Treceți la conținutul principal

Sushi pentru incepatori

  Hey! Sper sa nu va suparati pe mine, dar nu va invat sa faceti sushi :)), doar o sa va povestesc putin despre romanul lui Marian Keyes. In opinia mea, face parte din cartile inspirate si perfect mulate pe conceptul de chic-lit.

 Sushi pentru incepatori are in prim-plan povestile a trei femei foarte diferite intre ele. Prima, Lisa, este fortata sa se mute de la Londra in Dublin si sa inceapa de la 0 formarea unei noi reviste glossy. Aceasta etapa din viata ei este foarte diferita de ceea ce-i era ei obisnuit, mai ales ca se astepta la o promovare in New York. Desi pare o tipa foarta stapana pe situatie, ambitioasa si bataioasa, vom afla ca pana si Lisa are partile ei ascunse, ca sufera din cauza divortului si ca tanjeste uneori dupa o prietena.

  Ashling este o tipa superstitioasa pana in panzele albe, care da in carti, citeste horoscoape, freaca statui cu Budha si care este la baza o tipa foarte sufletista si un adevarat stalp de sprijin pentru altii in diferite situatii. Obsedata de control, in poseta ei descoperim orice de la aspirina pana la ata si ac. Ea ajunge sa fie subordonata Lisei si chiar daca la inceput se simte umilita si disperata, va reusi sa se apropie de Lisa cea de fier.

  Clodagh este o prietena veche de-a lui Ashling. Are doi copii, un sot atent si fermecator. Cu toate acestea, ea se afla mereu la un pas de depresie si se simte incorsetata de viata ei. Nu are timp aproape niciodata pentru prietena ei, fiind prea egoista.


  Ce se va intampla cu cele trei va las sa aflati citind cartea si nu va divulg nici de la ce intamplare provine numele romanului.


  Mie mi-a placut chiar mult, este o lectura antrenanta, chiar daca avem de parcurs 650 de pagini. Alaturi de Lisa si Ashling asistam la lansari de tot felul, vedem cum e intr-o redactie de revista glossy. E scrisa intr-un stil amuzant, plin de detalii si cred ca ar placea multora dintre voi. Momentan n-o mai vad disponibila, dar puteti sa va alegeti alta carte chick-lit pentru un weekend linistit sau pentru vacanta la mare de aici.



  In alta ordine, Kurtmann a actualizat stocul de produse Lefties si Stradivarius, pe Miniprix avem parte de marfuri noi.



Kissez!

Comentarii

  1. Ce mult imi plac aceste carti.
    O adaug pe lunga mea lista. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am cumparat-o acum 4 ani si am reusit s-o si recitesc :).

      Ștergere
  2. Abia astept weekendul, dar mai ales vacantaa.. de cand nu am mai pus mana pe o carte :(

    RăspundețiȘtergere
  3. m-ai facut curioasa...
    pana la urma cred ca vei reusi sa ma faci sa imi cumpar minim o carte din toata colectia.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu care credeam ca ne inveti sa gatim sushi :))
    Imi plac mult chic-lit, mi se par amuzante si relaxante.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut pe site-ul polirom ca mai sunt ultimele exemplare. Chiar inainte de recenzia ta am pus o mica comanda la polirom, daca as mai fi asteptat un pic mai mult ca sigur ca ar fi fost inclusa in comanda.
    Poate data viitoare dac o mai gasesc :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla