Treceți la conținutul principal

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage - review

    Hey! Am primit acest gel de dus la sfarsitul lui martie si de atunci am consumat cu drag si spor. Varianta mea are 500 de ml si costa undeva la 15 lei. Il puteti gasi prin supermarketuri, magazinase nepretentioase, l-am zarit si intr-o farmacie.


  In primul rand, este perfect pentru sezonul cald sau daca va plac aromele marine, racoritoare. Avem un strop de mare in sticluta ;). Textura este destul de densa. Particulele exfoliante sunt micute si blande, cred ca si eu, cu pielea mea problematica, as putea sa-l folosesc de doua ori pe saptamana. Cu toate acestea, isi face treaba foarte bine si lasa in urma lui o piele moale si curata. Face si spuma si nu mi se pare ca ar usca pielea. Aroma persista foarte mult timp. Spre exemplu, aseara dupa ce l-am folosit, m-am cremuit cu lotiunea Suddenly care are, la randul ei, un miros puternic. Apoi, m-am spalat pe maini si dupa ce am terminat operatiunea, mainile mele tot a Palmolive miroseau :). Se consuma destul de repede, eu am ajuns la jumatatea lui.


   Imi place. Toata baia este invaluita de un miros placut si-l vad perefct dupa o ora de sport. Nota 9,5.




  Voi l-ati incercat?




Kissez!

Comentarii

  1. Lorena Pintilie4 iunie 2013 la 10:02

    E foarte foarte fain! Il stiu de peste 8 ani! si a ramas inca gelul meu de dus preferat, desi din urma vin altele precum cel de la Yves Rocher cu cafea sau cele din gama Tesori:)
    Chiar persita parfumul lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si Tesori sunt bune. eu am avut doar unul, dar a mirosit sublim :).

      Ștergere
  2. Si eu am folosit mult timp gelul asta de dus, asa mult mi-a placut...o idee buna pentru cumparaturi, chiar mi-ar placea sa-l am din nou. Tu esti cea mai buna sursa de inspiratie pentru gelurile de dus, dar evident ca stiai asta :P
    Pup, o zi faina!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))really??:)) o sa fac atunci cat mai des postari despre geluri de dus.

      zi faina si tie :).

      Ștergere
  3. L-am avut si eu si mi-a placut mult.Fata de alte geluri de dus exfoliante face mult mai multa spuma.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu l-am incercat.. dar arata tare bine.. de obicei imi place mirosul produselor palmolive.. :X
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac in general produsele Palmolive, dar ajung cam des la ele fiind tentata de alte marci.

      Ștergere
  5. Foarte tentant.:)
    Dupa ce termin vastul Projesct Pan il voi achizitiona si eu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am avut si eu si mi-a placut tare mult:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place ambalajul si culoarea :)
    Nu l-am incercat , dar daca are particule exfoliante mi-ar placea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevaraul ca la ce miros refreshing are, erau musai particulele alea exfoliante :).

      Ștergere
  8. Daa, mi-a placut mult gelul asta de dus; cu mult timp in urma l-am incercat; nu l-am recumparat - asa a fost sa fie; imi amintesc destul de clar aroma atat de placuta!

    Pupici, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in 2007 foloseam din greu Palmolive si am impresia ca l-am mai avut si eu, dar nu sunt foarte sigura, de atunci a trecut mult timp si sute de geluri pe langa mine :)).

      Ștergere
  9. In sfarsit,un gel de dus pe care l-am folosit si eu! :p Mi-a placut si mie,dar cam de un 8. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu ca l-am folosit si eu la un moment dat, mi-a placut enorm mirosul atat de mult incat mi-am mai cumparat si a doua sticla insa din pacate mirosul puternic a inceput sa imi provoace greata. La fel mi s-a intamplat si cu crema acea summer glow de la Balea cu miros puternic de cacao....bleah de atunci nu mai suport nici o crema care miroase a cacao...Oi fi eu vreo ciudatica a naturii :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma scarbesc rapid de mirosuri, dar asta inca-mi place si acum :).

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. am visa noi mai mult, dar vremea asta ne cam impiedica :)).

      Ștergere
  12. Nu l-am incercat, dar suna bine :D.
    Eu momentan astept sa-mi vina comanda de la Oriflame si sa ma rasfat cu gelul de dus Wonderful, desi presimt ca il voi folosi la iarna, ca am impresia ca e un gel de dus.. dulce :D. Prea dulce :))!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am mai luat de mult gel de la Oriflame, nu prea ma multumeau, exceptandu-le pe cele din gama parfumurilor.

      Ștergere
  13. Am incercat mai demult acest gel de dus si mi-a palcut tare mult. L-am zarit la o promotie chiar de dimineata si ma gandesc serios sa il cumpar din nou!

    RăspundețiȘtergere
  14. De cate ori l-am vazut in Profi! L-am ocolit mereu pentru ca intotdeauna imi facea altceva cu ochiul, dar o sa tin minte si data viitoare cand il vad il iau...

    RăspundețiȘtergere
  15. am folosit mult timp produse din aceasta gama dar mai ales gelurile de dus si am fost super m,ultumita

    RăspundețiȘtergere
  16. L-am zarit pe rafturi si m-a tentat, acum il am in minte.
    Desi in fata rafturilor mereu aleg altceva, sunt furata de miresme.. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum nu mi-am mai luat vreun gel de dus de 6 luni, am invatat sa nici nu mai zabovesc in fata rafturilor :)).

      Ștergere
  17. De fiecare data cand il foloseam ma simteam mangaiata de nisipul fin de pe plaja si racorita de apa marii. Imi place mult :), sigur il voi recumpara.
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu il am , dar nu l-am desfacut, e intr-o cutie cadou si cu sapun si deodorant. Cred ca o sa-l desfac acum :)

    RăspundețiȘtergere
  19. am avut foarte multe geluri de dus Palmolive, insa varianta aceasta nu am avut-o...cred ca il voi incerca.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am avut foarte multe cu ambalajul vechi si acum nu ma pot hotari care ambalaj mi-a placut mai mult. ce dileme am eu :)).

      Ștergere
  20. pe acesta l-am trecut la produse favorite din mai si sigur o sa intre la empties din iunie. La fel, imi place foarte mult mirosul si tot de 2 ori pe saptamana il folosesc, fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu imi plac notele marine, in schimb imi plac mult de tot gelurile de dus Palmolive si sapunurile lor lichide, sunt geniale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sapun lichid nu-mi aduc aminte sa fi cumparat, dar solid de fooooarte multe ori :).

      Ștergere
  22. Gelul asta de dus imi aminteste de prima practica din facultate. Atunci l-am dscoperit (2005), si imi aduc aminte ca mirosea toata camera de hotel a palmolive. Si acum il cumpar din cand in cand .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla