau. Parca voiam rochie lunga, parca voiam una scurta.. Cele lungi ba aveau materialul naspa si erau kitschoase, ba erau peste 600 de lei :))! Cele care imi placeau nu-mi veneau, si tot asa. Pana la urma am gasit rochia perfecta <3!
    Acum sunt in cautare de plic si de panofi :))! Of, greu e sa fii fata :))!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu stau foarte prost la capitolul rochii de ocazie...:(

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. am foarte multe nunti anul acesta, si deja mi-am achizitionat cateva rochite de ocazie. acum mai ramane sa ma gandesc ce coafuri voi adopta si ce pantofii voi purta.
    anul acesta se poarta rochiile lungi cu pantofi cu toc foarte inalt. nu o spun eu, ci specialistii Elle.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic ca trebuie sa se poarte ceea ce-ti vine ok si in care te simti bine :).

      Ștergere
  7. nu pot alege..sincer :))
    prea multe rochii frumoase si de ocazie si de vara
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. De la pur si simplu sclipitoare, la feminine si diafane :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut acum o saptamana(aproximativ) in New Look-ul din Afi o rochie lunga,crem,care era taiata in parti si avea un top din paiete.Era foarte frumoasa si feminina,eu pe acea mi-o voi achizitiona pentru un eveniment fastuos din septembrie.Cred ca ti s-ar potrivi.Sper ca te-am ajutat.
    Te pup:*

    http://lifeontheheels.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi, dar sincera sa fiu nu stiu de ce crezi ca mi s-ar potrivi ceva crem cu paiete :).

      Ștergere
  10. Unele rochite sunt chiar dragute :)

    RăspundețiȘtergere
  11. m-am uitat si eu pe site acum , mi-a placut o rochita care mi se potrivea ca si croi...si nu era disponibila :D

    RăspundețiȘtergere
  12. interesant site-ul. Chiar ai ce alege. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla