Treceți la conținutul principal

Am gustat si...

  Hey! De mult n-am mai facut o astfel de postare :). Initial am dorit sa impart impresiile mele despre urmatoarea inghetata doar pe pagina de Facebook, dar m-am gandit ca aici are mai multa lume acces la ea.


  Asadar, sa va spun: am auzit numai cuvinte de lauda la adresa inghetatei MCENNEDY din Lidl, dar eu eram putin sceptica: in primul rand ma temeam ca are sa fie prea dulce pentru gusturile mele si sincer n-as fi vrut sa arunc 12 lei pe fereastra. Plus ca, din frigider, mi se parea cam mica. Totusi, dupa ce am citit la Aurora Toma despre sortimentele Master of Taste curiozitatea a inceput sa creasca tot mai tare.


  Ok! Daca tot e saptamana americana si era la oferta (10 lei) am decis sa risc si foooarte bine am facut. In primul rand, in cutie este o groaza de inghetata. Am mancat doar jumatate din ea si restul a fost pus la pastrare, pentru maine :). Este dulce, dar nu gretoasa, iar aroma de banane este foarte autentica. In plus, gasim bucatele de ciocolata dar si samburi de nuca. Este un adevarat rasfat si chiar merita banii. La prima vedere as zice ca o cutie contine cam tot atata inghetata cat 5-6 pe bat/cornet, asa ca, la o calculare rapida, cam tot acolo ajungi. Chiar nu stiu de ce am vazut cutia asa piticoata :)).

  Daca nu va plac bananele, sunt si alte sortimente, iar eu cred ca urmatoarea va fi cea cu biscuiti ;).



  Voi le-ati incercat?


Kissez!

Comentarii

  1. Hmm, cred ca e delicioasa! Vreau in Lidl :))!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-am luat-o astazì. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a tampit intr-o postare Aurora Toma despre aceasta inghetata :)))
    Ghici cine a doua zi a mers la LIDL pentru Bananalicious ?
    Eu :))
    Este delicioasa.
    Yami.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine postarea aia a cantarit greu :)).

      Multumiiim, Aurora!!

      Ștergere
  4. lu' iubirea mea ii plac iaurturile cu banane. cred ca si in inghetata ii place. o sa i-o cumpar.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ploua...ploua...ploua...in gura! :P
    Daca pozele ar avea gust...:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand am vrut sa cumpar acest sortiment nu l-am gasit si am luat cu ciocolata, e buna insa amaruie. Chiar e o groaza de inghetata si o mananci cu greu, chiar simti ca mananci si nu e "spuma" ca cele mai ieftine care din doua trei linguri s-a si terminat si se si topeste mai repede.. Eu le vreau pe toate, mai ales cea cu prajiturele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am luat cu biscuti . Este delicioasa ! A fost :)) Trebuie sa mai cumpar !

    RăspundețiȘtergere
  8. cu biscuiti cred ca mi-ar placea
    aceasta are nuca si sigur nu ar fi pe placul meu..:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am avut cativa ani cand nu puneam gura pe nuca, dar acum mi-am schimbat optiunile :)).

      Ștergere
    2. mie imi plac nucile.. dar simple.. nu in prajituri sau inghetata.. :D
      la fel si cu alunele
      pupici!

      Ștergere
    3. sa stii ca nu-s prajite sau ceva de genul asta. eu le tot pescuiesc si le mananc simple, apoi iar iau inghetata si tot asa :))

      Ștergere
  9. ghici cine o sa se duca maine in lidl, ti-am zis ca tre sa-mi fac refilul :)) mersi de pont cu reducerea, nu stiam :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar astăzi am dat fuga după îngheţata McEnnedy. Am ales-o pe cea cu biscuiţi (care ,din punctual meu de vedere, nu se aseamănă la gust cu nicio îngheţată autohtonă).
    Mă bătea gândul să o iau şi pe cea cu cioco, dar parcă era prea multă. Acum după review-ul tău mă bate gândul să le iau pe toate. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai data viitoare tu-ti iei cu banane, iar eu cu biscu :).

      Ștergere
  11. Si eu vreau sa incerc aroma aceasta, mai ales acum ca e la oferta. :) Iubesc bananele si ciocolata, deci cred ca ne vom imprieteni rapid.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tie ti se trage de la Aurora...Dar fii atenta ce-mi faci tu mie!:))
    I-am spus sotului meu sa ia la el geanta frigorifica si sa-mi ia si mie maine, de la Lidl-ul din Slobozia!:P Na, uite-asa!:))

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ma gandeam ca n-ai lidl si cum o sa faci rost de ea, dar vad ca deja ti-a venit ideea :)).

      Ștergere
    2. Cine are inghetata, cine are inghetata?!:)) Yeeeiiiiiiiiii! (sa stii ca trebuie sa citesti asta cantand, eu asa am scris)

      Mmmm, yuuuumiiiiii!:D

      Ștergere
    3. :))))))))))))))))) daca nu faci si dansul fericirii tot degeaba :)).

      Ștergere
    4. Cine are timp de dansuri?! Mananc!:))))

      Ștergere
    5. :))))) sper ca ai facut provizii :)). si azi m-am mai uitat la ea, dar am zis ca-i timpul pentru milkshake :).

      Ștergere
  13. Alinuta, tu stii ca Lidl e in drum spre casa nu? dar o sa fie inchis de fiecare data cand trec!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. si mie imi plac mult inghetatele de la Lidl, inca n-am incercat pe cele Master of Taste, dar cred ca vor urma ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. De cand tot o urmaresc si la cate pareri pozitive am citit trebuie sa o gust si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  16. eu nu sunt o fana de inghetata, as putea chiar trai si fara ea :))
    dar daca tot a venit vorba de inghetata, azi la servici toti colegii am primit cate o inghetata la cutie de ciocolata si cu ciocolata. Daca e ciocolata , atunci zic da :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) asa eram si eu acum cativa ani, posibil sa se mai schimbe gusturile ;). pai eu mananc cu fructe, tie ti-o las pe cea cu cioco :).

      Ștergere
  17. Maine la prima ora sunt in Lidl :))))

    RăspundețiȘtergere
  18. yaaamy. Vreau și eu ! Mâine cred că merg la magazin

    RăspundețiȘtergere
  19. Deja mi-e pofta de mor! O sa scriu si eu pe blog curand despre ce inghetate super am descoperit anul asta.(ananaghi.info)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla